Philadelphia – NY Rangers 5:2 (kon.) | Columbus – Minnesota 0:5 (kon.) | Carolina – Colorado 2:3 (kon.)
Vegas – Buffalo 4:2 (kon.) | Anaheim – Pittsburgh 3:2 (kon.) | NY Islanders – Boston 0:4 (kon.)
Los Angeles – New Jersey 2:1 (po pr.) | Tampa – Calgary 4:3 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
1:2 (0:0, 0:0, 1:2)
Banes Motor České Budějovice
Sobota 29.02.2020, 16:00 • ROCKNET ARÉNA • Chance liga - o pořadí v play-off • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z ROCKNET ARÉNY už je to opravdu vše, utkání pro CHOMUTOVSKOU NEMOCNICI se povedlo. Loučím se s vámi a přeji vám příjemný zbytek sobotního večera. (18:26:08)
     
    Sledovali jsme nadprůměrné utkání, které ovládly České Budějovice! V souboji dnes ale nevyhrál lepší tým, nýbrž šťastnější. Chomutovští dnes neproměnili několik velkých příležitostí, což rozhodlo. V koncovce byl o něco málo úspěšnější Motor, jenž bere tři body.

    Střely na branku: 40:28.
    Střely ve třetí třetině třetině: 12:7.
     
    Konec zápasu.
     
    59:49
    České Budějovice vyhodily na zakázané uvolnění, na což Miroslav Buchal reaguje oddechovým časem. Do hry půjde to nejlepší, čím Piráti disponují!
     
    59:38
    Dominik Pavlát znovu odjíždí na střídačku a Chomutov je opět v tlaku!
    58:24 Roman CHLOUBA - 1:2
     
    58:24
    Piráti právě vstřelili branku!
    Dominik Pavlát odjel na střídačku a z té naskočil ROMAN CHLOUBA, který se z levé strany hnal na hostujícího brankáře. Střelou švihem pak zamířil přesně do pravé části brány. Asistence: Jakub Štochl a Petr Stloukal.
     
    57:58
    Střelou před obránce se prezentoval Nicolas Hlava, jenž střílel přes obránce a k pravé tyči. Milan Klouček zasahuje!
     
    56:47
    Dominik Pavlát se vrací do branky!
     
    56:47
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Martin Šagát – 2 min., hákování).
     
    56:41
    Po reklamní přestávce zůstává Dominik Pavlát na střídačce! Chomutovští to zkusí v šesti.
     
    56:41
    Marek Tomica našel Nicolase Hlavu, který středem přejel do útočného pásma. Jeho pokus byl bránícím hráčem sražen do ochranné sítě.
     
    Dnešní utkání sleduje 2 511 diváků.
     
    55:50
    Českobudějovičtí byli pod tlakem, a tak Adam Raška vyhodil na zakázané uvolnění. Bude se vhazovat po levici hostujícího gólmana.
     
    55:00
    Po dlouhé přihrávce se marně natahoval Darby Llewellyn, zakázané uvolnění vrací hru před branku Chomutova.
     
    53:41
    Václav Karabáček se protáhl kolem obránce a z osy vystřelil vedle levé tyče. Chomutov se pak vydal do akce a Jakub Chrpa netrefil odkrytou branku!
     
    52:20
    Milan Klouček zavřel dnes branku a vylámal si na něm zuby Tomáš Pitule! Urostlý centr Chomutova byl sám před brankářem a mířil k levé tyči, přesto hostující brankář vytáhl famózní zákrok.
     
    51:33
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Ondřej Kachyňa – 2 min., nedovolené bránění).
     
    51:33
    Až nyní na světelné kostce byla ukázaná předešlá situace! Marek Tomica trefil vnitřní stranu tyčky a kotouč pak zamířil ven z branky!
     
    50:24
    Za českobudějovickou brankou se rozsvítilo červené světlo, přesto hlavní sudí branku neuznal! Marek Tomica vystřelil z levého kruhu a zamířil mezi brankářovy betony. Puk se odrazil do hry buď od tyče nebo od polštáře v brance.
     
    49:58
    Od levého mantinelu vystřelil Roman Chlouba, jehož pokus vyrazil brankář betonem. O dorážku se chtěl postarat Nicolas Hlava, ale situaci přejel.
    48:23 Martin BERÁNEK - 0:2
     
    48:23
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Rozdíl ve skóre je už dvoubrankový! Od modré čáry se napřáhl MARTIN BERÁNEK, který zamířil mezi brankářovy betony. Puk byl ještě možná tečován domácím hráčem, Dominik Pavlát znovu nestihl reagovat. Asistence: Zdeněk Doležal a Ondřej Kachyňa.
     
    46:55
    Mohlo být vyrovnáno, ovšem to by Nicolas Hlava musel mířit přesněji. Chomutovský odchovanec se nacházel mezi kruhy, odkud rychle vystřelil, avšak Milan Klouček obstál.
    46:19 Zdeněk DOLEŽAL - 0:1
     
    46:19
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak tohle byla parádní individuální akce hostujícího hráče! ZDENĚK DOLEŽAL si stáhl kotouč kolem obránce a pak jej otřel o zadní tyč. Dominik Pavlát se sice po ráně natahoval, ovšem marně. Bez asistence.
     
    44:57
    Hostující celek se vydal do akce, ale přihrávka byla zachycena. Piráti raději vyhodili na zakázané uvolnění.
     
    44:20
    Dalším pokusem od modré čáry se prezentoval Radek Havel, jehož pokus tečoval do protipohybu gólmana Jaromír Kverka. Kotouč proletěl jen vedle pravé tyče českobudějovické svatyně.
     
    43:23
    Z pravého kruhu vystřelil těsně nad ledem Nicolas Hlava, jehož pokus vyrazil brankář k mantinelu. Následně vystřelil od modré Nicholas Schaus, jehož pokus byl tečován vedle brány.
     
    42:41
    Obránce Radek Havel přejel do útočného pásma a vystřelil z osy hrací plochy, jeho pokus zamířil těsně vedle levé tyče. Milan Klouček se tentokrát marně natahoval, ale měl štěstí na své straně.
     
    41:58
    Jaromír Kverka neustál souboj za brankou Motoru, hostující tým se pak kotouče zmocnil a posunul ji do středního pásma, kde byl už připravený Nicholas Schaus.
     
    40:56
    Dalším zakončením od modré čáry se prezentoval Ondřej Kachyňa, do jehož střely skočil bránící hráč, od něhož se černá guma odrazila znovu do ochranné sítě.
     
    40:43
    České Budějovice dlouhou dobu kombinovaly v útočném pásmu. Vše končilo až potom, kdy vystřelil Zdeněk Doležal. Jeho pokus totiž Dominik Pavlát vyrazil do ochranné sítě.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Dál sledujeme napínavou podívanou, která ani po čtyřiceti minutách gól nepřinesla. Hraje se vyrovnaná partie a obě mužstva zaznamenala několik dobrých příležitostí, ale střetnutí vládnou brankáři. Ve druhé části se přeci více bojovalo o každý kousek metru a zejména v předbrankovém prostoru soupeři dobře pracovali.

    Střely na branku: 23:19.
    Střely na branku ve druhé třetině: 10:8.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:55
    Z kruhu pro vhazování zakončil Adam Raška, který trefil prvního obránce. Puk pak putoval na modrou čáru, odkud přišla další střela, která dopadla úplně stejně.
     
    38:55
    Zakončením z jedné se od modré čáry prezentoval Miroslav Holec, který ale nechal vyniknout domácího brankáře. Dominika Pavláta pak atakoval Matouš Venkrbec, jenž to od obránců Chomutova pořádně schytal.
     
    38:10
    Sice pomalu, ale úspěšně vjel do útočného pásma David Gilbert, který otřel střelu o obránce. Kotouč tak zamířil jen do zadního mantinelu a další přáci Chomutov zvládl.
     
    37:13
    Chomutovské publikum i hráči se zlobí, jelikož je odpískané zakázané uvolnění přesto, že domácí hráč byl za brankou Motoru první.
     
    36:33
    Od pravého mantinelu vystřelil Jakub Chrpa, jehož pokus Milan Klouček vyrazil betonem. Piráti byli v akci, ovšem černá guma zůstala zaseknutá pod mantinelem, odkud vyjíždí rolba.
     
    35:25
    Zprava se znovu napřáhl Petr Stloukal, který nemířil přesně a vyhnal domácí celek z útočného pásma. Chomutovští se do něj ale velmi rychle vrátili.
     
    34:19
    Chomutov předvedl nahození od modré čáry, kterým trefil prvního bránícího hráče. České Budějovice kotouč udržely a vydaly se s ním do útočné třetiny.
     
    34:05
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Pavel Pýcha – 2 min., podrážení).
     
    34:02
    Na pravé straně měl dost místa Nicholas Schaus, jemuž se v rozhodujícím momentu zlomila hůl. Poté přišlo ještě zakončení z druhé strany, ale pokus z úhlu si Milan Klouček pohlídal.
     
    33:13
    Milan Klouček musel z branky, který trefil Nicolase Hlavu, jenž se snažil obkroužit branku a zasunout černou gumu k tyči – jen těsně se mu to nepodařilo. Následně se puku zmocnil Dušan Žovinec, jenž těsně přestřelil.
     
    31:46
    Z vrcholu kruhu pro vhazování trefil Zdeněk Doležal vzdálenější oblouk branky. Dominik Pavlát tentokrát byl v pozici diváka a hlavní sudí okamžitě rozpažil.
     
    31:22
    Před branku Chomutova se snažil nacpat Vít Christov, jenž byl atakován a navíc mu černá guma utekla. Dominik Pavlát znovu hru přerušil, když touš schoval pod lapačku.
     
    31:02
    Z levého kruhu pro vhazování tentokrát vystřelil Jan Svoboda, jehož snažení mířilo pod ruku gólmana. Maskovaný muž mezeru rychle utěsnil a znovu zasáhl.
     
    30:19
    Filip Suchý si na levé straně obhodil obránce a následně i zakončil. Jeho pokus byl velmi blízko brankáři, jenž si připsal další úspěšný zákrok do statistik o utkání.
     
    29:21
    Na pravém kruhu znovu operoval Petr Stloukal, jenž opět mířil na zadní tyčku. Jeho pokus ramenem vyrazil Milan Klouček, který podává spolehlivý výkon.
     
    28:45
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Matouš Venkrbec – 2 min., hákování).
     
    28:35
    Po vyhraném vhazování od modré čáry vystřelil Jakub Suchánek. Jeho zakončení mířilo jen doprostřed branky, takže domácí brankář spolehlivě zasáhl.
     
    28:17
    Viktor Lang nepřesně rozehrál a kotouče se zmocnil Václav Karabáček, který vystřelil právě přes švédského obránce. Jeho pokus mířil k pravé tyči, avšak Dominik Pavlát zasáhl lapačkou.
     
    27:34
    Další přerušení hry, jelikož Conor Allen nezvládl rozehrávku a černá guma zamířila na zakázané uvolnění.
     
    27:03
    Nahozením od modré čáry se předvedl Radek Havel, který zasáhl hostujícího brankáře do masky! Milan Klouček toho moc neviděl, jelikož těsně před ním probíhal souboj.
     
    26:36
    Za chomutovskou obranou se nacházel Zdeněk Doležal, který těžkou přihrávku nezpracoval. Pro úmyslný ofsajd se hra přesune hra před branku Motoru.
     
    26:09
    Kotouč v útočném pásmu se pokusil zachytit Vít Seemann, jenže to těsně nestihl. Pro ofsajd je hra znovu přerušená a vykázaná do středního pásma.
     
    25:44
    Darby Llewellyn se pokoušel o přihrávku ke střídačce, ovšem Filip Suchý neměl rychlost, protože ve stejném momentu teprve naskakoval do hry. Pro zakázané uvolnění se bude vhazovat před brankou Severočechů.
     
    24:56
    Střelou od modré čáry se prezentoval Jakub Suchánek, jehož snažení vyrazil před sebe Dominik Pavlát. Chomutov se pak pokusil vyhodit, ale po souboji skončila černá guma na tribuně.
     
    24:31
    Viktor Lang projel přes celé hřiště a následně přihrál na levou stranu, odkud pak vystřelil Nicolas Hlava. Zakončení ale mířilo jen do připraveného brankáře Českých Budějovic.
     
    23:12
    Na modré čáře měl napřaženo Radek Havel, který se na zakončení dlouho chystal. Kotouč mu sjel z čepele hole a trefil pouze prvního hráče Motoru.
     
    22:51
    Matouš Venkrbec se pokoušel objet branku a zakončit, ovšem zaprvé byl atakován a zadruhé kotouč jel do brankoviště hodně pomalu. Dominik Pavlát byl pozorný a černou gumu schoval pod lapačku.
     
    22:16
    Před brankou se nacházel osamocený Jan Veselý, na kterého také mířila přihrávka od zadního mantinelu. Dominik Pavlát byl pozorný a kotouč srazil hokejkou zpátky k hrazení.
     
    21:45
    Ve druhé vlně si najížděl Zdeněk Doležal, který také přebral přihrávku od levého mantinelu. Jeho pokus by asi mířil někam pod horní tyčku, ovšem zasáhl jeden z beků Pirátů.
     
    21:14
    Na levé straně operoval Nicolas Hlava, který vystřelil na první tyčku. Hostující brankář byl dobře postavený a černou gumu znovu zastavil.
     
    20:50
    Po rychlé kombinaci putoval touš na osu, kde si od obránců odstoupil Petr Stloukal, jehož pokus z jedné schytal jeden z hráčů Českých Budějovic.
     
    20:34
    Miroslav Holec zavezl černou gumu do pásma a vydal se za branku, ovšem zapomněl ji za sebou, a tak se Chomutov snadno ubránil. Domácí se pak vydali do akce, ale nahození zkrotil Milan Klouček.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Úvodní dvacetiminutovka nabídla zajímavou podívanou, která nabídla hodně příležitostí na obou stranách, přesto je stav zápasu bezbrankový. Duele se v první části přeléval ze strany na stranu a atraktivní hra musela diváky bavit. Dominik Pavlát i Milan Klouček střetnutí zatím kralují a drží střelce v hladovém stavu.

    Střely na branku: 13:11.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    18:44
    Jakub Chrpa se u mantinelu zbavil soupeře a přihrál na zadní tyč, kde se nacházel Roman Chlouba. Jeho bekhendový pokus sice mířil do branky, ovšem Milan Klouček se skvěle přesunul a situaci zachránil.
     
    17:32
    Dominik Tejnor dnes hraje po třech měsících, tentokrát se pokusil o nahození, kterým trefil spoluhráče. Píská se ofsajd a Chomutov je z pásma vykázán.
     
    16:44
    Od modré čáry schoval střelu za chumel René Vydarený, který mířil k první tyči. Dominik Pavlát se štěstím puk vyrazil vedle branky, ovšem troufám si říct, že moc neví, jak se mu to podařilo.
     
    15:53
    Nepřesnou přihrávku hostujícího celku zachytil za brankou Radek Havel, který znovu vyhodil. Za vyraženým pukem se hnal Nicolas Hlava, jenže pro ofsajd hrát nemohl.
     
    15:06
    Z kruhu pro vhazování zkusil svižnou střelu Zdeněk Doležal, ovšem trefil jen Martina Šagáta, který kotouč vyhodil přes všechny čáry.
     
    14:44
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Nicholas Schaus – 2 min., sekání).
     
    14:20
    Na vrcholu pravého kruhu se k odraženému puku dostal Conor Allen, který zamířil vedle vzdálenější tyče. Motor bude hrát ale znovu v početní výhodě.
     
    14:08
    Po závaru před hostující brankou se České Budějovice hnaly do akce, ovšem zastavilo je ofsajdové postavení. Po komerční přestávce se hra vrátí do středního pásma.
     
    13:35
    Od modré čáry se napřáhl Radek Havel, jehož pokus brankáři vypadl. O dorážky se pokoušeli Petr Stloukal a Jakub Chrpa, jenže ani jeden z nich snahu nepřetavil v úvodní gól.
     
    12:55
    Jihočeši na tuto početní výhodu budou chtít rychle zapomenout, Chomutovu se třikrát podařilo vyhodit a už je ve čtyřech.
     
    11:59
    Radek Havel získal kotouč u mantinelu a byl tvrdě atakován, přesto se mu povedlo znovu vyhodit. České Budějovice budou muset začít znovu za vlastní brankou.
     
    11:27
    České Budějovice budou hrát sedmdesát vteřin ve dvojnásobné početní výhodě!
     
    11:27
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Dušan Žovinec – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    11:01
    Přihrávku u mantinelu zachytil Martin Šagát, kterému se až napodruhé podařilo vyhodit. Unavená čtveřice může zamířit na střídačku.
     
    10:37
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jan Rudovský – 2 min., nedovolené bránění).
     
    10:04
    Do útočného pásma po straně najel Adam Raška, který vystřelil přes obránce. Chomutovský brankář celou situaci postřehl a znovu kotouč vyrazil betonem.
     
    09:11
    Pokus od modré čáry tečoval Jan Veselý, ovšem kotouč byl spíše přibrzděn, a tak betonem zasáhl také Dominik Pavlát. Následně se Jihočeši vystěhovali z útočné třetiny a zahráli na icing.
     
    08:47
    Chomutovští se pokusili o dlouhou přihrávku, která zamířila na zakázané uvolnění. Bude se vhazovat po pravé ruce domácího maskovaného muže.
     
    08:05
    Z pravé strany tentokrát vypálil Filip Suchý, jehož pokus z jedné vyrazil Milan Klouček betonem. České Budějovice se znovu ubrání.
     
    07:42
    Chomutov kombinoval na pravé straně a na levé se nacházel osamocený Roman Chlouba, jehož pokus z vrcholu kruhu mířil nad hodní tyčku.
     
    06:33
    Nepřesnou přihrávku Pirátů zachytili hostující hráči! Výpadem se předvedl Miroslav Holec, jenž udělal kličku na osu a následně trefil domácího obránce do nohy.
     
    06:16
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Adam Raška I – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    05:20
    Fantastický zákrok Dominika Pavláta! Vít Christov se protáhl mezi obránci a přistrčil puk do brankoviště. Černá guma se zastavila u pravé tyče a David Gilbert už měl snadnou pozici. Ovšem chomutovský brankář ještě situaci zneškodnil lvím skokem!
     
    04:46
    Roman Chlouba pracoval za brankou soupeře, kde se nacházel pod tlakem, a tak přihrál na modrou čáru. Dominik Tejnor kotouč nezpracoval a do pásma se dostali Jihočeši.
     
    04:17
    Petr Stloukal je hodně aktivní a zaznamenal další dva pokusy! Nejprve vystřelil z pravé strany, ale pokus byl nepřesný. Podruhé se nacházel u tyče avšak Milan Klouček znovu zasáhl.
     
    03:43
    Nicholas Schaus si hledal prostor na levé straně, ale moc ho neměl. A tak se musel kolem beka otáčet, jenže z otočky trefil jen dalšího hráče Motoru.
     
    02:33
    Na levé straně měl dost prostoru Martin Novák, který z bekhendu zakončil. Jeho pokus byl nepřesný, přesto Dominik Pavlát zasáhl vyrážečkou.
     
    02:02
    Hned po vhazování se od modré čáry napřáhl Nicholas Schaus, jehož pokus z voleje zamířil kousek od pravé tyče.
     
    01:55
    Štěstí od modré čáry zkoušel Viktor Lang, který se pokusil využít clony před brankářem. Ovšem maskovaný muž vykoukl a kotouč schoval do lapačky.
     
    01:23
    Jan Rudovský přihrával od mantinelu před branku, kde se nacházel Tomáš Pitule. Jeho hůl byla položena na ledové ploše a puk se od ní odrazil mezi tři tyče, Milan Klouček byl na správném místě.
     
    00:27
    Petr Stloukal se nacházel v obvyklém místě na vrcholu pravého kruhu a mířil na vzdálenější tyč. Jeho pokusu scházelo jen pár centimetrů.
     
    00:20
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Vít Christov – 2 min., podrážení).
     
    00:10
    České Budějovice vyhrály úvodní vhazování, ovšem jejich akce byla zastavena ve středním pásmu. Následně přišel faul hostujícího hráče.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: Pavlát (Altrichter) – Seemann, Schaus, Žovinec, R. Havel, Lang, Štochl, Tejnor – Rudovský, Suchý, Llewellyn – Hlava, Pitule, Stloukal – Tomica, Chlouba, Kverka – Chrpa, Šagát, J. Svoboda.

    ČEZ Motor České Budějovice: Klouček (Dvořák) – Suchánek, Vydarený, Kachyňa, Pýcha, Allen, Lytvynov – Holec, Venkrbec, Christov – Raška I, Prokeš, Karabáček – Z. Doležal, R. Přikryl, Beránek – J. Veselý, Gilbert, M. Novák.

    Rozhodčí: Pavlovič, Valenta – Coubal, Kokrment.
     
    Ještě jednou vítám fanoušky Českých Budějovic a Pirátů Chomutov u střetnutí, které bude věnováno místní nemocnici. Na ledové ploše ROCKNET ARÉNY právě končí tradiční rozbruslení, a tak si pojďme představit sestavy.
     
    Dlouhodobá část sezóny se blíží ke svému konci a zatímco Motor má zajištěný postup z první příčky, tak Chomutov ještě může zabojovat o bronzovou pozici, ale pojďme postupně. Aktuálně se Piráti nacházejí v klidných vodách, najdeme je na čtvrtém místě s dvaadevadesáti body. Severočeši ztrácejí čtyři body na Vsetín a naopak mají náskok sedmi bodů na Slavii. V posledních čtyřech zápasech pak Chomutovští třikrát vyhráli a nestačili pouze na Vsetín. České Budějovice dominovali Chance lize, když získali 141 bodů. Herně i výsledkově si Motor udělal z druhé nejvyšší soutěže vlastní soutěž. V posledních pěti duelech hned čtyřikrát Jihočeši vyhráli, nestačili pouze na druhý Přerov.

    NEJPRODUKTIVNĚJŠÍ HRÁČI:

    Piráti Chomutov

    Petr Stloukal 50 bodů (23+27)
    Nicolas Hlava 43 bodů (17+26)
    Jaromír Kverka 41 bodů (17+24)

    ČEZ Motor České Budějovice

    Pavel Pýcha 57 bodů (11+46)
    Martin Novák 48 bodů (16+32)
    Zdeněk Doležal 38 bodů (22+16)
     
    Akce PIRÁTI CHOMUTOV PRO NEMOCNICI započalo v roce 2017, tentokrát se bude pomáhat interně, která prochází rekonstrukcí. Fanoušci si během střetnutí budou moci nechat změřit krevní tlak nebo cukr. K utkání bude doprovodný program, který udělá duel ještě více atraktivním. Navíc soupeřem Chomutova bude lídr tabulky.

    „V současné době dochází k rekonstrukci budovy G, kde nově zřídíme gastroambulaci se čtrnácti lůžky a další ambulace interny D,“ vysvětluje primář interního oddělení MUDr. Miroslav Šofr.
     
    Vítám vás u zápasu, který bude pomáhat, jelikož nese název PIRÁTI CHOMUTOV PRO NEMOCNICI. Severočeši v něm přivítají jasného lídra z Český Budějovic.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 59. Chlouba (Štochl, Stloukal) – 47. Z. Doležal, 49. Beránek (Z. Doležal, Kachyňa)


    Piráti Chomutov: Pavlát (Altrichter) – Seemann, Schaus, Žovinec, R. Havel, Lang, Štochl, Tejnor – Rudovský, Suchý, Llewellyn – Hlava, Pitule, Stloukal – Tomica, Chlouba, Kverka – Chrpa, Šagát, J. Svoboda.
    Banes Motor České Budějovice: Klouček (Dvořák) – Suchánek, Vydarený, Kachyňa, Pýcha, Allen, Lytvynov – Holec, Venkrbec, Christov – Raška I, Prokeš, Karabáček – Z. Doležal, R. Přikryl, Beránek – J. Veselý, Gilbert, M. Novák.

    Rozhodčí: Pavlovič, Valenta – Coubal, Kokrment

    Diváci: 2 511
    thejrc.org