NY Islanders – Montreal 2:6 (kon.) | NY Rangers – St. Louis 1:3 (kon.) | Pittsburgh – Ottawa 7:3 (kon.)
Tampa – Boston 1:2 (kon.) | Winnipeg – Buffalo 3:1 (kon.) | Minnesota – Nashville 3:1 (kon.)
Dallas – Edmonton 1:2 (po pr.) | Chicago – Anaheim 6:2 (kon.) | Vegas – New Jersey 3:0 (kon.)
San Jose – Toronto 5:2 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
6:2 (1:0, 4:1, 1:1)
Anaheim Ducks
Středa 04.03.2020, 02:40 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:03 David KÄMPF - 6:2
     
    55:03
    Chicago právě vstřelilo branku!
    DAVID KÄMPF vrací Chicagu čtyřbrankové vedení! Za gól po právu poděkoval Highmorovi, který nejprve zabránil soupeři ve vyhození a poté výborným pasem předložil českému hráči puk před odkrytou bránu. Asistence: Matthew Highmore.
    48:26 Carter ROWNEY - 5:2
     
    48:26
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Přichází snížení! Od modré čáry nahodil na bránu bek Larsson, mimo dosah gólmana puk výborně ztečoval CARTER ROWNEY! Asistence: Jacob Larsson a Nicolas Deslauriers.
    38:22 Patrick KANE - 5:1
     
    38:22
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Druhý zásah v rozmezí patnácti vteřin! A znovu u toho byl Nylander. Švédský forvard tentokráte obral o puk Irwina a před branku předložil nahrávku PATRICKU KANEOVI. Nejproduktivnější hráč Blackhawks tvrdou střelou z první prostřelil brankáře. Asistence: Alexander Nylander a Dylan Strome.
    38:07 Alexander NYLANDER - 4:1
     
    38:07
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Ukázkově vyřešené přečíslení dvou proti jednomu znamená vedení Indiánů o tři góly! ALEXANDER NYLANDER čekal, čekal, až udělal Gibsonovi kličku do bekhendu a přehodil jeho pravý beton. Bez asistence.
    35:29 Dylan STROME - 3:1
     
    35:29
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Chicago si bere zpět dvoubrankový náskok! Nejméně poloviční zásluhu má na gólu Kane, který skvělým pasem našel DYLANA STROMA. Kanadský útočník pouze nastavil hokejku a poslal puk za záda marně se přesunujícího Gibsona. Asistence: Patrick Kane a Lucas Carlsson.
    24:20 Danton HEINEN - 2:1
     
    24:20
    Anaheim právě vstřelil branku!
    To je odpověď, jak se sluší a patří! Djoos byl sám před gólmanem, místo střely si ale počkal na pravou chvíli, kdy mohl nahrát DANTONU HEINENOVI, nová posila Anaheimu snad ani nemohla minout odkrytou klec. Asistence: Christian Djoos a Sonny Milano.
    23:46 Dylan STROME - 2:0
     
    23:46
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Svěřenci kouče Collitona vedou o dva góly! Dělovku Keitha srazil mimo bránu Henrique. Puk se ale pro hosty nešťastně odrazil od zadního mantinelu přímo na hůl DYLANA STROMA, jenž bez problémů poslal černou pryž pod břevno. Asistence: Duncan Keith a Adam Boqvist.
    02:07 Drake CAGGIULA - 1:0
     
    02:07
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Indiáni se velmi brzy ujímají důležitého vedení! Na pas Dacha si nabruslil Boqvist, u nějž to vypadalo, že už bude střílet. V poslední chvíli si ale švédský obránce všiml volného DRAKEA CAGGIULY, jemuž adresoval střílenou nahrávku, útočníkovi pouze stačilo přiložit hůl a poslat puk do odkryté svatyně. Asistence: Adam Boqvist a Kirby Dach.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 3. Caggiula (Boqvist, Dach), 24. D. Strome (Keith, Boqvist), 36. D. Strome (P. Kane, Carlsson), 39. A. Nylander, 39. P. Kane (A. Nylander, D. Strome), 56. Kämpf (Highmore) – 25. Heinen (Djoos, Milano), 49. Rowney (Ja. Larsson, Deslauriers)


    Chicago Blackhawks: Crawford (42.–44. M. Subban) – Boqvist, Keith (A), Koekkoek, Määttä, C. Murphy, Carlsson – Saad, J. Toews (C), D. Kubalík – P. Kane (A), Dach, DeBrincat – Caggiula, D. Strome, A. Nylander – Carpenter, Kämpf, Highmore.
    Anaheim Ducks: Gibson (41. R. Miller) – Manson (A), Guhle, Del Zotto, Ja. Larsson, Irwin, Djoos – Rakell, Getzlaf (C), Milano – Sherwood, Henrique, Heinen – Silfverberg (A), Backes, Jones – Rowney, Steel, Deslauriers.

    Rozhodčí: Chmielewski, Rank – Marquis, Galloway

    Diváci: 21 345
    ocianews.com