Philadelphia – NY Rangers 5:2 (kon.) | Columbus – Minnesota 0:5 (kon.) | Carolina – Colorado 2:3 (kon.)
Vegas – Buffalo 4:2 (kon.) | Anaheim – Pittsburgh 3:2 (kon.) | NY Islanders – Boston 0:4 (kon.)
Los Angeles – New Jersey 2:1 (po pr.) | Tampa – Calgary 4:3 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
1:8 (0:3, 0:4, 1:1)
HC Oceláři Třinec
Sobota 29.02.2020, 12:00 • CZ LOKO Aréna, Jihlava • DHL Superpohár • Skupina C
Partner:
     
    52:35
    Martin Barák si již dnes nezahraje, dostává 2+10 minut za zákrok do oblasti hlavy a krku. Menší trest za něj odsedí Josef Vyvial. Ale přesilovku Třinec hrát nebude, jelikož hráčská lavice Ocelářů je potrestána dvěma minutami za nesportovní chování. Tento trest odsedí Adam Stránský.
     
    52:14
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští opravdu jen decentně korigují stav na 1:8, když se po Krajičkově příhře trefil z kruhů MARTIN ZADRAŽIL a propálil dnes jinak výborného Švančaru. Asistence: Jakub Krajíček.
     
    49:41
    Domácí tým si bere oddechový čas.
     
    49:41
    Dukla si zahraje znovu dlouho přesilovku pět na tři, nyní 80 sekund. Nico Geidl je vyloučen za hru vysokou holí.
     
    49:01
    Jonáš Jobánek jde ven na dvě minuty za sekání.
     
    47:17
    Třinec právě vstřelil branku!
    ADAM STRÁNSKÝ se trefil mezi betony Malanta a Oceláři jsou opět o něco blíže dosažení deseti branek.
     
    47:17
    Další zmar při jihlavské přesilovce. Adam Dvořák fauloval při zakončení Adama Stránského a ten pojede vzápětí samostatný nájezd na Malanta.
     
    46:49
    Tomáš Krč si jde odsedět dvě minuty za sekání.
     
    42:17
    Valentýn Smolko dostává dvě minuty za podrážení a Duklu tak čekají další horké chvilky.
     
    39:14
    Třinec právě vstřelil branku!
    Na co dnes domácí sáhnou, to se jim opravdu nepodaří. Z dobré pozice střílejícího Stránského dokázal opět vychytat Malant a puk šel za branku. ADAM STRÁNSKÝ jej nahodil poté do prostoru brankoviště, kde si ho domácí hráči sami srazili do vlastní sítě... Bez asistence.
     
    33:07
    Ondřej Chaloupek nebude na dnešní zápas vzpomínat úplně v dobrém, inkasoval totiž šestkrát a střídá. Místo něj jde do branky Lukáš Malant, který na začátku měsíce přišel do Dukly z Chomtuova. Jde o jeho první start v červenožlutém.
     
    33:07
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí se snažili, aby se hráči soupeře nedostali v útočném pásmu k puku. Mezi kruhy byl poslán k zemi Konečný, který v pádu ještě vystřelil. Chaloupek nedokázal ale ztlumit celkem jednoduchou střelu, puk mu vypadl k levé tyčce a tam jej procedil do sítě JONÁŠ JOBÁNEK. Asistence: Viktor Konečný.
     
    32:53
    Další jihlavská šance. Po pravé straně projel do útočného pásma Jiří Doležal, který v zakončení prakticky neudělal nic špatně. Ale i tak stačil Patrik Švančara výborně zasáhnout a vyrazit puk.
     
    25:02
    Jihlavská frustrace z nepříznivého výsledku je hodně znát, dvě minuty za sekání dostává Miroslav Juda.
     
    23:52
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tohle je velká jihlavská demolice. MICHAL RAMÍK jakožto dorostenec projel po buly jednoduše až před jihlavskou branku a tváří v tvář překonal Chaloupka.
     
    23:41
    Třinec právě vstřelil branku!
    Vojtěch Šulák projel po levé straně do pásma, předložil puk pro Havránka a jeho tvrdou střelu ještě dokázal Chaloupek vyrazit. Kotouč se ale dostal mezi kruhy na NICO GEIDLA, který se opřel do puku, jenž byl možná ještě lehce tečován a skončil nad vyrážečkou domácího brankáře. Asistence: Marek Havránek.
     
    16:44
    David Pastor zkusil při exekuci trestného střílení střelu po ledě mezi betony, kterou si Ondřej Chaloupek pohlídal.
     
    16:44
    Do samostatného úniku ujel David Pastor, kterého fauloval při zakončení Martin Barák a je z toho trestné střílení.
     
    14:26
    Černohorský při další akci sice neudržel puk na útočné modré, ovšem Třinečtí vzápětí vyhodili puk mimo kluziště, takže Tomáš Krč jde na dvě minuty ven. Duklu tak čeká 66 sekund dlouhá přesilovka pět na tři.
     
    13:32
    Vojtěch Šulák to nyní trošku přehnal s hrubostí. Nejprve po šarvátce vzal do kravaty Dana Fialu, což by se ještě dalo pochopit. Ale vzápětí k němu přijel další jihlavský hráč a kapitán Třince mu uštědřil políček do obličeje. Proč se nyní diví svému vyloučení, to je mi záhadou.
     
    12:54
    Třinec právě vstřelil branku!
    Nyní sice Chaloupek dvakrát dobře zasáhl zblízka proti zakončení Pavla Matěje, ale jihlavská čtyřka si nedokázala v předbrankovém prostoru pohlídat ŠIMONA JENÁČKA, na kterého propadl puk a z dorážky se již prosadil. Bez asistence.
     
    12:40
    Souboj u střídačky Třince vyhodnotil sudí Vrba jako faul domácích a Adam Dvořák jde ve na dvě minuty za krosček.
     
    11:51
    Hezká a rychlá kombinace Jihlavy! Vyvial dal kotouč na levou stranu pro Baráka, který z první našel mezi kruhy Daniela Piskače. Jihlavský junior měsíce vystřelil jen těsně vedle pravé tyčky a pokud by trefil branku, byl by Švančara zřejmě bez nároku.
     
    10:28
    Dobrá střela Richarda Pětníka hned po buly! Pokus byl navíc celkem dobře umístěný, ale Švančara sklapl betony včas.
     
    08:06
    Třinec právě vstřelil branku!
    Jihlava to bude mít s bodovým ziskem, tolik potřebným k postupu do čtvrtfinále, hodně těžké. Po pravé straně si najel do pásma MAREK HAVRÁNEK a umístěnou střelou na vzdálenější tyč dává Třinci dvougólové vedení. Asistence: Nico Geidl.
     
    04:35
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tenhle gól z rychlého protiútoku si jihlavská pětice za rámeček určitě nedá. Radzienciak našel na levé straně najetého ADAMA STRÁNSKÉHO, který jako nůž máslem prošel až před Chaloupka a oklamal ho bekhendovým zakončením. Asistence: Szymon Radzienciak.
     
    02:58
    Nyní zasahovat nemusel a to pro něj bylo možná štěstí, jelikož Maxim Mastič dorážel kotouč zblízka do volné části branky, ale nepotykal si s přesností.
     
    00:55
    Jihlava mohla jít již v první minutě do vedení. Doležal hezky zavezl puk po pravé straně do pásma a z kruhu vystřelil. Střela šla těsně vedle, ale kotouč byl nakonec sražen mezi kruhy, kde z dorážky trefil tyčku Jakub Krajíček.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 53. Zadražil (Krajíček) – 5. Stránský (Radzienciak), 9. Havránek (Geidl), 13. Jenáček, 24. Geidl (Havránek), 24. Ramík, 34. Jobánek (Konečný), 40. Stránský, 48. Stránský


    HC Dukla Jihlava: Chaloupek (34. Malant) – Černohorský, Piskač, Smolko, Dvořák, Grauer, Trávník – Čermák, Juda, Fiala – Doležal, Krajíček, Pětník – Vyvial, Zadražil, Barák. Trenér: Štěpán Moravec
    HC Oceláři Třinec: Švančara (Švehlák) – Jenáček, Homola, Cienciala, Vacula, Radzienciak, Šulák – Geidl, Havránek, Matiaško – Krč, Matěj, Ramik – Konečný, Pastor, Jobánek – Mastič, Stránský, Mikler. Trenér: Jiří Juřík

    Rozhodčí: Vrba – Polák, Smetková
    thejrc.org