Philadelphia – NY Rangers 5:2 (kon.) | Columbus – Minnesota 0:5 (kon.) | Carolina – Colorado 2:3 (kon.)
Vegas – Buffalo 4:2 (kon.) | Anaheim – Pittsburgh 3:2 (kon.) | NY Islanders – Boston 0:4 (kon.)
Los Angeles – New Jersey 2:1 (po pr.) | Tampa – Calgary 4:3 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
2:5 (1:1, 1:1, 0:3)
AZ Havířov
Sobota 29.02.2020, 17:00 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga - o pořadí v play-off • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:09 Lukáš BEDNÁŘ - 2:5
     
    57:09
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov zásluhou LUKÁŠE BEDNÁŘE trefil odkrytou branku Vsetína a nyní již vede o tři branky a kráčí k veledůležitému tříbodovému zisku z Lapače. Asistence: Jan Bambula, Aleš Stezka.
    41:09 Filip SEMAN - 2:4
     
    41:09
    Havířov právě vstřelil branku!
    Snový start Slezanů do třetí třetiny pokračuje! Na rozdíl dvou branek zvyšuje po chybě vsetínské obrany když bleskovou souhru Azetu přesně zakončil FILIP SEMAN. Asistence: Alex Rašner, Lukáš Bednář.
    40:16 David CHROBOČEK - 2:3
     
    40:16
    Havířov právě vstřelil branku!
    Azetu se mimořádně povedl vstup do třetí třetiny a bere si vedení zpět! Dajčar postupoval do útočného pásma po levé straně a předložil jej DAVIDU CHROBOČKOVI, jenž z hranice brankoviště poslal kotouč na vsetínskou branku, zdálo se, že Bláha má puk pod kontrolou, ale rozhodčí si všiml kotouče, který se doslova hlemýždím tempem doklouzal do vsetínské branky. Asistence: Tomáš Dajčar.
    38:00 Jan BAMBULA - 2:2
     
    38:00
    Havířov právě vstřelil branku!
    Dvě přesilovky Vsetína zůstaly nevyužity a to nyní dokonale potrestal JAN BAMBULA, když obdržel přihrávku od Maliny a v samostatném úniku bekhendovou kličkou vykoupal brankáře Bláhu. Asistence: Ĺubomír Malina.
    28:10 Roman VLACH - 2:1
     
    28:10
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši otáčejí skóre ve svůj prospěch! Povedeným pasem se nyní od obranné modré čáry prezentoval Slováček, jenž našel ROMANA VLACHA, vsetínský útočník se rozjel vstříc havířovské brance a povedenou kličkou do bekhendu zavěsil puk pod horní tyč. Asistence: Ondřej Slováček.
    09:16 Lukáš VOLF - 1:1
     
    09:16
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši srovnávají stav zápasu! Ve středním pásmu se dostal kotouč na hůl LUKÁŠE VOLFA, jenž postupoval zcela osamocen vstříc Stezkovi a střelou ke vzdálenější tyči překonal havířovského brankáře. Bez asistence.
    03:22 Ondřej PROCHÁZKA - 0:1
     
    03:22
    Havířov právě vstřelil branku!
    Slezané hned z první vážnější útočné akce otevírají skóre! Nahozený kotouč v podání Mataie dokázal z hranice brankoviště úspěšně tečovat mezi Bláhovy betony ONDŘEJ PROCHÁZKA. Asistence: Jakub Matai, Erik Němec.

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 10. L. Volf, 29. R. Vlach (Slováček) – 4. O. Procházka (Matai, E. Němec), 38. Bambula (Malina), 41. Chroboček (Dajčar), 42. F. Seman (Rašner, L. Bednář), 58. L. Bednář (Bambula, Stezka)


    VHK ROBE Vsetín: Bláha (A) (Gába) – Slováček, Kudělka, Smetana, Hunkes (A), Jeřábek, J. Drtina (C), Dudáš – Jonák, Rehuš, Gorčík – Březina, Pechanec, D. Tůma – Procházka, R. Vlach, Kucharczyk – Karafiát, Šilhavý, L. Volf.
    AZ Havířov: Stezka (Piták) – Dajčar, Chroboček, Malina, Rašner, T. Černý, Mrowiec, Matai – Kotala, E. Němec, O. Procházka – Bambula, F. Seman (A), L. Bednář (A) – Danielčák, Baláž, Doktor – Fridrich, Maruna (C), Bernovský.

    Rozhodčí: Kopeček, Otáhal – Barek, Blažek

    Diváci: 3150
    thejrc.org