Osasuna – Espanyol 1:0 (kon.) | Valladolid – Ath. Bilbao 1:4 (kon.) | Levante – Granada 1:1 (kon.)
Villarreal – Leganés 1:2 (kon.) | Real Betis – Real Madrid 2:1 (kon.)
konec
Villarreal CF
1:2 (1:0)
CD Leganés
Neděle 08.03.2020, 18:30 • Estadio de la Cerámica (Villarreal) • Španělská LaLiga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (20:24:26)
     
    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 9:4. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 9:11.
     
    Je konec! Villarreal nakonec nezvládl dnešní duel a podlehl CD Leganés 1:2. Domácí celek vlétl do dnešního souboje hodně aktivně a hned v úvodních minutách se prosadil Gerard Moreno! Od úvodní branky tempo utkání pořádně opadlo. Po změně stran navíc dokázal krásnou střelou rychle vyrovnat Óscar Rodríguez. Leganés bylo od vyrovnávací branky lepším týmem a dočkalo se pokutového kopu. Ten s přehledem proměnil znovu Óscar Rodríguez. Villarreal se v závěru snažil o vyrovnání, jenže z velkého množství centrů branku nevytěžil.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Santi Cazorla zahrával ještě jeden přímý kop. Centrovaný míč se snesl na malé vápno, ale nikdo ve žlutém dresu nedokázal zakončit.
     
    90+4
    Awaziem zboural rozběhnutého soupeře a dostává žlutou kartu.
     
    90+4
    Roque Mesa potáhl míč po pravém křídle do blízkosti rohového praporku, kde nasbíral cenné sekundy, ale nakonec o míč přišel.
     
    90+3
    Ani po následném rohovém kopu se nikdo v modrém dresu nedostal do zakončení. Jeden z hráčů Leganése se navíc dopustil útočného faulu.
     
    90+2
    Bustinza uspěl v souboji u rohového praporku a vybojoval pro hostující celek rohový kop. Do vápna ale míří jen dva hlavičkáři v modrém dresu.
     
    90+1
    Nastavuje se šest minut!
     
    90
    Villarreal se při přechodu na polovinu soupeře dopustil prohřešku proti pravidlům a domácí celek přišel o míč. Leganés s rozehrávkou rozhodně nebude spěchat.
     
    89
    Hostující brankář opět nakopl míč na levou stranu hrací plochy, jenže tam nebyl nikdo v modrém dresu Leganése. Hráči domácího celku už nemají moc času.
     
    88
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Rubén Peña, přichází André Anguissa.
     
    87
    Moreno se dral za dalším skákavým centrem z levé strany, jenže se po míči natahoval marně a špičkou kopačky jej těsně minul.
     
    86
    Iborra si naskočil na další nadýchaný centr z levé strany hrací plochy, ale jeho pokus skončil v rukavicích pozorného brankáře. Hosté budou rozehrávat.
     
    85
    Hostující brankář s rozehrávkou rozhodně nespěchal. Nakonec nakopl míč na polovinu Villarrealu, kde jej vybojovali fotbalisté domácího celku.
     
    84
    Iborra si na hranici velkého vápna naskočil na vysoký centr, jenže musel hlavičkovat zády k brance a jeho pokus skončil vysoko nad břevnem.
     
    83
    Stopeři Villarrealu ženou své spoluhráče na hranici pokutového území. Domácí celek už se snaží útočit pomocí vysokých nákopů.
     
    82
    Domácí celek se znovu vydal do útoku, ale obrana hostujícího celku si s vysokým nákopem bez větších problémů dokázala poradit.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 5. G. Moreno (Cazorla) – 48. Óscar Rodríguez (Carrillo), 71. Óscar Rodríguez (pen.)

    Karty:   80. Peña (VLR) – 81. Kévin Rodrígues (LGS), 90+4. Awaziem (LGS)


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 9:4. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 9:11.
    Villarreal CF: Asenjo – Peña (88. Anguissa), Albiol, Francisco Torres, A. Moreno – Cazorla, Iborra, Trigueros (66. Chukwueze), Moisés Gómez (58. Ontiveros) – G. Moreno, Alcácer.
    Náhradníci: Andrés Fernández – Bacca, Chukwueze, M. Gaspar, Ontiveros, Anguissa, Ra. Funes Mori.

    CD Leganés: Cuéllar – Awaziem, Siovas (69. Omeruo), J. Silva – Rosales (75. Bustinza), Amadou, Mesa, Kévin Rodrígues – Ruibal (65. Assalé), Óscar Rodríguez – Carrillo.
    Náhradníci: Soriano – Assalé, Bustinza, Gil, Guerrero, Omeruo, R. Pérez.
    thejrc.org