Philadelphia – NY Rangers 5:2 (kon.) | Columbus – Minnesota 0:5 (kon.) | Carolina – Colorado 2:3 (kon.)
Vegas – Buffalo 4:2 (kon.) | Anaheim – Pittsburgh 3:2 (kon.) | NY Islanders – Boston 0:4 (kon.)
Los Angeles – New Jersey 2:1 (po pr.) | Tampa – Calgary 4:3 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
4:5 (2:1, 0:4, 2:0)
Piráti Chomutov
Sobota 29.02.2020, 16:15 • ŠKOENERGO Aréna • DHL Superpohár • Skupina B
Partner:
     
    59:12
    Boleslavští hrají znovu šest na pět, gólman je na střídačce.
     
    59:04
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    V mezikruží byl nepokrytý TOMÁŠ DLASK, který svým gólem dává Bruslařům ještě naději na potenciální bodový zisk. Asistence: Andrej Moravčík, David Sýkora.
     
    58:26
    Brankář domácích je na střídačce, Středočeši hrají šest na pět.
     
    48:17
    Po potyčce, jež se odehrála po přerušení, byl na dvě minuty za sekání vyloučen Gabriel Szturc (MBL). Přesilovka Bruslařů je tak u konce.
     
    46:39
    Na dvě minuty byl za podrážení vykázán Adam Popelka (CHM).
     
    45:37
    Miroslav Vasilev se v levém rohu srazil s vyjetým brankářem Běhulou, ten upadl a zůstal bezvládně ležet na ledě. Nakonec vstal s pomocí spoluhráčů, je u něj zdravotnice.
     
    43:56
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Na modré čáře se napřáhl DOMINIK VACÍK a propálil vše, co mu stálo v cestě. Domácí tak v oslabení snižují. Asistence: Tomáš Dlask, Gabriel Szturc.
     
    39:26
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov je rozjetý a potvrzuje to pátou brankou. Petriskovu nedisciplinovanost potrestal střelou z levé strany MICHAL JANEČEK. Asistence: Adam Popelka, Josef Koláček.
     
    39:08
    Ján Petriska (MBL) poslal k zemi jednoho z chomutovských hráčů. Za faul loktem dostal pětiminutový trest plus do konce utkání. Dotyčný hráč odjel na střídačku sám, není u něj ani zdravotnice, je tak zjevně v pořádku. Trest za něj odpykává Jan Hašlar.
     
    38:00
    Piráti rozehrávají od vlastního gólmana, přihrávku však zachytili domácí, na gólmana se řítil Gabriel Szturc, jenže na zakončení neměl příliš prostoru, puk tak skončil za bránou.
     
    33:51
    Tadeáš Zeithaml po inkasovaném gólu sám opustil brankoviště, nechal se vystřídat Matějem Kmecem.
     
    33:51
    Piráti právě vstřelili branku!
    Využitá přesilovka. Z kruhu překonal Tadeáše Zeithamla střelou mezi nohy DOMINIK FERBAS. Asistence: Josef Koláček, Jakub Veselý.
     
    33:38
    Domácí jdou do čtyř. Za faul loktem byl na dvě minuty vykázán Petr Šíma (MBL).
     
    32:45
    Oddechový čas pro domácí.
     
    28:01
    Na gólmana ujížděl Ján Petriska, jenže v rozhodující moment se netrefil a puk zamířil mimo bránu. Petriska již v tomto zápase spálil mnoho šancí.
     
    25:49
    Piráti právě vstřelili branku!
    Modrou čáru svého obranného pásma hlídalo hned několik Bruslařů, přesto připravili JOSEFU KOLÁČKOVI téměř volnou dálnici, chomutovský útočník si najel do kruhu a pod lapačkou propálil Tadeáše Zeithamla. Asistence: Peter Lobodowski, Adam Popelka.
     
    21:32
    Piráti právě vstřelili branku!
    Severočeši se radují z vyrovnání. Domácí dali prostor MICHALU JANEČKOVI, který se z kruhu nemýlil. Asistence: Dominik Vaněk, Adam Popelka.
     
    15:37
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí polevili, čehož využil JOSEF KOLÁČEK, jenž ujel na gólmana a raduje se ze snížení. Asistence: Jakub Veselý, Peter Lobodowski.
     
    09:49
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Přímo před brankou opomněli Piráti volného ANDREJE MORAVČÍKA, který zvedl kotouč a namířil jej do horní části Běhulovy branky. Domácí tak vedou už o dvě branky. Asistence: Samuel Dotter, Miroslav Vasilev.
     
    07:19
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři se prosazují střelou od modré. Zatímco někteří hráči před bránou stínili, z dálky vystřelil MATĚJ HOUŠKA a puk skončil až za Běhulovými zády. Asistence: Petr Šíma, Eric Mežnar.
     
    05:04
    Utkání sleduje 65 diváků.
     
    00:30
    Po jedné z boleslavských střel rozezvučel puk pravou tyč chomutovské branky.

    Vojtěch Drbohlav

    Branky a nahrávky: 8. M. Houška (Šíma, Mežnar), 10. Moravčík (Dotter, Vasilev), 44. Vacík (Dlask, Szturc), 60. Dlask (Moravčík, Sýkora) – 16. Koláček (Veselý, Lobodowski), 22. Janeček (Vaněk, Popelka), 26. Koláček (Lobodowski, Popelka), 34. Ferbas (Koláček, Veselý), 40. Janeček (Popelka, Koláček)


    BK Mladá Boleslav: Zeithaml (34. Kmec) – D. Moravec, Dotter (C), M. Houška (A), Vacík, Dudycha – Závora, Szturc, Dlask, J. Petržilka, Hašlar, Mežnar, Petriska, Vasilev (A), Moravčík, Šíma
    Piráti Chomutov: Běhula (H. Petržílka) – Jenček, Ludvík, Ferbas, Houdek, Vaněk – Popelka, Jaroš (C), Veselý, Janeček, Koláček (A), Lobodowski, Rindoš

    Rozhodčí: Bejček – Ganger, Maňák

    Diváci: 65
    thejrc.org