Philadelphia – NY Rangers 5:2 (kon.) | Columbus – Minnesota 0:5 (kon.) | Carolina – Colorado 2:3 (kon.)
Vegas – Buffalo 4:2 (kon.) | Anaheim – Pittsburgh 3:2 (kon.) | NY Islanders – Boston 0:4 (kon.)
Los Angeles – New Jersey 2:1 (po pr.) | Tampa – Calgary 4:3 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
4:1 (0:1, 1:0, 3:0)
HC Litvínov
Sobota 29.02.2020, 11:02 • ZS Eden • DHL Superpohár • Skupina A
Partner:
     
    52:03
    Vyloučení v týmu HC Litvínov (Jaroslav Fišer – 5 min. + osobní trest do konce utkání, vysoká hůl).
     
    48:27
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC Litvínov (Jiří Háva – 5 min. + osobní trest do konce utkání, hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Jan Srdínko – 5 min. + osobní trest do konce utkání, hrubost).
     
    48:27
    Po zásahu brankáře Zelenky se strhla před litvínovskou brankou potyčka. Jiří Háva poměřil svalstvo s Janem Srdínkem. Rohovnická vložka i pod dozorem asistenta trenéra A-týmu Slavie Srdínkem starším skončila remízou.
     
    46:51
    Slavia právě vstřelila branku!
    Další branka domácího celku. Brankář Zelenka nyní neviděl vinou hloučku hráčů před brankou. Toho využil DOMINIK ŠTÍBR, jehož nahození zapadlo přesně k tyči – 4:1. Asistence: Mikuláš Hovorka a Maxim Havrda.
     
    43:53
    Martin Petrák připravil zpětnou přihrávkou parádní pozici pro Jaroslava Brože, ten nemířil vůbec špatně, ale brankář Zelenka vytasil svou lapačku a připsal si výborný zákrok!
     
    42:42
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí tým vyhrál vhazování na obránce DOMINIKA NĚMEČKA, který se dokázal skrytou střelou od levého mantinelu prosadit – 3:1. Asistence: Tomáš Labuzík.
     
    42:26
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí tým se dostává do vedení. MARTIN PETRÁK ujel litvínovským bekům a perfektním forhendovým blafákem překonal Zelenku – 2:1. Asistence: Jaroslav Brož a Šimon Slavíček.
     
    37:01
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC Litvínov (Prokop Limanovský – 2 min., napadení).
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Jan Bureš – 2 min., hrubost).
     
    33:33
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Maxim Havrda – 2 min., sekání).
     
    33:17
    Matěj Hasil si pro sebe protečoval kolem obránce puk a ujížděl směrem k Zelenkovi. Obránce hostů se dostal do kontaktu se slávistickým forvardem, který nakonec pod tlakem nedokázal zakončit přesně.
     
    21:30
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané sice přesilovku nevyužili, ale o malý moment později vyrovnávají stav. Janča našel výbornou přihrávkou zpoza branky v mezikruží MAXIMA HAVRDU, který rychlou střelou na vzdálenější tyč propálil brankáře Zelenku – 1:1. Asistence: Jakub Janča.
     
    19:09
    Vyloučení v týmu HC Litvínov (Prokop Limanovský – 2 min., faul kolenem).
     
    18:01
    Martin Petrák je zatím velice aktivní. Nyní se dokázal obtočit zpoza branky a nastřelil břevno za Ondřejem Zelenkou. Kotouč se poté odrazil zpátky do hry.
     
    16:32
    Jaroslav Brož se pokusil vystřelit svižnou ránu mezi betony. Brankář Zelenka si ale pokryl prostor mezi vlastníma nohama a puk zachytil!
     
    16:32
    Jaroslav Brož se rychlým pohybem dostal před obránce Miškoviče a byl v zakončení faulován. Nařízeno je trestné střílení.
     
    14:45
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Kotouč nakonec skončil v síti. Brankář Pánek si nepohlídal bližší tyč a MAREK BERKA dokázal z bezprostřední blízkosti dostat kotouč až do sešívané svatyně – 0:1. Asistence: Jakub Kroupa a Daniel Jouza.
     
    06:20
    Vojtěch Kysela ujel sešívané obraně a namířil si to přímo k Pánkově brance. Zakončení litvínovského forvarda ale skončilo pouze na zadním mantinelu.
     
    04:47
    Maxim Havrda po dobré individuální akci připravil pozici pro Hasila, ten však v předbrankovém prostoru pod tlakem obránce zakončit nedokázal. V podobné pozici se následně nepodařilo dorazit puk do branky ani Jakubu Jančovi.
     
    01:37
    Hosté jsou zatím aktivnějším cekem a Slavia se k útočení nedostává. Naopak mohl úvodní branku duelu vstřelit Marek Berka, který si sice dokázal Pánka položit, avšak kličku nedovedl do úspěšného konce. Domácí brankář si připsal důležitý zákrok.

    Martin Kamenik

    Branky a nahrávky: 22. Havrda (Janča), 43. Petrák (Brož, Slavíček), 43. Němeček (Labuzík), 47. Štíbr (Hovorka, Havrda) – 15. Berka (Kroupa, Jouza)


    HC Slavia Praha: Pánek (Náhončík) – Matějka, Hovorka, Němeček, Štíbr, Bureš, Mareček, Srdínko, Klatt – Kižlin, Havrda, Hasil, Slavíček, Brož, Křenek, Labuzík, Janča (A), Petrák (C)
    HC Litvínov: Zelenka (Pejsar) – Bártek, Hocelík, Kroupa, Jonák, Háva, Miškovič – Berka, Stehlík, Kysela, Limanovský, Bartoš, Jouza, Kovačič, Fišer (A), Dufek (C)

    Rozhodčí: Hucl – Svoboda, Šimán

    Diváci: 76
    bahis siteleri