Ústí n/L – Dobřany 11:1 (kon.) | Hr. Králové – Letohrad 4:3 (kon.) | Plzeň – Sudoměřice 13:0 (kon.)
Karviná – Pardubice 4:5 (po pr.)
konec
HBC Plzeň
13:0 (5:0, 4:0, 4:0)
SK Sudoměřice
Sobota 07.03.2020, 14:00 • Hokejbalová hala • CROSSDOCK Extraliga
     
    43:28
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň zcela utavila v přesilovce Sudoměřice a přidává třináctou branku! MICHAL PRŮCHA byl zcela osamocen mezi kruhy a měl tak dostatek času, aby zamířil přesně k tyči. Asistence: Jakub Vobruba.
     
    38:20
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Demolice Sudoměřic pokračuje! RICHARD HURT tentokrát propálil vše z pravé strany Asistence: Ondřej Benedikt.
     
    37:51
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Sudoměřice byly dlouhou dobu pod tlakem a nakonec pět inkasovaly! ADAM ROUŠAL si hezky přichystal míček na střed, kde nejdříve naznačil střelu a poté vypálil přes unaveného obránce přesně k tyči, gólman byl bez šance. Asistence: Marek Švarc.
     
    31:11
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Na desátou branku jsme dlouho nečekali! Plzeň rozebrala obranu soupeře a MAREK ŠVARC z mezikruží prostřelil Lindnera, který si sice ještě špičkou lapačky sáhl na míček, ale směr střely již nezvládl dostatečně vychýlit. Asistence: Lukáš Zíka.
     
    29:03
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Ve vzduchu visí řízná desítka! Před brankou se odrazil míček po závaru přesně k ONDŘEJI BENEDIKTOVI, který ho lehce poslal za záda bezmocného brankáře. Asistence: Richard Hurt, Tomáš Majer.
     
    21:55
    Plzeň právě vstřelila branku!
    MAREK ŠVARC přidává osmou branku Plzně, když stál na konci další pohledné akce. Asistence: Michal Slanec, Adam Roušal
     
    19:06
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Již sedmou branku mečounů obstaral LUKÁŠ ZÍKA, který dostal nabito na pravý kruh, odkud z voleje propálil přízemní střelou gólmana. Michal Slanec, Adam Roušal.
     
    16:46
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Je to již 6:0! TOMÁŠ MAJER dostal přihrávku před branku, kde byl zcela osamocen a příklepem poslal míček k tyči. Pro plzeňského útočníka to byla první branka v letošní sezoně. Asistence: O. Benedikt.
     
    14:26
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Již pátá branka Plzně v první třetině! Po vyhraném vhazování se opřel do balonku MICHAL SLANEC, jehož bomba s přispěním tyče skončila až v brance. Asistence: Tomáš Ulč, Marek Švarc
     
    11:55
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Demolice Sudoměřic pokračuje! Po rychlé akci pálil přesně z pravého kruhu ADAM ROUŠAL. Gólman Lindner se nestihl včas přemístit a byl proto bez šance. Asistence: Marek Švarc
     
    09:50
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Mečouni střílejí již třetí branku! Tentokrát byl již RICHARD HURT úspěšný, když šikovně tečoval střelu Pokorného od modré čáry. Asistence: David Pokorný, Tomáš Majer
     
    04:18
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň vede o dvě branky! ADAM ROUŠAL sice musel zastavit akci, aby nezpůsobil ofsajd, ale následně se vrátil zpět do útočného pásma a rychlým švihem poslal balonek přesně nad levou nohu gólmana Lindnera. Asistence: Lukáš Zíka.
     
    00:12
    Plzeň právě vstřelila branku!
    To byl fofr, mečouni jdou do vedení! Domácí se dostali rychle do třetiny a střela MICHALA PRŮCHY z pravého kruhu skončila překvapivě až za zády gólmana Lindnera. Asistence: Martin Kunzmann.

    Dominik Rejthar

    Branky a nahrávky: 1. Průcha (Kunzmann), 5. Roušal (Zíka), 10. Hurt (Pokorný, Majer), 12. Roušal (Švarc), 15. Slanec (Ulč, Švarc), 17. Majer (O. Benedikt), 20. Zíka (Slanec, Roušal), 22. Švarc (Slanec, Roušal), 30. O. Benedikt (Hurt, Majer), 32. Švarc (Zíka), 38. Roušal (Švarc), 39. Hurt (O. Benedikt), 44. Průcha (Vobruba)


    HBC Plzeň: Kráčina (Návara) – O. Benedikt, Hanuš, Pokorný, Průcha, Slanec, Šmucer, T. Ulč, Vágner, Vodrážka – Hurt, Kunzmann, Lokajíček, Majer, Pavlečka, Roušal, Švarc, Valenta, Vobruba, Zíka, Ulč.
    SK Sudoměřice: Lindner (Danielek) – Hübl, Kmenta, Šindlář, Král, Toman – Štefek, Otrísal, Kaluža, M. Tóth, Navrátil, D. Tóth, Tran, Maloušek, Dufek, Helešic.
    bahis siteleri