Tábor – David Servis 6:3 (kon.) | Šumperk – SHK Hodonín 0:0 (odl.) | Dvůr Králové n. L. – Jablonec n/N 5:4 (3:2 po s.n.)
Nová Paka – Mostečtí Lvi 1:3 (kon.) | Bílina – Trutnov 6:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Opava 1:4 (kon.)
Mor. Budějovice – Nový Jičín 4:2 (kon.) | Val. Meziříčí – Žďár n/S 4:2 (kon.) | Kobra – Příbram 7:4 (kon.)
Vrchlabí – Řisuty 5:3 (kon.)
konec
HC Kobra Praha
7:4 (3:1, 3:3, 1:0)
HC Baník Příbram
Sobota 29.02.2020, 18:00 • Zimní stadion HC Kobra Praha, Praha 4 (Braník) • 2. liga skupina Střed (ČR) • 41. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:20
    Kobra právě vstřelila branku!
    Domácí se zničehonic prosazují a Příbram to bude mít už pořádně těžké, jestli stále pomýšlí na bodový zisk! Po spolupráci s Novákem a Davídkem se prosadil MICHAL BÁRTA, pro kterého to je už druhý zásah v dnešním duelu! Asistence: Milan Davídek, Dominik Novák.
     
    36:55
    Příbram právě vstřelila branku!
    Tak pozor, tohle bude možná ještě zajímavé – Příbram se prosazuje podruhé v rozmezí necelé minuty, a Braničtí už vedou jen o dvě branky! Síť domácí klece jedovatou ranou rozvlnil JAN TLAČIL! Asistence: Petr Josefus, Zdeněk Kutlák.
     
    36:01
    Příbram právě vstřelila branku!
    Hosté sice v přesilovce nepřevedli bůh ví jaký výkon, nakonec jí ale přeci jen přetavují v branku! Panna střelou z mezikruží minul, jen krátce poté ovšem Sochůrka z kruhu nachytal ZDĚNEK KUTLÁK! Asistence: Petr Josefus.
     
    32:46
    Kobra právě vstřelila branku!
    Jakub Čech dnes opravdu nemá svůj den, Braničtí se prosazují ve vlastním oslabení a proti druhému celku tabulky vedou už o čtyři branky! Velké hrubky hostující defenzívy naplno využil MILAN DAVÍDEK, který tak uzavřel svůj hattrick – 6:2! Bez asistence.
     
    31:01
    Kobra právě vstřelila branku!
    Ani tentokrát si ale hosté snížení moc dlouho neužili, Kobra znovu našla na jejich gól rychlou odpověď a upravuje stav na 5:2! Těsně před brankoviště proklouzl FILIP HLINKA, jehož zakončení si Čech nepohlídal. Asistence: Jan Smejkal, David Pelant.
     
    29:29
    Příbram právě vstřelila branku!
    Tentokrát už ale jeden z hostujících borců mířil přesně a příbramský kotel po dlouhé době explodoval radostí! Sochůrek teď nedosáhl na ostrý projektil z mezikruží, který na jeho svatyni poslal ZDENĚK KUTLÁK – 4:2! Asistence: Jan Tlačil, Jakub Káník.
     
    21:41
    Kobra právě vstřelila branku!
    Braničtí jen sto jedna sekund po startu prostřední dvacetiminutovky zvyšují svůj náskok na tři branky, Čech ze své klece loví další kotouč! Z bezprostřední blízkosti hostující svatyně upravuje skóre MICHAL BÁRTA – 4:1! Asistence: Dominik Novák, Milan Davídek.
     
    18:17
    Kobra právě vstřelila branku!
    Domácí odpověď na sebe ale nenechala dlouho čekat, Kobra krátce po vyhraném vhazování po Čechově levici znovu vede o dva góly! Podruhé v zápase se na střeleckou listinu zapisuje MILAN DAVÍDEK, a zadělává si tak na hattrick – 3:1! Asistence: Michal Bárta, Lukáš Popela.
     
    17:11
    Příbram právě vstřelila branku!
    Velký nápor hostů vyústil v jejich první branku, Tlačilovi svěřenci využívají přesilovku a kontaktní gól je na světě! Domácího gólmana z bezprostřední blízkosti brankoviště zaskočil LADISLAV GENGEL – 2:1! Asistence: Miroslav Rohlík, Zdeněk Kutlák.
     
    10:47
    Kobra právě vstřelila branku!
    Hosté sice měli v posledních minutách v Braníku jednoznačně více ze hry, i další branka však nakonec končí v jejich síti! Z rychlého protiútoku ostříleného příbramského veterána překonal DOMINIK NOVÁK – 2:0! Bez asistence.
     
    04:52
    Kobra právě vstřelila branku!
    Braničtí po rychlé akci v páté minutě otevírají skóre duelu a odskakují do vedení! MILAN DAVÍDEK projel do pásma po pravém křídle a překvapivou střelou překonal nepozorného Čecha – 1:0! Asistence: Šimon Antončík.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 5. Davídek (Antončík), 11. Novák, 19. Davídek (Bárta, Popela), 22. Bárta (Novák, Davídek), 32. Hlinka (Smejkal, Pelant), 33. Davídek, 56. Bárta (Davídek, Novák) – 18. Gengel (Rohlík, Kutlák), 30. Kutlák (Tlačil, Káník), 37. Kutlák (Josefus), 37. Tlačil (Josefus, Kutlák)


    HC Kobra Praha: Sochůrek (Wolf) – Popela, Pelant, Šteiner, Knesl, Šefl – Tondr, Davídek, Hlinka, Šťastný (A), Novák, Heldák, Smejkal, Bříška (A), Mucha, Bárta, Petrov, Antončík (C).
    HC Baník Příbram: Čech (Bartoň) – Straka, Hlaváček, Saňa, Mašek, Grubner, Kutlák, Rittig – Čurda, Chlouba, Káník, Šinágl, Rohlík (A), Kolouch, Tlačil, Josefus (A), Panna, Brzák, Gengel (C), Sirotek.

    Rozhodčí: Květoň – Žídek, Dědek.

    Diváci: 241
    thejrc.org