Los Angeles – Minnesota 7:3 (kon.) | San Jose – Ottawa 1:2 (po pr.) | Boston – Tampa 3:5 (kon.)
Florida – Montreal 4:1 (kon.) | NY Rangers – New Jersey 4:6 (kon.) | Philadelphia – Buffalo 3:1 (kon.)
Edmonton – Columbus 4:1 (kon.) | Pittsburgh – Carolina 2:6 (kon.) | Detroit – Tampa 5:4 (2:1 po s.n.)
konec
New York Rangers
4:6 (2:1, 0:4, 2:1)
New Jersey Devils
Neděle 08.03.2020, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:17 Anthony DEANGELO - 4:6
     
    59:17
    Rangers právě vstřelili branku!
    Jezdcům se až nyní povedlo to, co nutně potřebovali před gólem na 3:6. Greg McKegg zprava přihrál do mezikruží na ANTHONYHO DEANGELA, který ve snaze přihrát Howdenovi zasáhl brusli Carricka a Blackwood po této nečekané teči už nestihl pokrýt prostor mezi betony. Asistence: Greg McKegg, Brett Howden.
    59:04 Travis ZAJAC - 3:6
     
    59:04
    Devils právě vstřelili branku!
    New Jersey stvrzuje své vítězství! Zibanejad ve středním pásmu předal puk Foxovi, který ho lacino ztratil a TRAVIS ZAJAC se zadarmo dostal ke střele do prázdné branky. Nováček v dresu Rangers dnes napáchal spoustu podobných hrubek. Bez asistence.
    53:42 Greg MCKEGG - 3:5
     
    53:42
    Rangers právě vstřelili branku!
    Tak přece se domácí dočkali třetího gólu a ještě můžou živit naději na vyrovnání! Brendan Smith napřáhl ke střele zpoza levého kruhu. U brankoviště mezitím probíhal souboj mezi Mermisem a GREGEM MCKEGGEM, od kterého se kotouč odrazil za brankáře Blackwooda. Asistence: Brendan Smith, Pavel Bučněvič.
    36:44 John HAYDEN - 2:5
     
    36:44
    Devils právě vstřelili branku!
    A rázem je to o tři góly! Lindgrenovo vyhození z rohu obranného pásma na pravém konci modré čáry zachytil Severson a okamžitě nahodil do předbrankového prostoru, kde JOHN HAYDEN protečoval puk nad levé rameno Igora Šesťorkina. Asistence: Damon Severson.
    36:19 Travis ZAJAC - 2:4
     
    36:19
    Devils právě vstřelili branku!
    Hosté jsou ve druhé části nesmírně efektivní a díky využité přesilovce vedou už 4:2! Subban nahrál od modré Hischierovi, po jehož pasu z vrcholku levého kruhu se pohotovou tečí z osy hřiště prosadil TRAVIS ZAJAC. Pro zkušeného útočníka je to teprve osmý gól v ročníku. Asistence: Nico Hischier, P. K. Subban.
    21:36 Fredrik CLAESSON - 2:3
     
    21:36
    Devils právě vstřelili branku!
    Další akce hostujícího týmu a další puk za zády mladého ruského gólmana Šesťorkina! Gauthier byl pod tlakem Zachy odzbrojen na levém křídle a už se nestačil vrátit s protiútokem Guseva, jenž v pravý čas přenesl hru doleva na úplně volného FREDRIKA CLAESSONA a ten trefil přesně k vzdálenější tyči. Asistence: Nikita Gusev.
    20:44 Kyle PALMIERI - 2:2
     
    20:44
    Devils právě vstřelili branku!
    Lepší vstup do druhého dějství si Ďáblové asi nemohli přát! Hischier vrátil puk na modrou Mermisovi, který z jedničky vystřelil. Puk chvíli zůstal před brankovištěm, kde se Woodovi dorážka ještě nepovedla, ale KYLEU PALMIERIMU už ano. Asistence: Miles Wood, Dakota Mermis.
    07:18 Mika ZIBANEJAD - 2:1
     
    07:18
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hned vzápětí se skóre mění i potřetí! Adam Fox dvakrát zachytil puk před pravým kruhem a tím vytvořil přečíslení tři na dva. Během toho vrátil puk MIKU ZIBANEJADOVI a ten střelou z mezikruží plynule navázal na svůj dva dny starý pětigólový duel! Asistence: Adam Fox, Pavel Bučněvič.
    06:22 Kyle PALMIERI - 1:1
     
    06:22
    Devils právě vstřelili branku!
    Radost Newyorčanů trvala jen několik desítek vteřin! Dakota Mermis přihrál od modré na KYLEA PALMIERIHO, jenž zkusil vystřelit podél brankové čáry a se štěstím prostřelil u bližší tyče stojícího Šesťorkina, kterému se puk odrazil do sítě od spodní hrany betonu. Asistence: Dakota Mermis, Damon Severson.
    05:34 Filip CHYTIL - 1:0
     
    05:34
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí se v šesté minutě ujímají vedení! Fox poslal přihrávku za obranu na Gauthiera, jenž místo střely z těžkého úhlu objel branku a naservíroval puk mezi kruhy na FILIPA CHYTILA, na kterého zívala poloprázdná branka. Asistence: Julien Gauthier, Adam Fox.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 6. Chytil (J. Gauthier, Fox), 8. Zibanejad (Fox, Bučněvič), 54. McKegg (Br. Smith, Bučněvič), 60. DeAngelo (McKegg, B. Howden) – 7. Palmieri (Mermis, Severson), 21. Palmieri (Wood, Mermis), 22. Claesson (N. Gusev), 37. Zajac (Hischier, P. K. Subban), 37. Hayden (Severson), 60. Zajac


    New York Rangers: Šesťorkin (41. H. Lundqvist) – Fox, R. Lindgren, Trouba, Br. Smith, DeAngelo, M. Staal (A) – Bučněvič, Zibanejad (A), Di Giuseppe – Fast (A), R. Strome, Panarin – J. Gauthier, Chytil, B. Howden – Kakko, McKegg, Lemieux.
    New Jersey Devils: Blackwood (Schneider) – P. K. Subban, Müller, Severson, Mermis, Claesson, C. Carrick – Palmieri (A), Hischier (A), Wood – J. Anderson, Zajac (A), J. Hughes – N. Gusev, Zacha, Bratt – Hayden, M. McLeod, Rooney.

    Rozhodčí: StLaurent, Luxmore – Nansen, Pancich

    Diváci: 17 542
    thejrc.org