Prostějov – Zlínsko 6:0 (kon.) | Zlaté Moravce – Ostrava 3:2 (kon.) | Sokolov – Ústí n. L. 0:2 (kon.)
Žižkov – Jablonec 3:1 (kon.) | Sparta – Táborsko 5:0 (kon.) | Plzeň – Č. Budějovice 2:0 (kon.)
Liberec – Chrudim 2:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Třinec 4:2 (kon.) | Admira Praha – Bohemians 1905 1:2 (kon.)
Teplice – Hr. Králové 0:1 (kon.) | Trenčín – Pohronie 0:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Třinec 2:3 (kon.)
Přepeře – Liberec 2:1 (kon.) | Cottbus – Varnsdorf 0:2 (kon.) | Žižkov – Králův Dvůr 1:3 (kon.)
Dunajská Streda – Nice 0:6 (kon.) | Trenčín – Zlín 2:5 (kon.) | Senica – Slovácko 0:1 (kon.)
Trnava – Olomouc 1:1 (kon.) | Pardubice – Jihlava 1:0 (kon.) | MTK Budapešť – Sereď 2:0 (kon.)
St. Pölten – Líšeň 1:1 (kon.)
konec
FC ViOn Zlaté Moravce
3:2 (2:0)
FC Baník Ostrava
Sobota 01.08.2020, 10:00Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (11:51:27)
     
    Je konec! Zlaté Moravce zvládly generálku na start nejvyšší slovenské soutěže a poráží Baník Ostrava 3:2. V 17. minutě se totiž krásnou technickou střelou prosadil Denis Duga! Baník byl poté aktivnější, ale po další chybě v rozehrávce si nešťastnou vlastní branku vsítil Jaroslav Svozil. Po změně stran byl Baník sice aktivnější, ale přišla další rána v podobě vlastního gólu Daniela Holzera. Krátce po třetí inkasované brance snížil z penalty Nemanja Kuzmanovič. Baník se sice hnal dopředu, ale dočkal už se pouze snížení z kopačky Tomáše Smoly.
     
    90
    Konec zápasu.
    90. Tomáš Smola (OVA) - 3:2


    Zdroj: youtube.com – FC Baník Ostrava
     
    90
    Baník právě vstřelil branku!
    Baník se v samotném závěru utkání dočkal ještě jedné branky! Sražený centr ještě udržel ve hře Stronati, který míč poslal před branku a TOMÁŠ SMOLA už měl snadnou práci!
     
    90
    Azevedo přitvrdil v souboji u pomezní čáry a vybojoval pro Baník alespoň vhazování na levé straně hřiště. Českému mužstvu už moc času nezbývá.
     
    89
    Daniel Holzer hledal na levé straně Azeveda, který už se s míčem ocitl za pomezní čárou a vztekle s ním praštil o zem.
     
    88
    Také Zlaté Moravce zahrávaly přímý kop. Centrovaný míč přiletěl ke vzdálenější tyči, odkud jej Stronati přizvedl na rohový kop.
     
    87
    Další chybu v obraně Baníku musel hasit Svozil jen za cenu žluté karty.
     
    86
    Ostravský celek zahrával další přímý kop. Nemanja Kuzmanovič vymyslel zajímavý dloubáček, který přečetli i stopeři Zlatých Moravců.
     
    85
    Baník napadal rozehrávku soupeře opravdu vysoko. Domácí obránci si ale dokázali poradit a před aktivním Smolou míč odkopli.
     
    84
    Jeden z hráčů Baníku se i za nepříznivého stavu přiznal k tomu, že míč tečoval a změnil verdikt rozhodčího. Domácí rozehrají rohový kop.
     
    83
    Smola uspěl v hlavičkovém souboji na polovině hřiště, ale míč se odrazil jen k dalšímu z domácích stoperů, který si pohotově pomohl malou domů.
     
    82
    Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Reiter, přichází Azevedo.
     
    81
    Střídání v týmu FC ViOn Zlaté Moravce – Vráble: ze hřiště odchází Mihálik, přichází Pagačovič.
    Střídání v týmu FC ViOn Zlaté Moravce – Vráble: ze hřiště odchází Grozdanovski, přichází Tkáč.
     
    80
    Domácí brankář přečetl další rozehrávku Baníku a bez problémů si došel pro míč ven z branky. Gólman domácího mužstva následně rozehrál dlouhým výhozem.
     
    79
    Holzer dostal další přihrávku na levou stranu, jenže jeho spolupráce s Denisem Granečným skončila nepřesným centrem.
     
    77
    Denis Granečný dostal přihrávku na levou stranu, odkud rozehrál do středu hřiště, jenže Adam Jánoš si v těžké pozici musel pomoci přihrávkou na stopery.
     
    76
    Nesmírně agilní Kuzmanovič se zbavil soupeře na levé straně a procedil přihrávku do šestnáctky. Holzer už se ale nezbavil obránce.
     
    75
    Daniel Holzer odcentroval z levé strany na malé vápno, kde zakončoval osamocený Smola, ale trestuhodně vůbec netrefil branku!
     
    73
    Baník zahrával přímý kop na polovině soupeře. Centr z pravé strany přiletěl na malé vápno, ale Stronati míč hlavou líznul jen mimo šestnáctku.
     
    72
    Kuzmanovič napadal rozehrávku soupeře, získal míč pro Smolu, který ale nedokázal zakončit. Baník však stupňuje svou snahu.
     
    70
    Rozhodčí ihned po gólu Baníku odpískal přestávku na občerstvení.
    69. Nemanja Kuzmanović (OVA) - 3:1


    Zdroj: youtube.com – FC Baník Ostrava
     
    69
    Baník právě vstřelil branku!
    Ostravský celek nakonec dokázal snížit! K exekuci pokutového kopu se postavil NEMANJA KUZMANOVIČ, který zakončil pod břevno!
     
    68
    Pokutový kop pro Baník! Při snaze o zakončení byl podražen dobíhající Holzer a sudí neváhal!
     
    67
    Hráči Baníku už vypadají hodně frustrovaně. Jánoš naprosto zbytečně dohrál soupeře na vlastní polovině, což mu fotbalisté Zlatých Moravců vyčinili.
    65. Daniel Holzer (ZMO) - 3:0


    Zdroj: youtube.com – FC Baník Ostrava
     
    65
    Zlaté Moravce daly gól! Domácí celek přidává z nenápadné akce třetí branku! Peter Oravik odcentroval a DANIEL HOLZER si ve snaze o odkop vstřelil vlastní branku!
     
    64
    Tomáš Smola si naběhl na průnikovou přihrávku do pokutového území, ale levačkou z dobré pozice trefil jen nohu domácího brankáře!
     
    63
    Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Potočný, přichází Granečný.
    62. Patrik Lukáč (ZMO)


    Zdroj: youtube.com – FC Baník Ostrava
     
    62
    Právě Holzer se pokusil o přihrávku vnějším nártem za obranu soupeře, nicméně zadáci domácího celku jeho pobídku zastavili.
     
    61
    Hrnčár dojel u postranní čáry Daniela Holzera a vidí žlutou kartu.
     
    60
    Je za námi hodina dnešního souboje a domácí Zlaté Moravce stále drží své dvoubrankové vedení. Baník má navíc velké problémy v předfinální fázi.
     
    59
    Daniel Holzer skvěle napadal rozehrávku soupeře a vybojoval míč pro Baník. Krajní obránce českého celku následně pokazil přihrávku.
     
    58
    Ostravský celek zahrával rohový kop a byla z toho první šance Baníku v dnešním souboji! Míč poskakoval před brankovou čárou, ale nikdo v modrém jej do sítě neuklidil!
    57.


    Zdroj: youtube.com – FC Baník Ostrava
     
    57
    Svozil si dal pozor na napadajícího soupeře a bez problémů před ním rozehrál na pravou stranu. Baník může rozjet další útočnou akci.
     
    56
    Na další centr Baníku do pokutového území si dal domácí brankář pozor a bez problémů schoval míč do rukavic.
     
    55
    Další problém na straně českého týmu. Po souboji s obráncem zůstává na trávníku ležet Potočný, který se drží za nohu. Uvidíme, zda bude pokračovat.
     
    54
    Až nyní se Zlaté Moravce poprvé během druhého poločasu vydaly do útoku. Přihrávka směřovala na levé křídlo, jenže nikdo v bílém na míč nedosáhl.
     
    53
    Jánoš vybojoval míč na polovině hřiště a pomohl si rozehrávkou na spoluhráče z obrany. Baník pokračuje v útočném snažení.
     
    52
    Exekuce přímého kopu se nakonec ujal Roman Potočný, jehož rána levačkou z kroku prosvištěla vysoko nad břevnem domácí branky.
     
    51
    Kuzmanovič se dostal k míči u pokutového území a byl faulován. Pro Baník se rýsuje zajímavá pozice pro rozehrávku přímého kopu.
     
    50
    Exekuce přímého kopu se chopil Adam Jánoš, který rozehrál do kombinace, která vyšuměla ve ztrátu míče.
     
    49
    Stronati se jako stoper objevil až u rohového praporku na polovině soupeře, kde byl faulován a získal pro Baník rozehrávku přímého kopu.
     
    48
    Smola se dralza nákopem za obranu soupeře, nicméně zadáci v bílém stáli na pravém místě a odehráli míč do bezpečí.
     
    47
    Tomáš Smola to při napadání rozehrávky soupeře přehnal s agresivitou a přišlápl jednomu ze soupeřů kopačku.
     
    46
    Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Drozd, přichází Chvěja.
     
    46
    Domácí celek obstaralvýkop do druhého poočasu dnešního utkání. Baník se ihned vydal rozehrávku soupeře napadat, jenže k míči se nedostal.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas končí! Po úvodní pětačtyřicetiminutovce mohou být spokojenější fotbalisté domácího celku! V 17. minutě se totiž krásnou technickou střelou prosadil Denis Duga! Baník byl poté aktivnější, ale po další chybě v rozehrávce si nešťastnou vlastní branku vsítil Jaroslav Svozil. Do kabin se proto odchází za stavu 2:0.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    45
    Baník v samotném závěru prvního poločasu zahrával ještějeden rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, kde upadl Svozil, jenže penalta se pískat nebude.
     
    44
    Reiter se hnal za prudkým nákopem na pravou stranu, ale ani rychlovlak jeho typu už míč na trávníku neudržel. Vhazuje domácí mužstvo.
     
    43
    Duga si v pokutovém území zpracoval centr z pravé strany, ale ihned k němu přistoupil důrazný Patrizio Stronati, který mu nedovolil zakončit.
     
    42
    Jánoš vystoupil proti soupeři na polovině hrací plochy a odkopl míč do autu. Domácí celek ihned rozehrál a může kombinovat na polovině Baníku.
     
    41
    Baníku se dnes zatím nedaří. Potočný chtěl přihrávku do běhu na levé křídlo, jenže dostal míč na paty a už jej nestačil udržet na trávníku.
     
    40
    Jaroslav Svozil si skvěle pokryl míč tělem a napadající soupeř jej rukou poslal k zemi. Baník tak bude rozehrávat ze své poloviny.
    38. Jaroslav SVOZIL - 2:0
    38. Jaroslav Svozil (ZMO) - 2:0


    Zdroj: youtube.com – FC Baník Ostrava
     
    38
    Zlaté Moravce daly gól! Domácí celek využil další chyby v rozehrávce Baníku a přidává druhou branku! Vše začalo nedůrazným odkopem Jana Laštůvky. David Hrnčář sice zakončil do tyče, ale JAROSLAV SVOZIL si následně vsítil nešťastnou vlastní branku!
     
    37
    Adam Jánoš zbytečně váhal se zakončením z hranice velkého vápna. Důrazný obránce k němu stačil přistoupit a tělem mu zamezil v zakončení.
     
    36
    Potočný svedl souboj o odražený míč na hranici velkého vápna. Domácí obránce mu ale nedal ani metr prostoru a odkopl míč do autu.
     
    35
    Martin Fillo si pohlídal náběh domácího střelce Denise Dugy. Zkušený obránce Baníku pustil míč do autu. Hosté mohou uklidnit rozehrávku.
     
    34
    Kuzmanovič přišel o míč na levé straně. Domácí se poté dostali k odcentrování do pokutového území, ale Stronati hlavou odehrál míč do bezpečí.
     
    33
    Stronati chtěl roztáhnout hru na levou stranu na rozběhnutého Potočného, nicméně obránce domácího celku pobídku přečetl a skluzem odehrál míč do autu.
     
    32
    Ani druhý rohový kop se Baníku vůbec nepovedl. Do vápna opět přiletěl nízký centr na přední tyč. Domácí se ubránili odkopem na další roh.
     
    31
    Baník zahrával rohový kop. Nízký centr přiletěl k přední tyči, odkud míč bez problémů odkopl hned první obránce v bílém dresu.
     
    30
    Je za námi úvodní půlhodina dnešního souboje a zatím sledujeme spíše bojovné utkání. Domácí celek se většinu času brání, ale hrozí z rychlých brejků.
     
    29
    Tomáš Smola napadal rozehrávku domácích stoperů na polovině slovenského celku, jenže míč se od něj odrazil jen do zámezí.
     
    28
    Potočný táhl útočnou akci Baníku po levém křídle, nicméně jeho průnik neměl dlouhého trvání. Domácí obrana zatím působí kompaktním dojmem.
     
    26
    Rozhodčí odpískal krátkou přestávku na občerstvení.
     
    25
    Domácí celek mohl přidat druhou branku! Autor úvodní branky Duga tentokrát odcentroval do velkého vápna a Menich hlavičkou těsně minul zadní tyč!
    24.


    Zdroj: youtube.com – FC Baník Ostrava
     
    24
    Reiter chtěl z pravé strany bez přípravy odcentrovat do pokutového území, jenže míč se mu svezl po kopačce a skončil na tribuně za brankou.
     
    23
    Orávik dojel v souboji na polovině hřiště Adama Jánoše, což neuniklo zraku hlavního rozhodčího, který ihned odpískal nedovolený zákrok.
     
    22
    Smola se dostal do hlavičkového souboje na levé straně, nicméně hlavou prodloužil míč pouze do zámezí. Zlaté Moravce tak mohou uklidnit hru.
     
    21
    Potočný si zabíhal za obranu domácího mužstva, kam také přiletěla prudká přihrávka, jenže brankář domácích měl k míči o kus blíže.
     
    20
    Další rychlou akci domácího mužstva stačil včasným vystoupením zastavit Patrizio Stronati.
     
    19
    Rudolf Reiter napadal rozehrávku domácího mužstva na jeho polovině. Rychlonohý fotbalista dostal obránce pod tlak, jenže míč pro Baník nezískal.
    17. Denis DUGA - 1:0
    17. Denis Duga (ZMO) - 1:0


    Zdroj: youtube.com – FC Baník Ostrava
     
    17
    Zlaté Moravce daly gól! Domácí celek se dostává do vedení! ViOn udeřil z nenapadné akce. DENIS DUGA si krásně navedl míč na polovinu Baníku a zpoza velkého vápna technickou střelou nedal Laštůvkovi sebemenší šanci!
     
    17
    Chovan se musel zapojit do rozehrávky svého mužstva. Domácí brankář se rozhodl pro rozehrávku na levou stranu, ale Baník pro změnu vysunul presink.
     
    16
    Kuzmanovič se ve středovém kruhu pustil do souboje o odražený míč, jenže domácí hráč byl u balónu o krok dříve. ViOn zatím sbírá odražené míče.
     
    15
    Laštůvka prokázal fantastické čtení hry, dal si pozor na centr z levé strany hrací plochy a bez problémů ukryl míč do svých rukavic.
     
    14
    Kuzmanovič se hnal k přihrávce z autového vhazování, nicméně domácí stoper jej stačil předskočit a zakopl míč do autu. Baník pokračuje v kombinaci.
     
    13
    Potočný spěchal za nákopem na polovinu soupeře. Zadáci v bílých dresech si jeho pohyb bez problémů pohlídali a odehráli míč do bezpečí.
     
    12
    Kuzmanovič se dostal do blízkosti velkého vápna, jenže místo přihrávky na lépe postaveného Reitera chtěl zakončit sám, jenže obránce mu míč vypíchl.
     
    11
    Baník pokračuje v kombinaci na polovině svého soupeře. Český celek je zatím o něco aktivnější, ale do zakončení se dostávají jen domácí fotbalisté.
     
    10
    Exekuce přímého kopu se ujal Roman Potočný, který levačkou trefil mezírku ve zdi, ale jeho překvapivá střela nemířila mezi tři tyče domácí branky.
     
    9
    Nemanja Kuzmanovič dostal prostor na levé straně, odkud přenesl hru do blízkosti pokutového území. Martin Fillo byl poté faulován a Baník rozehraje přímý kop.
     
    8
    Patrizio Stronati si z pozice stopera udělal výlet až do blízkosti pokutového území, odkud se opřel do odraženého míče. Domácí brankář jeho pokus ukryl do rukavic.
     
    7
    Roman Potočný svedl sprinterský souboj na levé straně hrací plochy. Domácí obránce se před něj dokázal natlačit tělem a bez váhání zakopl míč do autu.
     
    6
    Domácí celek se pro změnu pokusil o útok vedený po levé straně hrací plochy, jenže akci ViOnu zastavil zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Ofsajd!
     
    5
    Také po rohovém kopu se domácí celek dostal do zakončení. Z těžké pozice hlavičkoval Mihálik, jehož pokus proskákal kolem ostravské branky.
     
    4
    Další zajímavá možnost domácího celku! ViOn využil mezeru v obraně Baníku a dostal se do zakončení. Laštůvka ránu Hrnčára vyrazil na roh.
     
    3
    Rudolf Reiter ukázal své rychlé nohy a dohnal prudkou přihrávku na levé křídlo, odkud odcentroval do velkého vápna, jenže Smola místo zakončení zbytečně přihrával.
     
    2
    Do rozehrávky Baníku se poprvé musel zapojit také brankář Jan Laštůvka, který špatným odkopem namazal soupeři. Svou chybu ale napravil pohotovým zákrokem proti ráně zpoza šestnáctky.
     
    1
    Baník Ostrava obstaral výkop do prvního poločasu dnešního duelu. Fotbalisté v modrém se ihned vydali do útoku, ale domácí obrana si s nákopem poradila.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už jsou na hřišti. Baník sehraje přípravný duel v modrých dresech, zatímco domácí obléknou bílou sadu.
     
    Úvodní sestavy:

    FC ViOn Zlaté Moravce – Vráble: Chovan – Čögley, Haspra, Menich, Orávik – Duga, Sloboda, Grozdanovski, Hrnčár, Mihálik – Ďubek (C)
    Náhradníci: Lukáč, Vujič, Haljeta, Tkáč, M. Balaj, Pagačovič, Moško

    FC Baník Ostrava: Laštůvka – Fillo, Svozil, Stronati, Holzer – Jánoš, Drozd – Reiter, Kuzmanovič, Potočný – Smola.
    Náhradníci: Murin, Chvěja, Granečný, De Azevedo, Šašinka, Lalkovič, Jirásek, Pokorný.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z přátelského utkání mezi FC ViOn Zlaté Moravce – Vráble a FC Baník Ostrava. Výkop je stanoven na 10 hodin.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:00.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 17. Duga, 38. Svozil (vla.), 65. Holzer (vla.) – 69. Kuzmanovič (pen.), 90. Smola

    Karty:   61. Hrnčár (ZMO) – 87. Svozil (OVA)


    FC ViOn Zlaté Moravce: Chovan – Čögley, Haspra, Menich, Orávik – Duga, Sloboda, Grozdanovski (81. Tkáč), Hrnčár, Mihálik (81. Pagačovič)– Ďubek (C)
    Náhradníci: Lukáč, Vujič, Haljeta, Tkáč, M. Balaj, Pagačovič, Moško

    FC Baník Ostrava: Laštůvka – Fillo, Svozil, Stronati (C), Holzer – Jánoš, Drozd (46. Chvěja) – Reiter (82. Azevedo), Kuzmanovič, Potočný (63. Granečný) – Smola.
    Náhradníci: Murin, Chvěja, Granečný, De Azevedo, Šašinka, Lalkovič, Jirásek, Pokorný
    bahis siteleri