Bournemouth – Southampton 0:0 (odl.)
odloženo
AFC Bournemouth
0:0 (-:-)
Southampton FC
Sobota 09.05.2020, 16:00 • Vitality Stadium, Bournemouth • Anglická Premier League • 37. kolo
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (17:00:27)
     
    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 4:3. Rohy: 12:6. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 12:11.
     
    Je konec! Southampton nakonec zvládl derby s Bournemouthem a po vítězství 2:0 je králem jižního pobřeží. Na první šanci jsme museli čekat opravdu dlouho. Bournemouth byl sice v první půli aktivnější, ale dočkali se hosté. James Ward-Prowse sice nechal hlavičkou vyniknout domácího brankáře, ale pět minut před přestávkou vsítil svou jedenadvacátou branku v sezóně Danny Ings. Stejný hráč kopal po ruce Harryho Wilsona penaltu, ale Aaron Ramsdale jej vychytal. Bournemouth si poté připravil šance. Harry Wilson nejprve technickou střelou daroval McCarthymu snadný zákrok. V nastavení se sice trefil střídající Surridge, ale gól pro ofsajd neplatil. V samotném závěru pak pojistil výhru Southamptonu Che Adams!
     
    90+9
    Konec zápasu.
    90+8. Che ADAMS - 0:2
     
    90+8
    Southampton právě vstřelil branku!
    Nakonec se branky dočkali hosté! Po kombinaci na levé straně hrací plochy dostal přihrávku do velkého vápna CHE ADAMS, jež si míč připravil a poslal jej k tyči!
     
    90+7
    Kelly poslal dlouhý aut do pokutového území, ale Steve Cook se před brankou Southamptonu dopustil útočného faulu. Hosté už mohou dohrát duel v klidu.
    90+5. Neuznaná branka Bournemouthu
     
    90+5
    Branka neplatí! Callum Wilson stál skutečně v ofsajdu a Sam Surridge si na svůj první zásah v Premier League musí počkat.
     
    90+5
    Pozor! VAR ještě zkoumá, zda Callum Wilson před brankou nestál v ofsajdu!
     
    90+4
    Aaron Ramsdale nakopl míč na hranici velkého vápna. Za prodlouženým nákopem spěchal střídající Gosling, ale Jannik Vestergaard balón znovu odkopl.
     
    90+3
    Střídání v týmu Southampton FC: ze hřiště odchází Danny Ings, přichází Michael Obafemi.
     
    90+3
    James Ward-Prowse zatáhl za záchrannou brzdu a vidí žlutou kartu.
     
    90+3
    Bertrand vybojoval míč pro hostující celek, který se nastěhoval na polovinu Bournemouthu, ale už se zrovna netlačí do zakončení. Hosté hrají s míčem.
     
    90+2
    Domácí celek zahrával už v nastavení další rohový kop. Nadýchaný centr přiletěl na malé vápno, kde poněkolikáté v utkání zasáhl Jannik Vestergaard.
     
    90+1
    Nastavuje se pět minut!
     
    90
    Kelly nakopl míč na polovinu soupeře, kde se k němu dostal střídající Surridge, jenže si míč předkopl daleko před sebe a už nestačil odcentrovat.
     
    89
    Surridge ustál souboj na hranici velkého vápna soupeře, nicméně k odraženému balónu se dostali fotbalisté Southamptonu, kteří jej odehráli do bezpečí.
     
    88
    Danny Ings dostal přihrávku do pokutového území, překvapivě vyslal zpětnou pobídku pod sebe, ale Pierre-Emile Höjbjerg technickým pokusem trefil obránce.

    Tomáš Kubečka

    Branky:


    AFC Bournemouth:
    Southampton FC:
    bahis siteleri