Philadelphia – NY Rangers 5:2 (kon.) | Columbus – Minnesota 0:5 (kon.) | Carolina – Colorado 2:3 (kon.)
Vegas – Buffalo 4:2 (kon.) | Anaheim – Pittsburgh 3:2 (kon.) | NY Islanders – Boston 0:4 (kon.)
Los Angeles – New Jersey 2:1 (po pr.) | Tampa – Calgary 4:3 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba
2:3 (0:0, 2:1, 0:2)
VHK ROBE Vsetín
Sobota 29.02.2020, 18:00 • RT TORAX ARENA • Extraliga dorostu - play-down • 18. kolo
Partner:
     
    59:51
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tak to je velká rána pro Porubu. VÁCLAV KOČÍ si sjel blíž k brance a do pravého horního rohu Slížovy brány zavěsil. Asistence: Stanislav Kunst a Boris Babeliak.
     
    53:30
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Stanislav Kunst vyslal od modré lehkou přízemní střelu, kterou těsně před Markem Slížem tečoval DOMINIK KUCHAŘÍK. Kotouč se dostal do branky kolem pravého betonu. Asistence: Stanislav Kunst a Matyáš Dědek.
     
    37:36
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Teď už se ale Valaši radují. TOMÁŠ TOBOLA stál před brankou Marka Slíže. Kotouč se dokutálel až k němu a z otočky se prosadil mezi betony. Asistence: Václav Kočí a Jakub Velikovský.
     
    21:30
    Poruba právě vstřelila branku!
    Tak to je docela nepříjemná ledová sprcha pro hosty. PAVEL CHOVANEC jel z boku na branku a vypálil. První střela se neujala, ale následná dorážka už ano. Patrik Janura neměl ani tu nejmenší šanci.
     
    20:27
    Poruba právě vstřelila branku!
    S úvodem třetiny se dostávají Porubští do vedení. Krzysztof Macias přihrál před bránu na osamoceného MAXIMA VEHOVSKÉHO, který dokázal Januru propálit mezi jeho betony. Asistence: Krzysztof Macias a Matěj Halata.

    Patrik Rošič

    Branky a nahrávky: 21. Vehovský (Krz. Macias, Halata), 22. Chovanec – 38. Tobola (Kočí, Velikovský), 54. Kuchařík (Kunst, Dědek), 60. Kočí (Kunst, Babeliak)


    HC RT TORAX Poruba: Slíž (Drabčík) – Hlaváč, Černý, Kac. Macias, Bechný, Borkovec, Gelnar – Lambert, Koudelný, Ślusarczyk, Vehovský, Krz. Macias, Hradil, Halata, Chovanec, Stodůlka, Kovalčík
    VHK ROBE Vsetín: Janura (Nešpůrek) – Velikovský, Kočí, Mikula, Fojtík, Krajčík, Kunst – Bednařík, Kopřiva, Babeliak, Tobola, Adámek, Kuchařík, Hrnčíř, Dědek, Turek, Čajanová, Jurek

    Rozhodčí: Novák – Bartek, Zicháček
    thejrc.org