Eibar – Osasuna 0:2 (kon.) | Real Sociedad – Espanyol 2:1 (kon.) | Real Madrid – Getafe 1:0 (kon.)
konec
Real Sociedad San Sebastian
2:1 (0:1)
Espanyol Barcelona
Čtvrtek 02.07.2020, 19:30 • Reale Arena (San Sebastián) • Španělská LaLiga • 33. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:30.
     
    Hezký čtvrteční večer všem fanynkám a fanouškům kvalitního evropského fotbalu! Španělská LaLiga má dnes na programu tři utkání v rámci třiatřicátého kola, my se budeme společně věnovat souboji, v němž Real Sociedad vyzve Espanyol Barcelona. Začínáme v 19:30.
     
    Real Sociedad San Sebastian

    Fotbalisté ze San Sebastianu si svými výkony po obnovení španělské nejvyšší soutěže pokazili nadějně rozjetou sezonu. Z pěti utkání totiž nezvládli ani jeden a získali pouze bod za remízu 1:1 s Osasunou. Momentálně za sebou Real Sociedad táhne čtyřzápasovou sérii porážek, naposledy v pondělí nestačil na Getafe, kterému podlehl 1:2. Svěřenci trenéra Alguacila se v tabulce propadli na sedmé místo a na šestý Villarreal, který drží poslední pozici zajišťující účast v předkole evropských pohárů, ztrácí čtyři body. Ve zbytku ročníku si bude San Sebastian dost možná muset poradit bez Martina Ödegaarda, který si proti Getafe poranil koleno.
     
    Espanyol Barcelona

    Naděje Espanyolu na udržení prvoligové příslušností se každým kolem snižují. Do konce sezony zbývá odehrát ještě šest kol a barcelonský celek, který se krčí na posledním místě, ztrácí na záchranu deset bodů. Po obnovení španělské nejvyšší soutěže sice družina trenéra Rufeteho porazila Deportivo Alavés 2:0, ovšem z dalších čtyř kol vydolovala pouze bod za bezbrankovou remízu z Getafe. Následovaly porážky s Levante, Betisem Sevilla a Realem Madrid. V těchto třech utkáních vstřelili Blanquiazules pouze jednu branku, a pouze tak potvrdili pozici druhého nejméně skórujícího celku soutěže. Vykřesají dnes jiskřičku naděje?
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Real Sociedad San Sebastian: Moyà – Zaldúa, D. Llorente, Le Normand, Monreal – Januzaj, Zubeldia, Merino, Oyarzabal – Portugués, José.
    Náhradníci: Remiro, Zubiaurre – A. Elustondo, Muñoz, Zurutuza, Gorosabel, Isak, Ödegaard, Roberto López, Djouahra, Aranbarri, Zubimendi.

    Espanyol Barcelona: Diego López – V. Gómez, Espinosa, Cabrera, Vilà – Melendo, David López, Roca, Embarba – Melamed – de Tomás.
    Náhradníci: Olazábal – Pedrosa, V. Sánchez, Naldo, Lej, Darder, Calleri, Javi López, Vargas, F. Calero, Lozano, Campuzano.

    Rozhodčí: José Sánchez Martínez – Javier Alberola Rojas, Iván Hernández Ramos.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Hlavní sudí José Sánchez Martínez foukl do píšťalky, utkání tedy může začít – pojďme na to! Rozehrávky se ujali fotbalisté Sociedadu, kteří nastupují v bílo-modrých dresech, naopak Espanyol bude hrát v tmavě zeleném.
     
    2
    Melamed, který dnes hraje své premiérové utkání ve španělské nejvyšší soutěži, se do utkání uvedl útočným faulem proti rozehrávajícímu Le Normandovi.
     
    3
    Chvíli nato si Raúl de Tomás naprosto zbytečně vyšlápl na Diega Llorenteho. Hodně tvrdý zákrok, k domácímu stoperovi spěchají zdravotníci.
     
    4
    Španělský obránce je po krátkém ošetření zpět na hřišti. Zatím sledujeme mírnou převahu San Sebastianu, ovšem bez ohrožení branky Diega Lópeze.
     
    5
    Hned první příležitost tohoto utkání končí gólem, do vedení se dostává Real Sociedad! Merino našel vlevo nehlídaného Monreala, který poslal načechraný centr přesně na hlavu Williana Josého a ten se z hranice malého vápna nezmýlil.
     
    6
    Tak pozor, vedoucí trefa se ještě bude přezkoumávat kvůli možnému ofsajdu!
     
    7
    Branka neplatí! VAR správně odhalil ofsajdové postavení Williana Josého, takže pokračujeme za stavu 0:0.
     
    9
    Na druhé straně se utrhl Embarba, jehož přízemní nabídka směřovala do vápna k de Tomásovi, těsně před nímž stačil míč na roh odkopnout Le Normand.
     
    10
    Espanyol právě vstřelil branku!
    To jsou věci. Branka Realu Sociedad byla správně odvolána, nyní se naopak prosazují hosté! Hráči San Sebastianu neodvrátili po rohovém kopu balon do bezpečí. Do jejich šestnáctky přilétl další Embarbův centr, po němž hlavou přesně k tyči zamířil kapitán David López.
     
    11
    Tato branka už žádnou kontrolu nepotřebovala, byla totiž naprosto regulérní. Začátek utkání je hodně divoký, tak se nechme překvapit, co nás čeká dál.
     
    12
    Januzaj si narazil s Oyarzabalem a poté se hodlal vydat do pokutového území, ovšem po pár rychlých krocích narazil na připraveného Cabreru.
     
    13
    Espanyol spěchal s okamžitou protiakcí, kterou na polovině hřiště zastavil faulující Le Normand. Tady není o čem diskutovat, domácí stoper mohl klidně vidět žlutou kartu.
     
    14
    V úvodu utkání sledujeme hodně nedovolených zákroků. Další z nich vytáhl napadající Portugués, který stáhl k zemi Nacha Monreala. Rozehrávat bude brankář López.
     
    15
    Hosté se snažili prosadit po pravém křídle. Melendo hledal mezi dvěma protivníky nabíhajícího si Gómeze, ale počínal si velice nepřesně.
     
    16
    Hra se zatím zdržuje ve středu pole. Balon se bez významnějšího vzruchu stěhuje z jedné strany na druhou, oba týmy si počínají nadmíru opatrně.
     
    17
    Za Merinovým pasem se vydal Adnan Januzaj. Bývalý hráč Manchesteru United zezadu tlačil na Espinosu, ale ten míč pokryl tělem a nechal jej doskákat za čáru.
     
    18
    Tentokráte se Januzaj propracoval až do pozice pro centr. Nikoho ze svých kolegů ale ve vápně nenašel a balon poslal jen do náruče připraveného Lópeze.
     
    19
    Zaldúa zvedl hlavu a pak přenesl hru na levou stranu, kam si sbíhal Monreal. Obránce domácích byl atakován Gómezem a pod tlakem míč nezpracoval ideálně.
     
    20
    Oyarzabal vybojoval míč na levé straně. Vydal se s ním směrem k brance a přihrával na hranici vápna, kde Portuguése ke střele nepustil Espinosa.
     
    21
    Po souboji s Januzajem zůstává na trávníku ležet de Tomás. Jednalo se o souboj mimo hru, ovšem nutno poznamenat, že hostující útočník předvedl zbytečné divadlo.
     
    22
    K oběma aktérům předchozího souboje ještě promlouval hlavní rozhodčí, který jim zřejmě sdělil, že podobné chování či případné vyřizování účtů na place nebude tolerovat.
     
    23
    Hráči San Sebastianu se zatím daleko častěji drží na balonu, směrem dopředu jsou ale neškodní. Něco změnit se pokouší zkušený Nacho Monreal.
     
    24
    Domácí nemají, kudy by se dostali na dostřel veterána Lópeze. Defenziva v tabulce posledního Espanyolu funguje velice dobrým a kompaktním dojmem.
     
    25
    Po pravé straně postupoval Zaldúa. Na pomoc mu přispěchal Adnan Januzaj, ovšem bránící Vilà to udělal velice šikovně a získal pro hosty aut.
     
    26
    Zubeldia ve snaze získat balon lehce přidržel Rocu, sudí ale nechal hru plynout. Espanyol to ale trávit nemuselo, domácí se totiž opět sami vyhnali na obrannou polovinu.
     
    27
    Llorente vyslal dlouhý nákop za obranu soupeře. Za balonem se marně natahoval Cristian Portugués, kterému scházely ještě minimálně dva kroky.
     
    28
    Po dalším Januzajově faulu zahrávali hosté přímý kop. Embarbův centr ke vzdálenější tyči hravě odvrátil Maxime Le Normand, který vyskočil ze všech nejvýše.
     
    29
    San Sebastian zkoušel udeřit z okamžité protiakce. Tu táhl rychlonohý Portugués, ztroskotal ale hned na prvním soupeři, jímž byl David López.
     
    30
    Před Januzajem se otevřel volný prostor. Belgický záložník posunul balon pro Oyarzabala, jehož nabídku před branku tečoval na rohový kop Espinosa.
     
    31
    Zajímavá možnost domácích! Januzaj zakroutil centr od rohového praporku přesně k Llorentemu, po jehož hlavičce se balon svezl po horní tyči a zamířil mimo hrací plochu.
     
    32
    Hlavní sudí vyhlašuje chvilkovou přestávku, během níž mají hráči možnost se občerstvit a vyslechnout si pokyny od svých trenérů.
     
    33
    Už se zase hraje. Domácí se okamžitě vydali kupředu, José sklepl balon pro z druhé vlny si nabíhajícího Oyarzabala, jehož pokus byl tečován přesně k Lópezovi.
     
    34
    Žlutou kartu dostává Nico Melamed (Espanyol Barcelona).
     
    35
    Standardní situaci se domácí fotbalisté rozhodli rozehrát na krátko. Nevyplatilo se jim to, aktivní hráči Espanyolu je nenechali se přiblížit k šestnáctce.
     
    36
    Do konce zatím průměrného, spíše podprůměrného prvního poločasu zbývá odehrát zhruba deset minut. Pohne se skóre ještě před přestávkou, nebo Barcelonští udrží těsné vedení?
     
    37
    Žlutou kartu dostává Igor Zubeldia (Real Sociedad San Sebastian).
     
    38
    Embarba se odpoutal od Zaldúy a posunul balon na osu hřiště, odkud chtěl vypálil Marc Roca, ovšem byl včas dostoupen a odzbrojen Llorentem.
     
    39
    Na druhé straně posunul Oyarzabal míč k Nachu Monrealovi, jehož centr představoval pro zkušeného gólmana Lópeze opravdovou lahůdku.
     
    40
    Espinosovu riskantní nahrávku vystihl Willian José, balon si ale posunul až příliš daleko od kopaček, což byla voda na mlýn pro vracejícího se Gómeze.
     
    41
    Vilà vymyslel zajímavou kolmici pro Embarba. Šikovný křídelník sice odcentroval, ale balonu dodal opačnou rotaci, než bylo potřeba, a poslal jej za branku.
     
    42
    Adnan Januzaj neměl s kým kombinovat, proto si přehodil balon na levačku a odeslal jej až do pokutového území, kde si opět věděl rady připravený López.
     
    43
    Zaldúa využil volného prostoru a naservíroval nabídku pro Josého. Domácí kanonýr zakončení z nadějné pozice vůbec nezvládl a zamířil vysoko nad branku.
     
    44
    Adnan Januzaj si volá zdravotníky. Belgický záložník kulhá a s jeho budoucností v dnešním utkání to nevypadá moc dobře. Dojde k vynucené změně?
     
    45
    Nastavují se čtyři minuty.
     
    45+1
    Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Adnan Januzaj, přichází Martin Ödegaard.
     
    45+2
    V souvislosti s Martinem Ödegaardem se po minulém mole s Getafe psalo v souvislosti se zraněním, které mohlo ohrozit jeho působení ve zbytku sezony. Vše ale, zdá se, je v pořádku.
     
    45+3
    Cristian Portugués si kousek za pokutovým územím narovnal balon na pravačku a vypálil, jeho střela ovšem doskákala pouze vedle vzdálenější tyče.
     
    45+4
    Hosté se na útočné polovině znovu moc dlouho neohřáli a naopak sami museli čelit Zaldúově centru, který mimo vápno odhlavičkoval Cabrera.
     
    45+5
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Domácí neudeřili ani po dalším rohovém kopu a do šaten tak odchází za nepříznivého stavu 0:1. Nesledujeme zrovna pohledné utkání, vše podstatné se odehrálo v úvodní desetiminutovce. Nejprve se prosadili hráči San Sebastianu, jenže Josého branka nebyla vzhledem k ofsajdu správně uznána. O chvíli později udeřil Espanyol a tentokráte bylo vše v rámci fotbalových regulí. Po Embarbově nabídce se hlavou prosadil David López.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu Espanyol Barcelona: ze hřiště odchází Nico Melamed, přichází Sergi Darder.
     
    46
    Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Igor Zubeldia, přichází Martín Zubimendi.
     
    47
    Monreal posunul balon Merinovi, který mohl střílet, ale místo toho se rozhodl ještě nahrávat obsazenému Portuguésovi, s nímž si poradil Didác Vilà.
     
    48
    Na Zaldúův centr z pravé strany si naskočil Monreal, jeho hlavička ale nebyla povedená, stejně tak i následný pokus z kopačky Mikela Merina.
     
    49
    Na druhé straně se po pravém křídle protáhl Melendo. Za jeho střílenou nabídku se marně natahoval de Tomás, balon skončil pouze u brankáře Moyi.
     
    50
    Žlutou kartu dostává Martín Zubimendi (Real Sociedad San Sebastian).
     
    51
    Raúl de Tomás se vrhl do hodně otevřené defenzivy Sociedadu. Nalevo měl volného Embarbu, ale rozhodl se postupovat sám a byl odzbrojen Llorentem.
     
    52
    Z některého z předchozích soubojů si zřejmě odnesl menší problém Embarba. Záložník Espanyolu je v péči zdravotníků, ale vše by mělo být v pořádku.
     
    53
    Le Normand sice našel nalevo číhajícího Monreala, bývalý obránce londýnského Arsenalu ale nemohl dál postupovat. Pomezní sudí zvedl praporek kvůli ofsajdu.
     
    54
    Oyarzabal se vydal kupředu. Chtěl si narazit balon s Willianem Josém, ten se ale rozhodl celou akci vzít na sebe, což, jak se ukázalo, nebyla ideální volba.
     
    55
    Domácí opět možná až moc otevřeli svou obranu a museli zasahovat na poslední chvíli. Monreal naštěstí pro ně stačil dostihnout unikajícího Embarbu.
     
    56
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    Ofenzivním hráčům Realu Sociedad se dnes dosud vůbec nedařilo, tahle akce ale byla nadmíru povedená! Oyarzabal si naběhl na Merinovu přihrávku za obranu, zvedl hlavu a poslal balon před branku pro WILLIANA JOSÉHO, který s přehledem srovnal na 1:1.
     
    57
    Espanyol až do této chvíle bránil velice dobře. Nechme se překvapit, jak hráči posledního celku tabulky zareagují na inkasovanou branku.
     
    58
    Raúl de Tomás se mezi třemi protivníky zamotal ve svých kličkách. Okamžitou protiakci San Sebastianu zastavil Roca, který zasáhl proti Ödegaardovi.
     
    59
    Norský záložník si nyní vyměnil balon s Portuguésem a poté lehkým bochánkem hledal Zaldúu, který na jeho nahrávku o kousek nedosáhl.
     
    60
    Střídání v týmu Espanyol Barcelona: ze hřiště odchází Oscar Melendo, přichází Wu Lej.
     
    61
    Domácí začínají utahovat smyčku, vyrovnávací branka je hodně povzbudila Naopak hráči Espanyolu si počínají až příliš pasivně, což by se jim nemuselo vyplatit.
     
    62
    Teď ale fotbalisté z Barcelony podnikli rychlý ofenzivní výpad. Na jeho konci stál střílející Raúl de Tomás, který donutil brankáře Moyu k rychlé reakci.
     
    63
    Na druhé straně hledal Ödegaard Josého. Ke střelci branky na 1:1 se balon sice dostal, ovšem pomezní rozhodčí zcela správně odhalil jeho ofsajdové postavení.
     
    64
    Monrealova rána z krkolomné pozici zamířila až na tribunu za brankou. Do statistik se započítávat nebude, protože sudí už předtím odpískal útočný faul Oyarzabala.
     
    65
    Espanyol z další rychlé akce vytěžil rohový kop. Z něj ale nic zajímavého nevzešlo, protože domácí defenziva si nabídku od praporku s klidem pohlídala.
     
    66
    David López hodlal zastavit soupeřovu akci za jakoukoliv cenu, proto zatáhl za záchrannou brzdu a poslal k zemi Merina. Následuje přímý kop pro Real Sociedad.
     
    67
    Hosté Ödegaardovu standardní situaci přestáli bez problému. Do jejich protiútoku se nešťastně přimotal rozhodčí, který sportovně přerušuje hru a nechá Espanyol rozehrát.
     
    68
    Živě bylo rovněž před brankou domácího mužstva. Rohový kop Barcelonských zahrál Embarbu, hosté ale byli vykázáni kvůli útočnému faulu.
     
    69
    Na trávníku zůstal v šestnáctce ležet Diego Llorente, který inkasoval ránu ve vzdušném souboji. Španělský stoper to dnes nemá jednoduché, ale i nyní by měl být v pořádku.
     
    70
    Zaldúa sklepl lépe postavenému Ödegaardovi, jehož táhlá pumelice levačkou skončila nad břevnem Lópezovy branky. S touto možností určitě šlo naložit lépe.
     
    72
    Do slibně vypadající šance se mohl vydat Mikel Oyarzabal, hosty ale na poslední chvíli zachránil obranný zákrok vracejícího se stopera Espinosy.
     
    73
    Moyá musel z vlastního pokutového území, aby odhlavičkoval míč před Wu Lejem. Namáhal se však zbytečně, pomezní sudí si totiž všiml ofsajdu čínského útočníka.
     
    74
    Ödegaard si vzal na starost další rohový kop Realu Sociedad. Tentokráte dopravil balon k Le Normandovi, který ale hlavičkoval mimo prostor mezi třemi tyčemi.
     
    75
    Vilà neměl vedle šestnáctky jinou možnost, než stáhnou k zemi pronikajícího Portuguese. Z celé situace trochu zázrakem vyvázl bez karetního ohodnocení.
     
    76
    Ödegaard tentokráte nesáhl po centru. Místo toho přihrál na hranici šestnáctky stojícímu Zaldúovi, jehož přízemní rána trefila pouze Williana Josého.
     
    77
    I ve druhém poločase dal sudí pokyn ke krátké, zhruba minutové pauze.
     
    79
    Dobrá šance San Sebastianu! Domácí rychle otočili hru, na Josého finální přihrávku si seběhl Nacho Monreal, jehož přízemní ránu vytěsnil Diego López na roh.
     
    80
    Tentokráte se zkoušel prosadit Mikel Oyarzabal. Domácí kapitán to měl proti přesile hráčů Espanyolu složité a pouze odevzdal balon nachystanému Lópezovi.
     
    81
    Darder ve středu pole nedovoleně atakoval Zubimendiho. Vypadalo to na udělení žluté karty, nakonec hlavní rozhodčí Sánchez Martínez ale zvolil jen domluvu.
     
    82
    Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Willian José, přichází Alexander Isak.
    Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Joseba Zaldúa, přichází Aritz Elustondo.
     
    82
    Střídání v týmu Espanyol Barcelona: ze hřiště odchází David López, přichází Víctor Sánchez.
    Střídání v týmu Espanyol Barcelona: ze hřiště odchází Adrián Embarba, přichází Jonathan Calleri.
     
    83
    Nacho Monreal si udělal prostor na pravé straně a povedeně odcentroval k Isakovi, jehož zakončení u bližší tyči pohotově zneškodnil veterán López.
     
    84
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    Jenže o chvíli později se oba aktéři střetli znovu a tentokráte si vedl lépe ALEXANDER ISAK, který posílá domácí tým do vedení! Centr z pravé strany doputoval k Oyarzabalovi, po jehož sklepnutí hrudí uklidil švédský útočník balon nekompromisně za Lópezova záda.
     
    86
    Espanyolu už nezbývá moc času, konec utkání se rychle blíží. Povede se hostům vyrovnat, nebo už fotbalisté Realu Sociedad udrží jednobrankové vedení?
     
    87
    Domácí byli na vlastní polovině možná až příliš laxní. Merino ztratil balon, načež Calleri našel de Tomáse, kterému ovšem nedovolil vystřelit Le Normand.
     
    88
    Až na předcházející zaváhání zvládají fotbalisté San Sebastianu závěr utkání velmi dobře. Momentálně kombinují na útočné polovině a soupeři nechtějí půjčit míč.
     
    89
    Na centr z levé strany si naskočil Wu Lej, jehož hlavička z hranice pokutového území nemohla Moyu zaskočit. Brankář domácích už nikam nespěchá.
     
    90
    Střídání v týmu Espanyol Barcelona: ze hřiště odchází Raúl de Tomás, přichází Victor Campuzano.
     
    90+1
    Nad rámec základní hrací doby se nastavují čtyři minuty.
     
    90+2
    Domácí díky aktivnímu napadání dokázali soupeře zatlačit zpět na obrannou polovinu. Nyní se ale musí znovu bránit, po levé straně postupuje Campuzano.
     
    90+3
    Chybu v rozehrávce Espanyolu, které se dopustil Espinosa, mohl potrestat Isak. S míčem se daleko nedostal, zaváhání svého kolegy ze stoperské dvojice napravil Cabrera.
     
    90+4
    Marc Roca, znatelně frustrován z průběhu dnešního utkání, přišel o balon a poté jej získal zpět jen za cenu nedovoleného zákroku na Nacha Monreala.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno, Real Sociedad otočil nepříznivě se vyvíjející utkání s Espanyolem, zvítězil 2:1 a poskočil na sedmé místo tabulky. Naopak hosté stále ztrácí na záchranu deset bodů a s udržením prvoligové příslušnosti už to budou mít těžké. Pro barcelonský celek přitom zápas nezačal špatně. Nejprve nebyl uznán gól domácímu Josému a pár minut nato otevřel skóre David López. Espanyol udržel vedení do šestapadesáté minuty, kdy už Willian José dopravil míč do sítě v souladu s pravidly. První výhru San Sebastianu po obnovení španělské LaLigy pak v závěru přisoudil střídající Alexander Isak.
     
    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 5:1. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 11:15.
     
    Ode mě je to vše, hezký zbytek večera. (21:35:20)

    Vojtěch Tůma

    Branky: 56. José (Oyarzabal), 84. Isak (Oyarzabal) – 10. David López (Embarba)

    Karty:   37. Zubeldia (RSC), 50. Zubimendi (RSC) – 34. Melamed (ESB)


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 5:1. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 11:15.
    Real Sociedad San Sebastian: Moyà – Zaldúa (82. A. Elustondo), D. Llorente, Le Normand, Monreal – Januzaj (45+1. Ödegaard), Zubeldia (46. Zubimendi), Merino, Oyarzabal (C) – Portugués, José (82. Isak).
    Náhradníci: Remiro, Zubiaurre – A. Elustondo, Muñoz, Zurutuza, Gorosabel, Isak, Ödegaard, Roberto López, Djouahra, Aranbarri, Zubimendi.

    Espanyol Barcelona: Diego López – V. Gómez, Espinosa, Cabrera, Vilà – Melendo (60. Lej), David López (C) (82. V. Sánchez), Roca, Embarba (82. Calleri) – Melamed (46. Darder) – de Tomás (90. Campuzano).
    Náhradníci: Olazábal – Pedrosa, V. Sánchez, Naldo, Lej, Darder, Calleri, Javi López, Vargas, F. Calero, Lozano, Campuzano.

    Rozhodčí: José Sánchez Martínez – Javier Alberola Rojas, Iván Hernández Ramos
    thejrc.org