Svarog Teplice – Sparta 4:4 (kon.) | Helas Brno – Interobal Plzeň 1:6 (kon.)
konec
Helas Brno
1:6 (0:4)
SK Interobal Plzeň
Čtvrtek 05.03.2020, 19:301. Futsal liga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    26:43
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Tak to je pro Helas velká rána. Špatně postavená obrana Brna nedokázala zachytit náběh hostí a ti se z ničeho nic octli v situaci dvou na jednoho. Situaci vyřešil JAN HAVEL nejlépe jak mohl, neboť poslal míč přímo mezi nohy gólmana Mykytjuka. Bez asistence.
     
    26:10
    Helas Brno právě vstřelil branku!
    A máme tu snížení. Tomáš Prokeš vyslal míč před branku, kde se z otočky prosadil DAVID CUPÁK a dal tak Helasu naději. Asistence: Tomáš Prokeš.
     
    22:27
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    A je to o pět branek. Střelu Štrajta sice Mykytjuk neviděl, ale dokázal ji na poslední chvíli vyrazit. To se mu bohužel nepovedlo u dorážky PETERA KOZÁRA, jenž napálil míč pod víko. Asistence: Michal Štrajt.
     
    17:40
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Dušan Künster si pohrál s bránícím Mužíkem a následně předložil míč na zlatém podnose pro JANA HAVLA, který měl opravdu jednoduchou roli, kterou dokázal zvládnout a upravit skóre na 0:4. Asistence: Dušan Künster.
     
    03:53
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    A je to o tři branky. MARTIN ZDRÁHAL se dostal do samostatného nájezdu na Mykytjuka a střelou k levé tyči nedal domácímu brankáři šanci. Bez asistence.
     
    02:23
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Tohle není pro Brno ideální začátek... Pokus o zvýšení presinku se domácím nepovedl a hosté rázem pádili ve třech na posledního obránce. Zdráhal vyzval ke skórování MICHALA HOLÉHO, kterého nejprve Mykytjuk dokázal vychytat, ale následná dorážka už byla nad jeho síly. Asistence: Martin Zdráhal.
     
    01:03
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    A máme tu první branku dnešního duelu. Rohový kop zahrál Michal Kovács tak šikovně, že našel nehlídaného MICHALA HOLÉHO, jenž propálil Mykytjuka. Asistence: Michal Kovács.

    Kryštof Severa

    Branky: 27. Cupák D. (Prokeš) – 2. Holý (Kovács), 3. Holý (Zdráhal), 4. Zdráhal, 18. Havel (Künster), 23. Kozár (Štrajt), 27. Havel

    Karty:   32. Konečný (HEL) – 3. Štrajt (PLZ), 39. Havel (PLZ)


    Helas Brno: Mykytjuk, Konečný – Cupák D., Šarközy, Lidmila, Lukšija, Kamenský, Matyska, Poul, Špička, Mužík, Prokeš
    SK Interobal Plzeň: Němec, Lecjaks – Rozboud, Künster, Kozár, Kovács, Zdráhal, Štrajt, Havel, Holý

    Rozhodčí: Kliner, Rýgl
    ocianews.com