Chicago – San Jose 6:2 (kon.) | Edmonton – Winnipeg 2:4 (kon.) | Colorado – NY Rangers 3:2 (po pr.)
Anaheim – St. Louis 2:4 (kon.) | Los Angeles – Ottawa 3:2 (kon.)
zrušeno
HC Škoda Plzeň
0:0 (-:-, -:-, -:-)
AZ Havířov
Čtvrtek 12.03.2020, 17:00 • LOGSPEED CZ Aréna • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 23. kolo
Partner:
     
    Na základě rozhodnutí výkonného výboru ČSLH jsou vzhledem k mimořádným opatřením s okamžitou platností zrušeny veškeré zbývající mládežnické zápasy letošní sezony! (13:12:36)
     
    Virus COVID-19 naplno zasáhl český sport. Bezpečnostní rada státu předevčírem rozhodla, že se nesmí konat akce nad sto lidí. Dnešní zápas mezi Plzní a Havířovem se tak bude hrát před prázdným hledištěm, nicméně vy díky našemu onlajn přenosu o vše podstatné nepřijdete.

    Některé evropské hokejové soutěže se zcela zrušily. Doufejme, že ELIOD extraliga dorostu se dohraje dle plánu, do konce základní části zbývají pouhé dvě utkání, poté následuje dvoukolové play-off.
    Poslední zápas na domácí půdě sehráli indiáni proti Zlínu a Plzni se duel vůbec nepovedl. Soupeře vysoko přestřílel, nicméně branky dávali hosté.
     
    Krásné čtvrteční odpoledne z Plzně!

    Vítám všechny hokejové fanynky a fanoušky, kteří se rozhodli si na čtvrteční den dopřát trochu mládežnického hokeje. Od pěti hodin se totiž v plzeňské LOGSPEED CZ Aréně hraje předposlední 23. kolo skupiny o pořadí v play-off ELIOD extraligy dorostu, ve kterém domácí HC Škoda Plzeň přivítá na svém ledě tým tabulky AZ RESIDOMO Havířov.

    Plzeňská Škodovka se aktuálně nachází v ligové tabulce na čtvrté příčce. Čelo tabulky se nicméně velice vyrovnané. Jistotu prvního místa mají Vítkovice, ale druhou Mladou Boleslav a šesté Pardubice dělí jen šest bodů. A právě o šest bodů se bude hrát v závěrečných dvou kolech. Indiáni po dvou nezdarech zabrali, v posledním zápase si přivezli tři body z Pardubic, když k vítězství nakročili zejména ve druhé třetině, kdy naplno využili početní výhodu pět na tři. Dynamo následně stačilo jen zkorigovat skóre na konečných 3:4.

    Havířov se nachází na desátém místě a Slezané jistě pokukují po osmé příčce, na které je o dva body lepší Sparta. Pozor si ale musí dát i na zadní vrátka, třináctý Zlín ztrácí na Residomo pouhé čtyři body. Hosté nyní dvakrát po sobě prohráli, nicméně z obou duelů mají alespoň bod. Se Slavií prohrál Havířov v prodloužení, s Chomutovem až v samostatných nájezdech. Dnes v Plzni by jistě sérii dvou nezdarů rádi ukončili.

    Obě mužstva už se v sezóně jednou potkala. V druhé polovině února cestovala Škodovka na druhý konec republiky a Havířov Plzeň dokázal přetlačit, když zvítězil 5:4 po samostatných nájezdech. Hosté v utkání celkem třikrát vedli, ale domácí vždy našli odpověď. Nakonec bonusový bod vystřelil v nájezdech Jan Moškoř.

    Dámy a pánové, pohodlně se usaďte a užijte si příjemné odpoledne s doprovodem našeho textového přenosu, tím vás provede Jakub Štěrba.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
    Branky a nahrávky:


    HC Škoda Plzeň:
    AZ Havířov:

    Rozhodčí: Radka Růžičková – Michal Rubáš, Josef Zimmermann
    thejrc.org