Philadelphia – NY Rangers 5:2 (kon.) | Columbus – Minnesota 0:5 (kon.) | Carolina – Colorado 2:3 (kon.)
Vegas – Buffalo 4:2 (kon.) | Anaheim – Pittsburgh 3:2 (kon.) | NY Islanders – Boston 0:4 (kon.)
Los Angeles – New Jersey 2:1 (po pr.) | Tampa – Calgary 4:3 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
2:3 (0:0, 0:1, 2:2)
HC Slavia Praha
Sobota 29.02.2020, 13:00 • DRFG arena • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 20. kolo
Partner:
     
    59:39
    Slavia právě vstřelila branku!
    To je neuvěřitelný závěr! Domácí obrana zaspala a nechala dva volné hokejisty Slavie mezi kruhy. Ke kotouči se nakonec dostal MAREK VLASÁK a střelou k pravé tyči zřejmě dokonal obrat pražského celku! Bez asistence.
     
    58:28
    Slavia právě vstřelila branku!
    A přece jen je srovnáno! Nejprve se do zakončení před brankovištěm dostal Malínek, jehož střelu ještě Schnattinger vyrazil. Tím vznikla skrumáž a důrazem dokázal procpat kotouč do branky MIKULÁŠ SKOUPÝ. Bez asistence.
     
    54:27
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí otáčí skóre, respektive dalo by se říct, že EDUARD ŠALÉ otáčí svou druhou brankou skóre. Po vyhození se Kometě vyplatilo rychle otočit hru směrem do pásma Slavie, přihrávku do jízdy dostal právě EDUARD ŠALÉ, jenže se natlačil k zakončení a střelou přes beton překonal Pittra. Asistence: Ivo Sedláček, Michael Schnattinger.
     
    53:30
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Jokl – 2 min., držení).
     
    51:22
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Horký – 2 min., podrážení).
     
    48:47
    Na pravý kruh dostal přihrávku Sedláček, který měl ideální možnost zakončit. Jenže ještě hledal u vzdálenější tyče Šalého, což obrana hostů vystihla.
     
    40:40
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hned zkraje třetího dějství je srovnáno. Útočnou akci založil Fajmon, poté si puk přebral Pigl a ten našel dobrou přihrávkou na levý kruh EDUARDA ŠALÉHO, jenž dostal puk za záda Pittra. Asistence: Martin Pigl, Patrik Fajmon.
     
    39:16
    Obranou Komety se šikovně protáhl Vlasák a už byl Schnattinger překonaný, jenže kotouč se zastavil na pravé tyčce!
     
    34:01
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Otava – 2 min., podrážení).
     
    32:25
    Slavia právě vstřelila branku!
    Před brankovištěm domácího brankáře vznikl trochu zmatek, obrana Komety nevěděla, kde je kotouč a tak hned tři slávisté mohli zakončovat. Nakonec puk nad beton Schnattingera dostal JAKUB HOFMANN. Asistence: Mikuláš Skoupý, Vojtěch Malínek.
     
    31:47
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Sedláček – 2 min., podrážení).
     
    23:24
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Kluch – 2 min., nedovolené bránění).
     
    15:31
    Obrovská šance pro hosty! Z pravého kruhu nejprve střílel Kvasnička a Schnattinger vyrazil puk přesně na hůl dojíždějícího Vymětala. Jenže puk mu na holi skákala a nedokázal ho tak usměrnit do odkryté branky.
     
    12:40
    Tohle byla velká šance! Sedláček našel přihrávkou zpoza branky před brankovištěm hůl Otavy. Ten pálil z první, ale Pittr znovu výborně zasáhl lapačkou.
     
    09:13
    Schnattinger v domnění, že má ránu Klucha v rukavici, chvilku nedával pozor a toho málem využila ofenziva sešívaných. Nakonec vše pro Kometu dobře dopadlo a obrana domácích dostala kotouč do bezpečí.
     
    08:40
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Sedláček – 2 min., podrážení).
     
    08:28
    Kotouč z rohu šikovně vyvezl Šalé a našel pak mezi kruhy volného Fajmona. Ten pálil z voleje do horního rohu, ale Pittr vytáhl skvělý zákrok lapačkou.
     
    02:24
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Dráb – 2 min., hákování).

    Ondřej Krásný

    Branky a nahrávky: 41. Šalé (Pigl, Fajmon), 55. Šalé (Sedláček, Schnattinger) – 33. Hofmann (Skoupý, Malínek), 59. Skoupý, 60. Vlasák


    HC Kometa Brno: Schnattinger (Bizoň) – Řehák, Fajmon, Běhůnek, Ulbricht, Němec, Svoboda – Nesvadba, Nekvapil, Otava, Šalé, Sever, Sedláček, Horký, Pigl, Harmim, Boltvan
    HC Slavia Praha: Pittr (Volevecký) – Hrdlička, Švec, Dráb, Palát, Kluch – Vlasák, Malínek, Jokl, Hamršmíd, Kvasnička, Brummel, Skoupý, Novák, Hofmann, Štancl, Vymětal

    Rozhodčí: Ondráček – Měkýš, Zábršová
    thejrc.org