Karviná – Opava 0:0 (kon.) | Zlín – Příbram 1:0 (kon.) | Olomouc – Teplice 0:0 (kon.)
konec
FC Zlín
1:0 (0:0)
FK Příbram
Úterý 23.06.2020, 17:30 • Stadion Letná, Zlín • FORTUNA:LIGA - Skupina o záchranu • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Zdravím všechny fanoušky českého fotbalu! Dnes nás čekají další veledůležité souboje o udržení ve skupině o záchranu. Společně se mnou se pak budete moci zaměřit na duel mezi Zlínem a Příbramí. Tímto jste k utkání srdečně zváni a přeji příjemnou počtenou.
     
    FC Fastav Zlín
    Zlín začal skupinu o záchranu na výbornou, jelikož jednoznačně zdolal již poslední Opavu. Proti Slezanům snad Fastav předvedl svůj nejlepší výkon na jaře, jelikož byl opravdu většinu času lepší a soupeře jednoznačně přejel. Díky tomu se dnešní domácí posunuli na třetí příčku, přičemž na čtvrtou Karvinou, která by nyní hrála baráž, má čtyřbodový náskok. Proti Příbrami tak ševce čeká snad druhý nejdůležitější zápas skupiny, protože pokud opět dnes vyhrají, od jistoty udržení je bude dělit už jenom pár bodů. Zlín tak nechá na hřišti všechno a my se zase můžeme těšit na skvělou podívanou!

    Poslední tři utkání
    Zlín vs. Opava – 3:1
    Slavia vs. Zlín – 1:0
    Plzeň vs. Zlín – 3:0
     
    1.FK Příbram
    Také Příbram začala na výbornou, ale je v mnohem horší pozici než její dnešní soupeř. V tabulce je totiž až na pátém místě se ziskem čtyřiadvaceti bodů, takže na Fastav jich ztrácí rovnou šest, což není vůbec málo. Dnešní hosté ještě nedávno byli poslední, ale díky dost překvapivé výhře v Olomouci v prvním kole skupiny o záchranu se odlepili ode dna a pořád tak drží nějakou naději na udržení, i když není moc velká. Příbram však každopádně potřebuje porazit i zlínské, ráda by však byla i za jeden bod. Dnes nás tak čeká souboj až na krev, protože dnešní duel nakonec může rozhodnout o týmu, který půjde do baráže.

    Poslední tři utkání
    Příbram vs. Olomouc – 2:0
    Teplice vs. Příbram – 4:0
    Příbram vs. Liberec – 2:1
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    FC Fastav Zlín: S. Dostál – Matejov, P. Buchta, Simerský, Bartošák – Džafić, Hlinka, Conde, Čanturišvili – Janetzký, Poznar (C).
    Náhradníci: Rakovan – Jiráček, Chwaszcz, Fantiš, Jawo, Bačo, Cedidla.

    1.FK Příbram: Melichar – Kvída, Kingue, Dramé, Cmiljanović – Polidar, Tregler, Michal Škoda, Jan Rezek (C), Zorvan – Jindráček.
    Náhradníci: Kočí – Slepička, Soldát, Pazdera, Antwi, Díl, Kleščík.

    Rozhodčí: Orel – Blažej, Hock.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Hned po úvodním výkopu zamířili domácí fotbalisté do útoku. Tam dostal přihrávku za obranu Adnan Džafić, který v pokutovém území ještě hledal Tomáše Poznaru. K němu se sice míč dostal, ale na zakončení už nedošlo.
     
    2
    Na druhé straně hřiště zahrozila Příbram po standardní situaci. První nahrávku však zastavili pozorní obránci a druhou sám Stanislav Dostál.
     
    3
    Zlín předvedl další parádní kombinaci přes pravou stranu. Po centru Jakuba Janetzského se tentokrát Tomáš Poznar ke střele dostal, ale jeho hlavička neměla dostatečné parametry na to, aby zapadla do brány.
     
    4
    Filip Zorvan při napadání fauloval jednoho ze soupeřících hráčů, takže mohl rozehrávat Róbert Matejov. Následný útok tak táhnout domácí přes levou stranu hřiště.
     
    5
    Petr Buchta nakonec nákopem hledal Tomáše Poznara, což se mu také povedlo, ale žlutomodří při následném souboji nedokázali získat míč. Ani Příbram se však s míčem moc dlouho neohřála.
     
    6
    Adnan Džafić se opět od pravé postranní čáry tlačil k zakončení, ale tentokrát se mu to nepovedlo. Míč se mu totiž zasekl mezi nohama, čehož okamžitě využil jeden z bránících hráčů.
     
    7
    Hosté dlouho drželi hru na levé straně, po dvou autech ji ale přenesli. To se jim však nevyplatilo, protože při bránění dobře zapracoval Vachtang Čanturišvili, který získal míč pro Dominika Simerského.
     
    8
    Příbram opravdu aktivně napadá, domácí stopeři jsou tak při rozehrávce pod nemalým tlakem, ale prozatím žádnou chybu nevyrobili.
     
    9
    Fastav sice většinu času drží balón na svých kopačkách, ale směrem dopředu je nyní zcela bezbranný. Sotva se dostane na útočnou polovinu, ale tam o balón většinou velmi rychle přijde.
     
    10
    První desetiminutovka nám nabídla nějaké šance na svém počátku, ale potom už byl klid. Ani jeden z týmů totiž nechce zbytečně chybovat.
     
    11
    Petru Buchtovi se moc nepovedlo odkopnutí míče, kvůli čemuž se následně při bránění musí činit jeho spoluhráči. Ti to bez problémů zvládli, ale míč je jen u soupeřícího brankáře.
     
    12
    Martin Jindráček se dobře uvolnil na levé straně. Míč chtěl následně přesunout do středu, ale do cesty se postavil Róbert Matejov, který tak zavinil autové vhazování pro soupeře.
     
    13
    Vachtang Čanturišvili měl spoustu prostoru na levé straně. Postupně ale zpomaloval, protože úplně nevěděl co má udělat. Nakonec se odhodlal k překvapivému zakončení, které bylo k překvapení všech hodně nebezpečné, protože skončilo na brankové konstrukci!
    13. Čanturišviliho pokus orazítkoval tyč!
     
    14
    Příbram nechává svou pravou stranu hodně otevřenou, z čehož domácí zase zkoušeli těžit, ale přenesení hry se tentokrát nepovedlo.
     
    15
    Marek Hlinka pěknou zasekávačkou uvolnil Jakuba Janetzského, který na nic nečekal a okamžitě posílal do úniku Adnana Džafiće, ale přihrávka byla moc dlouhá, takže skončila až v rukavicích Martina Melichara.
     
    16
    Adnan Džafić byl ve svém dalším typickém náběhu. V pokutovém území tak opět hledal Tomáše Poznara, což se mu sice nepovedlo, ale získal alespoň rohový kop.
     
    17
    Bosenský záložník se prezentoval dalším výborným centrem na Tomáše Poznara, který mohl zakončovat od bližší tyče. Míč mu však proletěl jen špičkou vlasů. Vzápětí to ještě zpoza šestnáctky zkusil Petr Buchta, ale ten trefil jen prvního protihráče před sebou.
     
    18
    Lukáš Bartošák přenášel hru na druhou stranu hrací plochy, ale vzdušnou přihrávku přetáhl, protože balón nakonec skončil až za pomezní čárou.
     
    19
    Cheick Conde docela trestuhodně namazal míč Matěji Polidarovi, který okamžitě spěchal dopředu, ale dobře zaúřadoval Dominik Simerský, který všechno nebezpečí zastavil.
     
    20
    Vachtang Čanturišvili zůstává po souboji se Soufianem Dramém ležet na hrací ploše. Spoluhráči tak zakopávají míč do zámezí, ale asi to nebylo nutné, protože se gruzinský hráč po nějaké chvíli postavil. Příbram ale sportovně vrací míč zpět.
     
    21
    Petr Buchta zastavil Filipa Korvana jen za cenu nedovoleného zákroku, což znamená další standardku pro hosty.
     
    22
    Filip Zorvan to sám rozehrál nakrátko, načež se do míče opřel Martin Jindráček, který trochu postrašil Stanislava Dostála, ale ten byl vlastně v klidu, protože rána letěla jen nějaký ten metr nad horní tyčku.
    22. Jindráčkova střela letěla nad svatyni Zlína.
     
    23
    Jaroslav Tregler šel při hlavičkovém souboji Jakubu Janetzkému do hlavy loktem. To mohlo být i na kartu, ale hlavní sudí stěží píská faul.
     
    24
    Fastav byl půl metru od vedoucí branky! Cheick Conde poslal nákop na hranici šestnáctky, kde míč prodloužil hlavou před bránu Jakub Janetzský. Tam se do souboje s brankářem musel vrhnout Tomáš Poznar, což se mu vyplatilo, protože přes něj balón dostal. Ten byl ale moc pomalý, takže ho Soufiane Dramé stačil odkopnout do bezpečí! Martin Melichar si následně ještě vyžádal ošetření a hlavní rozhodčí navíc ještě odpískal faul.
    24. Poznar zválcoval brankáře, míč do bezpečí odkopl Dramé!
     
    26
    Vachtang Čanturišvili při souboji s Janem Kvídou získal alespoň autové vhazování, i když to dlouho vypadalo, že ztrácí míč úplně. Lukáš Bartošák tak vhazuje.
     
    27
    Zlínští pořád sází hlavně na nákopy. Po dalším vzdušném pasu Cheicka Condeho odcentroval Róbert Matejov. K ničemu to ale nebylo, ale domácí pořád drželi míč. Po chvíli se však ve vápnu dobře uvolnil Lukáš Bartošák, který díky tomu vypálil, ale Martin Melichar byl na správném místě a míč vyrazil na roh!
    27. Melichar si poradil se zakončením Bartošáka.
     
    28
    Následný centr od rohového praporku byl přetažený. Do šestnáctky tak vracel míč Róbert Matejov, načež zakončil Cheick Conde, ale jeho hlavička skončila jen vedle tyče.
    28. Condeho hlavička zamířila mimo tři tyče.
     
    29
    Hosté opravdu aktivně napadají, proti soupeři bez váhání skluzují. Tentokrát to ale nepomohlo, protože se ke střele stejně dostal Marek Hlinka, ale ten mířil jen nad bránu.
     
    30
    V první půlhodině byli jednoznačně lepší domácí, kteří si už vytvořili nespočet šancí, které ale nevyužili. To se ale nedá říci o Příbrami, která se spíše jen brání a tiše vyčkává na svou příležitost.
     
    31
    Martin Melichar už podruhé v krátkém časovém sledu rozehrává od své klece. Tentokrát zvolil variantu krátké přihrávku na Mihaila Cmiljanoviće, nakopával až on. To se vyplatilo, protože se hosté usidlují v útoku.
     
    32
    Tomáš Poznar spěchal za nakopnutým míčem, Martin Melichar však nehodlal nic riskovat, vyběhl ze svého území a míč odkopl do bezpečí.
     
    33
    Fastav při následném útoku získal další roh, který opět zakončil Róbert Matejov. Ten si zvolil přízemní střelu do rohu brány, ale jeho úmysl prokoukl Soufiane Dramé, který balón raději srazil na další rohový kop.
     
    34
    Adnan Džafić vytahuje další neskutečně přesný centr! Tomáš Poznar byl tentokrát na hlavičku úplně sám, protože ho vůbec nikdo nehlídal, ale ani přesto se netrefil mezi tři tyče, zakončil jen vedle.
    34. Poznarův pokus hlavou skončil vedle levé tyče!
     
    35
    Petr Buchta si zavazuje tkaničku, kvůli čemuž se na něj musí nějakou chvíli čekat. Následuje vhazování Róberta Matejova.
     
    36
    Filip Zorvan si chtěl rozběhnout podél levé postranní čáry, ale do míče dal moc velké množství síly, kvůli čemuž skončil až v autu. Domácí tak s obranou zase neměli moc práce.
     
    37
    Lukáš Bartošák při svém pokusu o centr nastřelil Jana Kvída, který má možná vyražený dech. Každopádně odcentroval podruhé, tentokrát míč sice prošel do šestnáctky, ale žádná nebezpečná střela nepřišla.
     
    38
    Filip Zorvan si elegantně našel prostor k přenesení hry, ale to už se mu moc nepovedlo. Díky chybě Dominika Simerského však míč pořád zůstává v moci Příbrami.
     
    39
    Adnan Džafić sice dobře vystihl soupeřící nákop, co už ale nevystihl byl náběh svého spoluhráče, který na pas svého bosenského spoluhráče nemohl dosáhnout. Míč má tak Martin Melichar.
     
    41
    Hosté se po opravdu dlouhé době dostali do zlínské šestnáctky. Tam však domácí nic nedovolili, centr z levé strany okamžitě uklidili do bezpečí a mířili do protiútoku, který ale kvůli nepřesnosti ihned končí.
     
    42
    Stanislav Dostál si po delší době postavil míč odkopu. Opět ho poslal na pravou stranu, kde ho měl Adnan Džafić, ale ten o něj při svých dalších kličkách přišel.
     
    43
    Domácí se zničehonic dostali k zakončení. Adnan Džafić naznačil střelu, ale přitom přihrával na Jakuba Janetzkého, který skrz nohy Soufianeho Dramého dostal míč až k bráně. Martin Melichar měl však dost času na zákrok, se kterým tak neměl problém.
    43. Melichar byl připraven na střelecký pokus Janetzkého.
     
    45
    Domácí brankář ještě jednou odkopne od své klece. Zase míří doprava, kde Tomáš Poznar při hlavičkovém souboji získal aspoň aut.
     
    45+1
    Nastavuje se jedna minuta.
     
    45+1
    Hosté se v nastavení ještě dostali ke střele, ale to mířilo moc vysoko nad horní tyč.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Druhý poločas začne přibližně v 18:31.
     
    První půle nám nabídla docela atraktivní podívanou, která ale postrádala přesnou trefu. Jednoznačně lepším týmem byl Zlín, který si vytvořil nespočet velkých šancích, dokonce trefil i tyč, ale branky se stále nedočkal. Příbram se soustředí hlavně na bránění, které jakž takž zvládá, hlavní ale je, že pořád neinkasovala. Pokud si ale Fastav ponese svou herní výhodu i do druhého poločasu, časem se rozhodně prosadí.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Cheick Oumar Conde, přichází Petr Jiráček.
     
    47
    Filip Zorvan byl při hlavičkovém souboji s Lukášem Bartošákem opravdu hodně tvrdý, kvůli čemuž mu hlavní sudí píská nedovolený zákrok. Následný zlínský nákop ale byl hodně nepřesný.
     
    48
    Druhý poločas začíná v klidném tempu, ani jeden tým se nikam moc nehrne a soustředí se hlavně na obranu.
     
    49
    Vachtang Čanturišvili měl míč u levé postranní čáry, ale nechce riskovat jeho ztrátu, takže ho raději vrátí svým stoperům. Domácím se to ale moc nevyplatilo, protože ani ti nerozehráli moc přesně.
     
    50
    Olivier Kingue neměl po faulu soupeře komu přihrát, což dával jasně najevo, ale spoluhráči mu moc nepomohli. Nakonec rozehrál dost riskantně, což se mu naštěstí pro něj nevymstilo.
     
    51
    Soufiane Dramé dost ostře vystoupil proti Tomáši Poznarovi, za což si vysloužil první žlutou kartu v zápase.
     
    52
    O míč se zase muselo bojovat ve středu hřiště, kde je dost zahuštěný prostor. Souboje tam tak většinou nepoznají stoprocentní vítěze, i když tentokrát může rozehrávat po nepřesném nákopu Stanislav Dostál.
     
    53
    Róbert Matejov jen tak tak udržel míč ve hře, jeho následný centr tak skončil na nejbližším protihráči, což aspoň znamená aut pro Zlín.
     
    55
    Další pokus Róberta Matejova o vzdušnou přihrávkou opět končí špatně. Domácí však pořád drží míč pod kontrolou a snaží se o něco nebezpečného.
     
    55
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Martin Jindráček, přichází Emmanuel Antwi.
     
    56
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Michal Škoda, přichází Lukáš Pazdera.
     
    57
    Jan Kvída si dává s autem na čas. K ničemu mu to ale nebylo, protože míč poslal jen na Lukáše Bartošáka, který ho okamžitě odkopl mimo nebezpečnou zónu.
     
    58
    Soufiane Dramé dobře uklidil pryč nákop Dominika Simerského. Nakonec to ale nebylo nutné, protože byl faulován, takže by z toho stejně nic nebylo.
     
    59
    Jeden z příbramských hráčů zůstává ležet na hrací ploše a vyžádá si ošetření. Nějakou chvíli se tak nebude hrát.
     
    60
    Postiženým hráčem je nakonec Mihailo Cmiljanović, který po svých odchází za postranní čáru za mohutného pískotu. Domácí příznivci rozhodně nejsou spokojení s tím, že na něj museli nějakou tu minutku čekat.
     
    61
    Penalta pro Zlín!
     
    61
    Domácí se usídlili na útočné polovině. Na levé straně se zničehonic uvolnil Lukáš Bartošák, který tak dostal výborný pas, díky kterému se dostal až do vápna. Tam už se napřahoval ke střele, ale zastavil ho Lukáš Pazdera. Po krátké chvíli však hlavní sudí nařizuje penaltu!
     
    62
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí se stejně jako v minulém vzájemném zápase ujímají vedení po pokutovém kopu! Ten opět zkušeně proměnil TOMÁŠ POZNAR, který zachoval chladnou hlavu a míč chladnokrevně poslal k pravé tyči. Martin Melichar sice dobře odhadl směr rány, ale zareagovat už nestihl.
    62. Tomáš POZNAR - 1:0
     
    64
    Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Adnan Džafić, přichází Antonín Fantiš.
     
    65
    Příbram se pokusila o rychlou reakci. Po vyhraném souboji okamžitě vypálil Matěj Polidar, jehož střela sice měla slušné parametry, ale Stanislav Dostál také měl dost času na reakci, takže v pohodě zasáhl.
    65. Dostál si pohlídal střelu Polidara.
     
    66
    Na zemi pro změnu zůstává ležet také domácí hráč. Jakub Janetzký se dost viditelně svíjí v bolestech a hlavní rozhodčí ihned povolává ošetřovatele.
     
    67
    Fastav hraje po vedoucí brance viditelně ve větším klidu. Míč už tak drží hlavně na útočné polovině, aby se už nemusel moc bránit.
     
    68
    Vachtang Čanturišvili si dobře naběhl na autové vhazování, díky čemuž se tak dostal až do šestnáctky, ale tam byl včas zdvojen, načež mu byl odebrán míč.
     
    69
    Do vápna se dostali také hráči hostů, ale domácí si počínali podobně jako před chvílí soupeř. Míč rychle dostali mimo nebezpečnou oblast.
     
    70
    Jakub Janetzký už se dostával před Filipa Zorvana, který si to ale nechtěl nechal líbit, takže ho poslal k zemi. Nyní může být rád za to, že neviděl kartu.
     
    70
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Jan Kvída, přichází Miroslav Slepička.
     
    70
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Jan Rezek, přichází Jan Díl.
     
    71
    Tomáš Poznar dostával nadějný nákop do běhu, ale vinou Oliviera Kingueho skončil na trávníku, i když tentokrát to bylo čisté.
     
    72
    Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Jakub Janetzký, přichází Lamin Jawo.
     
    73
    Róbert Matejov zničehonic odcentroval do vápna. Tam se k další ráně opět tlačil Tomáš Poznar, ale ten tentokrát prohrál hlavičkový souboj. Může být rád alespoň za rohový kop.
     
    74
    Po centru od rohového praporku bylo v pokutovém území Příbrami opět docela dusno. Nakonec však vše ukončil útočný faul jednoho z domácích forvardů.
     
    75
    Zlín už začíná pomalu odkopávat. Nyní to dokonale ukázal Róbert Matejov, který mohl rozehrávat, ale míč raději zakopl do autu.
     
    76
    Vachtang Čanturišvili proti přesile dobře vybojoval aut, ale ten docela dost pokazil Lukáš Bartošák, který ho špatně vhodil. Příbram tak rozehrává dozadu.
     
    77
    Stanislav Dostál byl po delší době u míče a hned se musel pořádně činit, protože ho dobíhal Miroslav Slepička. Míč tak raději zakopl do autu.
     
    78
    Olivier Kingue dostal výborný pas do běhu, ale této výhody nedokázal využít úplně optimálně. Nakonec získal alespoň cenný roh.
     
    79
    Po centru se míč dlouho pohyboval v pokutovém území, ale ani jeden z hostů se ke střele nedostal. Nakonec tak odkopává Stanislav Dostál.
     
    80
    Hosté už začínají mít herně navrch, protože Zlín se logicky zatáhl a soustředí se na obranu. I kvůli tomu se Příbram marně dostává k nějakému zakončení.
     
    81
    Olivier Kingue málem zachytil soupeřící rozehrávku, Petr Buchta tak raději míč odkopl co nejdál od své brány. Při následném útoku se navíc k dobré střele dostal Tomáš Poznar, který svou technickou střelou donutil Martina Melicharu k důležitému zákroku.
    81. Poznar nepříjemnou jedovkou prověřil Melichara.
     
    82
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Filip Zorvan, přichází Peter Kleščík.
     
    82
    Fastav mohl rozhodnout, protože šel do přečíslení, které ale nedokázal využít! Míč měl nejprve Lamin Jawo, který ho posunul na Tomáše Poznara. Ten naznačil technické zakončení, ale ještě si dobře všiml lépe postaveného Róberta Matejova, který okamžitě pálil z první. Martin Melichar však prokázal dobrý přehled a míč srazil na roh!
     
    84
    Konec zápasu se velmi rychle blíží, což si Příbram moc dobře uvědomuje. Směrem dopředu se jí však pořád vůbec nedaří, Zlín doslova zamkl svou šestnáctku.
     
    85
    Domácí opět zahrozili z protiútoku. Tomáš Poznar tentokrát centroval na Marka Hlinku, který se pokusil o stylové zakončení patičkou, ale to končí jen mimo tři tyče.
    85. Hlinkova patička zamířila vedle svatyně hostů.
     
    86
    Lamin Jawo nadějně prodlužoval nákop Stanislava Dostála za sebe, Tomáš Poznar však nebyl moc blízko, díky čemuž může v klidu rozehrávat Soufiane Dramé.
     
    87
    Jan Díl poslal do šestnáctky nebezpečný centr, který se točil směrem do brány, takže ho Stanislav Dostál musel řešit. To se mu povedlo, i když míč boxoval pryč docela v nejistotě.
     
    88
    Marek Hlinka se prezentoval při bránění hraničním zákrokem, který je posouzen jako faul. Příbram tak má jednu z posledních šancí na vyrovnání, přímý kop je opravdu blízko pokutového území.
     
    89
    Jan Díl to nakonec vzal na sebe, což se mu ale nevyplatilo, protože se trefil jen do vyskakující zdi. Domácí následně zamířili do protiútoku, který právě sám Jan Díl musel řešit nedovoleným zákrokem.
     
    89
    Žlutou kartu dostává Jan Díl (1.FK Příbram).
     
    90
    Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Vachtang Čanturišvili, přichází Martin Cedidla.
     
    90
    Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Tomáš Poznar, přichází Ondřej Bačo.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty.
     
    90+2
    Olivier Kingue dostal výborný nákop přímo na hlavu, ale míč mohl prodloužit jen za sebe, což také udělal. O střelu se tak pokusil jeden z jeho spoluhráčů, ale u míče byl dřív Stanislav Dostál, který následně okamžitě rozehrává.
     
    90+3
    Hosté se pořád tlačí do vápna pomocí centrů, ale stále jim to k ničemu není. Další míč uklidil do bezpečí Lukáš Bartošák.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Dnešní zápas nakonec končí těsným vítězstvím Zlína, který si ho ale rozhodně zasloužil. Ve většině času byl lepší a vytvořil si nespočet dobrých šancích. Nakonec však rozhodl z penalty Tomáš Poznar, který tak svému týmu zajistil dost cenné tři body. Příbram se od inkasovaného gólu tlačila za vyrovnáním, ale Fastav opravdu výborně bránil a dovolil soupeři jen jedinou nebezpečnější střelu na bránu, tu však bez problémů lapil Stanislav Dostál. Dnes je to tak jediné utkání ve skupině o záchranu, ve kterém padla branka. Za to je rád hlavně Zlín, kterému k jistotě o udržení stačí remíza s Karvinou. Naopak Příbram ještě bude muset zabojovat, aby hrála alespoň baráž.
     
    To už je ode mne pro dnešek vše, děkuji za pozornost a přeji poklidný úterní večer. (19:27:14)

    Lukáš Mihal


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky: 62. Poznar (pen.)

    Karty:   51. Dramé (PRI), 89. Díl (PRI)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 6:7. Střely mimo: 3:3. Rohy: 6:1.
    FC Zlín: S. Dostál – Matejov, P. Buchta, Simerský, Bartošák – Džafić (64. Fantiš), Hlinka, Conde (46. Jiráček), Čanturišvili (90. Cedidla) – Janetzký (72. Jawo), Poznar (C) (90. Bačo).
    Náhradníci: Rakovan – Jiráček, Chwaszcz, Fantiš, Jawo, Bačo, Cedidla.

    FK Příbram: Melichar – Kvída (70. Slepička), Kingue, Dramé, Cmiljanović – Polidar, Tregler, Michal Škoda (56. Pazdera), Jan Rezek (C) (70. Díl), Zorvan (82. Kleščík) – Jindráček (55. Antwi).
    Náhradníci: Kočí – Slepička, Soldát, Pazdera, Antwi, Díl, Kleščík.

    Rozhodčí: Orel – Blažej, Hock
    bahis siteleri