Bournemouth – Newcastle 1:4 (kon.) | Arsenal – Norwich 4:0 (kon.) | Everton – Leicester 2:1 (kon.)
West Ham – Chelsea 3:2 (kon.)
konec
AFC Bournemouth
1:4 (0:2)
Newcastle United
Středa 01.07.2020, 19:00 • Vitality Stadium, Bournemouth • Anglická Premier League • 32. kolo
Předzápasové kurzy
    90+4. Dan GOSLING - 1:4
     
    90+4
    Bournemouth právě vstřelil branku!
    V nastaveném čase střílí Bournemouth přeci jen alespoň čestný gól. Prosadil se bývalý hráč Newcastlu DAN GOSLING, který se trefil z blízka hlavou. Dúbravka si tak dnes čisté konto neudrží, inkasoval z první a zřejmě i poslední střely na branku. Asistence: Nathan Aké.
    77. Valentino LAZARO - 0:4
     
    77
    Newcastle právě vstřelil branku!
    Newcastlu stačil po delší době zase jeden rychlý brejk a hned je z toho čtvrtá branka utkání. Shelvey vyslal do úniku skvělou přihrávkou střídajícího VALENTINA LAZARA, a ten dokázal chytrým zakončením překonat Ramsdala. Situaci ještě prověřil VAR, o ofsajd nešlo. Asistence: Jonjo Shelvey.
    57. Miguel ALMIRÓN - 0:3
     
    57
    Newcastle právě vstřelil branku!
    Newcastle je dnes k nezastavení a teď už vede 3:0! MIGUEL ALMIRÓN dostal od Saint-Maximina přihrávku na osu hřiště ještě před pokutové území. Paraguayec dostal od obrany domácích dost prostoru na to, aby si míč navedl až do vápna a pak skvěle umístěnou střelou do horního růžku překonal nešťastného Ramsdala. Asistence: Allan Saint-Maximin.
    30. Sean LONGSTAFF - 0:2
     
    30
    Newcastle právě vstřelil branku!
    Newcastle hraje dnes opravdu dobře a nad Bournemouthem bojujícím o záchranu už vede 2:0! DO šestnáctky se individuálně dostal Saint-Maximin, obešel dva hráče a pak našel zcela volného SEANA LONGSTAFFA. Ten zamířil přesně pod břevno, Ramsdale neměl šanci. Asistence: Allan Saint-Maximin.
    5. Dwight GAYLE - 0:1
     
    5
    Newcastle právě vstřelil branku!
    Skvělý start pro Newcastle, který se už po pěti minutách ujímá vedení! Autorem branky je DWIGHT GAYLE, který dostal výbornou přihrávku od Sainta-Maximina, který vybojoval míč a umístil svou střelu přesně k tyči. Asistence: Allan Saint-Maximin.

    Petr Sumbal

    Branky: 90+4. Gosling (Aké) – 5. Gayle (Saint-Maximin), 30. S. Longstaff (Saint-Maximin), 57. Almirón (Saint-Maximin), 77. Lazaro (Shelvey)

    Karty:   23. Kelly (BTH), 45+2. Aké (BTH)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 1:7. Střely mimo: 6:4. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 11:10.
    AFC Bournemouth: Ramsdale – A. Smith, S. Cook (C) (80. Mepham), Aké, Kelly – Brooks (62. H. Wilson), Billing (46. L. Cook), Lerma (75. Gosling), Groeneveld (62. Stanislas) – J. King, Solanke.
    Náhradníci: Boruc – Stacey, Rico, Mepham, Gosling, L. Cook, Stanislas, H. Wilson, Surridge.

    Newcastle United: Dúbravka – Krafth, Lascelles (C), F. Fernández, Manquillo (73. Yedlin) – S. Longstaff (33. Almirón), Shelvey, bin Tálib – Gayle (62. Carroll), Joelinton (73. Hayden), Saint-Maximin (62. Lazaro).
    Náhradníci: Darlow – Schär, Yedlin, Rose, Ritchie, Hayden, Lazaro, Almirón, Carroll.

    Rozhodčí: Friend – Beck, Robathan
    thejrc.org