Florida – Calgary 0:3 (kon.) | Columbus – Vancouver 5:3 (kon.) | Minnesota – Washington 3:4 (kon.)
Anaheim – New Jersey 0:3 (kon.) | Vegas – Los Angeles 1:4 (kon.)
konec
AZ Havířov
4:3 (1:1, 3:2, 0:0)
HC Stadion Litoměřice
Pondělí 02.03.2020, 17:00 • Gascontrol Aréna, Havířov • Chance liga - o pořadí v play-off • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    28:59 Petr FRIDRICH - 4:3
     
    28:59
    Havířov právě vstřelil branku!
    Po úspěšném nahození od Havířova se k puku dostal PETR FRIDRICH a spíše takovou nahazovací střelou překvapil Berana, kterému pokus proletěl nad pravým ramenem. Asistence: Alex Rašner.
    26:50 Petr FRIDRICH - 3:3
     
    26:50
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov vyrovnává skóre na 3:3, když po pravém křídle ujel Jan Bernovský. Poté přesně našel na druhé straně najíždějícího PETRA FRIDRICHA, který dokázal doklepnout puk do poloprázdné brány. Asistence: Jan Bernovský a Alex Rašner.
    24:26 Kristian KANGAS - 2:3
     
    24:26
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Po obrovské chybě v havířovské obraně se k puku dostali hosté. Této šance a momentu překvapení se nejlépe ujal KRISTIAN KANGAS, který bez problémů překonal Stezku v bráně. Litoměřice tak v krátkém časovém sletu dokázaly otočit stav na 2:3. Asistence: Martin Štohanzl a Karel Klikorka.
    24:04 Martin KADLEC - 2:2
     
    24:04
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Hosté využívají svou další přesilovku. Daniel Voženílek objel bránu a poté naservíroval puk k protější tyči na hokejku MARTINA KADLECE. Ten bez problémů zasunul puk do brány. Asistence: Daniel Voženílek a Markus Korkiakoski.
    20:11 Tomáš DAJČAR - 2:1
     
    20:11
    Havířov právě vstřelil branku!
    Po chybě v hostující rozehrávce se puk dostal k TOMÁŠI DAJČAROVI na modré čáře, který neváhal a ihned nahodil puk na bránu. Gólman Beran poté nic neviděl, když mu tam přejížděl útočící hráč a puk zapadl do brány. AZet se tak ujímá vedení 2:1. Bez asistence.
    14:30 Erik NĚMEC - 1:1
     
    14:30
    Havířov právě vstřelil branku!
    Nyní se trochu potvrdilo tvrzení: Nedáš...dostaneš. Do protiútoku na druhou stranu se dostal AZet. Ondřej Procházka společně s Jakubem Kotalou zavezli puk do pásma. Procházka poté nahrával zpoza brány na ERIKA NĚMCE, který si vytvořil prostor před brankovištěm a z bezprostřední blízkosti překonal Berana k jeho pravé tyči. Stav utkání je nerozhodný 1:1. Asistence: Jakub Kotala a Ondřej Procházka.
    06:36 Martin KADLEC - 0:1
     
    06:36
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Ve své přesilovce vyrazili hosté dopředu. Po pravém křídle dostal puk MARTIN KADLEC a z pravého kruhu vystřelil. Gólman Stezka si puk do brány srazil sám. Hosté se tak dostávají do vedení 1:0. Asistence: Michael Gaspar a Markus Korkiakoski.

    Daniel Wróbel

    Branky a nahrávky: 15. E. Němec (Kotala, O. Procházka), 21. Dajčar, 27. Fridrich (Bernovský, Rašner), 29. Fridrich (Rašner) – 7. M. Kadlec (Gaspar, Korkiakoski), 25. M. Kadlec (D. Voženílek, Korkiakoski), 25. Kangas (Štohanzl, Klikorka)


    AZ Havířov: Stezka (Piták) – Chroboček, Dajčar, Malina, T. Černý, Rašner, Mrowiec, L. Rutar – Kotala, E. Němec, O. Procházka – Bambula, F. Seman (A), L. Bednář (A) – Danielčák, Baláž, Doktor – Fridrich, Maruna (C), Bernovský.
    HC Stadion Litoměřice: A. Beran (Škorpík) – Klejna, Marcel (A), Klikorka, Jebavý (A), Kukla, Gaspar – M. Beran, Korkiakoski, D. Voženílek (C) – M. Kadlec, Jícha, Kangas – Jindra, D. Sklenář, Kropáček – Morong, Štohanzl.

    Rozhodčí: Veselý, Pilný – Bartek, Dohnal

    Diváci: 1232
    thejrc.org