Havlíčkův Brod – Kopřivnice 5:3 (kon.) | SHK Hodonín – Val. Meziříčí 4:2 (kon.) | Příbram – David Servis 5:2 (kon.)
Mostečtí Lvi – Trutnov 3:0 (kon.) | Klatovy – Kobra 4:2 (kon.) | Děčín – Řisuty 6:3 (kon.)
konec
HC Klatovy
4:2 (2:0, 1:0, 1:2) Stav série: 1:0
HC Kobra Praha
Sobota 07.03.2020, 17:30 • Zimní stadion Klatovy • Play-off 2. ligy, skupina Střed • Předkolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z naší strany je to pro dnešek vše, my děkujeme za pozornost a někdy zase na viděnou. (19:46:05)
     
    Dnešní zápas je u konce! Klatovy i přes menší zaváhání ve třetí třetině dovedly dnešní zápas do vítězného konce a připisují si tak první bod do série s Kobrou.

    Hráči západočeského celku se ze vstřelené branky mohli radovat už po sedmi minutách hry, Adam Wolf svou hrubku v rozehrávce ale nakonec dokázal parádním zákrokem napravit. O tři minuty později už ale tolik štěstí neměl. Nahození Štěpána Hanzlíka od modré dokázal po šikovném popotažení puku do bekhendu umístit za záda sparťanského odchovance Jakub Procházka. I když Kobra držela s Klatovy krok, tak z druhé vstřele branky v dnešním zápase se opět radovali domácí. Nahození Jana Matiáška dokázal dorazit do branické branky David Roubal.

    Hráči západočeského celku se ze vstřelené branky mohli radovat už po sedmi minutách hry, Adam Wolf svou hrubku v rozehrávce ale nakonec dokázal parádním zákrokem napravit. O tři minuty později už ale tolik štěstí neměl. Nahození Štěpána Hanzlíka od modré dokázal po šikovném popotažení puku do bekhendu umístit za záda sparťanského odchovance Jakub Procházka. I když Kobra držela s Klatovy krok, tak z druhé vstřele branky v dnešním zápase se opět radovali domácí. Nahození Jana Matiáška dokázal dorazit do branické branky David Roubal. První třetinu poznamenalo zranění Josefa Hasmana, který dnes už zřejmě nenastoupí.

    Ve třetím dějství Kobra málem vyrovnala. Michal Bárta nejdříve dokázal úspěšně dorazit svou vlastní střelu, když podjel klatovskou branku a uklidil puk k levé tyčce. Na jednobrankový dostřel Klatov poslal Kobru po střele od Dominika Nováka gólovou dorážkou Milan Davídek. Západočeské vítězství ztvrdil svým třetím gólem v zápase David Roubal, když se prosadil střelou ze střední vzdálenosti.
     
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Adam Wolf je zpátky ve své brance.
     
    59:55
    Kobra se pět sekund před koncem dnešního zápasu dopustila ofsajdu, Klatovy pomalu můžou oslavovat výhru v dnešním zápase.
     
    59:28
    Tomáš Mrkvička teď vypíchnutím puku zastavil klatovský brejk na domácí branku! Tohle byl opravdu velmi povedený obranný zákrok.
     
    59:12
    Nahození Tomáše Šťastného od modré k pravé tyči schoval klatovský gólman Ondřej Kuchař v lapačce.
     
    59:02
    Kobra to zkusí bez gólmana!
     
    59:02
    Oddechový čas pro hosty.
     
    59:02
    Denisu Heldákovi při zpracování na modré puk vyskočil zpoza třetiny. Kobra se tak dopustila ofsajdu.
     
    59:00
    Minuta do konce.
     
    58:44
    Denis Heldák to po přihrávce zpoza branky zkusil od modré švihem, branku Klatov ale nakonec minul.
     
    58:17
    Klatovy po zisku puku za branickou branko vyhazují.
     
    57:31
    To je ale smůla! Dominik Šteiner při svém zakončení od modré zlomil hokejku, hráčům západočeského celku se tak povedlo vyhodit puk až za branku Adama Wolfa.
     
    57:19
    Dominik Novák se šikovně prosmýkl mezi dvěma klatovskými obránci, jeho následné zakončení bekhendem sice nebylo úspěšné, při střele ho ale Štěpán Hanzlík (Klatovy) zahákoval, Kobra si tak zahraje možná klíčovou přesilovou hru.
     
    56:51
    Nahození Tomáše Mrkvičky od modré srazil jeden z klatovských obránců bruslí do bezpečí.
     
    56:05
    Jan Walter se ihned po buly dostal ke střele od modré z příklepu, puk ale poslal pouze doprostřed branky, kde ho ve výstroji schoval sparťanský odchovanec Adam Wolf.
     
    56:01
    Adam Wolf teď povedeným zákrokem zneškodnil klatovskou střelu z bezprostřední blízkosti branky. Naděje Kobry na vyrovnání tak stále ještě žije.
     
    55:10
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Domácí fanoušci bouří, už je to zase o dvě branky! DAVID ROUBAL po nahrávce od Štěpána Hanzlíka úspěšně dorazil své vlastní zakončení ze střední vzdálenosti a kompletuje tak hattrick v dnešním zápase. Asistence: Štěpán Hanzlík, Jakub Houfek.

    Libor Kokoška

    Branky a nahrávky: 10. Procházka (Uhlík, Hanzlík), 13. Roubal (Matiášek, Houfek), 24. Roubal (Hasman, Hanzlík), 56. Roubal (Hanzlík, Houfek) – 48. Bárta (Pelant), 50. Davídek (Bárta, Novák)


    HC Klatovy: Kuchař (Kolář) – Slavík (C), Leština, Lokajíček, Štěpánek, Houfek, Jiříček, Walter (A) – Reitspies, Uhlík, Roubal (A), Matiášek, Hanzlík, Kolda, Mužík, Hajšman, Hasman, Krliš, Procházka, Vávra
    HC Kobra Praha: Wolf (Sochůrek) – Popela, Pelant, Šteiner, Mrkvička, Šefl – Tondr, Davídek, Šťastný (A), Hlinka, Heldák, Novák, Bříška (A), Smejkal, Bárta, Petrov, Antončík (C)

    Rozhodčí: Hlinka – Rubáš, Goltsch

    Diváci: 380
    Klatovy 2 1 Kobra
    #1 Sobota 07.03.2020 • 17:30
    Klatovy - Kobra 4:2
    #2 Pondělí 09.03.2020 • 18:00
    Kobra - Klatovy 1:5
    #3 Středa 11.03.2020 • 18:00
    Klatovy - Kobra 1:2 po prodl.
    #4 Pátek 13.03.2020 • 18:00
    Kobra - Klatovy
    thejrc.org