Florida – Calgary 0:3 (kon.) | Columbus – Vancouver 5:3 (kon.) | Minnesota – Washington 3:4 (kon.)
Anaheim – New Jersey 0:3 (kon.) | Vegas – Los Angeles 1:4 (kon.)
konec
LHK Jestřábi Prostějov
2:3 (1:0, 1:2, 0:1)
SK Horácká Slavia Třebíč
Pondělí 02.03.2020, 18:00 • Zimní stadion Prostějov • Chance liga - o účast v předkole • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    41:43 Lukáš NEDVÍDEK - 2:3
     
    41:43
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč jde dnes podruhé do vedení! Krásná přesilovková kombinace na jeden dotek, po které se dostal kotouč po ose Szathmáry-Šťovíček až na LUKÁŠE NEDVÍDKA. Ten se do puku opřel z první a Štůrala s vypůjčenou holí byl proti tomuto pokusu do poloodkryté sítě krátký. Teď už jsou hosté postupu do předkola velmi blízko. Asistence: Martin Šťovíček, Šimon Szathmáry.
    29:41 Tomáš JANDUS - 2:2
     
    29:41
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov však vrací stejnou mincí a okamžitě srovnává! Po možná první chybě třebíčské defenzívy, která se nechala druhou brankou ukolébat, se Jestřábi dostali do přečíslení dva na jednoho. TOMÁŠ JANDUS sice viděl najíždějícího Račuka, ale proti odstoupenému obránci udělal to nejlepší, co mohl. Vypálil na zadní tyč a nemýlil se. Asistence: Matěj Novák.
    28:34 Karel NEDBAL - 1:2
     
    28:34
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Další tvrdý direkt na solár Prostějova! Bittner vyhrál buly, jak je jeho dobrým zvykem si to namířil okamžitě do brankoviště a skvěle zastínil Štůralovi výhled. Ten tak na ukrytou střelu KARLA NEDBALA vůbec nestihl reagovat a podruhé v rychlém sledu inkasuje. Asistence: Ladislav Bittner
    26:20 Michal VODNÝ - 1:1
     
    26:20
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Máme přece jen vyrovnáno! Třebíč využila zbytečný Antoníčkův faul a využívá svou druhou přesilovku. Obětavý Muška sice nejprve zblokoval střelu Nedvídka, jenže kotouč se odrazil do druhé vlny na MICHALA VODNÉHO, která poprvé propálil Štůralu a vyrovnává na 1:1. Asistence: Lukáš Nedvídek, Šimon Szathmáry.
    03:01 Tomáš DIVÍŠEK - 1:0
     
    03:01
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov jde po třech minutách do vedení! Račukovu ránu ještě dokázal Jekel pokrýt, jenže neudržel puk ve své výstroji a ten se dostal k TOMÁŠI DIVÍŠKOVI, který je v předbrankovém prostoru králem. Na dvakrát puk doklepl za brankáře Třebíče a přisoudil domácím jednogólové vedení. Asistence: Marek Račuk.

    Adam Kodet

    Branky a nahrávky: 4. Divíšek (Račuk), 30. T. Jandus (M. Novák) – 27. Vodný (Nedvídek, Szathmáry), 29. Nedbal (Bittner), 42. Nedvídek (Šťovíček, Szathmáry)


    LHK Jestřábi Prostějov: Štůrala (Rochla) – Hrádek, Mrázek, P. Krejčí, Hamrlík, Muška, Husa, Fojt – Chlán, Račuk, Hrníčko – M. Novák, Nouza (A), T. Jandus – Antoníček, Divíšek (C), Machač – V. Meidl, Knap.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Do. Svoboda) – Szathmáry, Furch, Nedbal, Padrnos, Kowalczyk, V. Čejka (C), Hort – Šťovíček, Nedvídek (A), Vodný (A) – Psota, Bittner, Laš – Ferda, Václavek, Michálek – P. Kratochvíl, Tadeáš Král, Podlaha.

    Rozhodčí: Dědek, Obadal – Zedník, Kučera
    ocianews.com