Philadelphia – NY Rangers 5:2 (kon.) | Columbus – Minnesota 0:5 (kon.) | Carolina – Colorado 2:3 (kon.)
Vegas – Buffalo 4:2 (kon.) | Anaheim – Pittsburgh 3:2 (kon.) | NY Islanders – Boston 0:4 (kon.)
Los Angeles – New Jersey 2:1 (po pr.) | Tampa – Calgary 4:3 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
5:2 (2:1, 0:0, 3:1)
HC Kometa Brno
Sobota 29.02.2020, 17:00 • enteria arena • DHL Superpohár • Skupina D
Partner:
     
    58:19
    Kometa právě vstřelila branku!
    Přesilovka trvala jen šest vteřin, protože ihned po buly se nádhernou střelou k tyči prosazuje MICHAL KUNC. Asistence: Matěj Svoboda.
     
    46:22
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hokej je vysoce týmová hra a Pardubice teď předvedly, že v něm padají nádherné branky. Asistenci by si zasloužili všichni hráči Pardubic na ledě. Bezpochyby to byla nejhezčí akce dosavadního průběhu. Jelínek si vyměnil kotouč s ONDŘEJEM TOBIÁŠEM, který těsně za modrou našel Formánka, který vrátil Jelínkovi, který naservíroval Tobiášovi puk před brankou Rachůnka, jenž se jak široký tak dlouhý natáhl, ale na Tobiášovu umístěnou střelu nemohl dosáhnout. Asistence: František Formánek, Tomáš Jelínek.
     
    43:12
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A vzápětí domácí odskakují na rozdíl tří branek! RADEK ŠÍR se skvěle zorientoval a usměrnil střelu Matěje Blümela. Asistence: Matěj Blümel.
     
    42:31
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    MARTIN KUBÍČEK střelou zápěstím prostřelil Rachůnka! Asistence: Jiří Bucek.
     
    15:32
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Od modré čáry vystřelil KALE COSTA, kterému střela sice nesedla, ale přes změť těl se dostala za záda Rachůnka. Asistence: Matěj Blümel.
     
    14:03
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brejk 3 na 1 zakončil střelou po ledě SEBASTIAN BARTES! Nečas se nestihl přesunout s prudkou přihrávkou Snášela. Asistence: Martin Snášel, Adam Studený.
     
    05:58
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    MATĚJ BLÜMEL se rychle zorientoval po své první střele a z dorážky už se nemýlil. Pardubice tak využívají početní výhodu. Asistence: Zdeněk Pavlík, Vít Rozlílek.

    Tomáš Jirsa

    Branky a nahrávky: 6. Blümel (Pavlík, Rozlílek), 16. Costa (Blümel), 43. Kubíček (Bucek), 44. Šír (Blümel), 47. Tobiáš (Formánek, Jelínek) – 15. Bartes (Snášel, Studený), 59. Kunc (Svoboda)


    HC Dynamo Pardubice: Nečas – Hrádek, Oliva, Kubíček, Jelínek, Secký, Kaštánek – Hebek, Hledík, Formánek, Rozlílek, Antoníček, Tobiáš, Costa, Kostka, Blümel, Pavlík, Šír, Bucek
    HC Kometa Brno: Rachůnek – Holemý, Furch, Sedláček, Studený, Mlčák – Žák, Pigl, Snášel, Bartes, Svoboda, Dufek, Krška, Malý, Brabenec, Vašíček, Kunc

    Rozhodčí: Jaroš – Klouček, Hnát
    thejrc.org