Třinec – K. Vary 4:1 (kon.) | Trenčín – Vítkovice 3:4 (kon.) | Vítkovice – K. Vary 6:2 (kon.)
Třinec – Trenčín 9:6 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
3:4 (0:3, 3:0, 0:1)
HC Vítkovice Ridera
Pátek 07.08.2020, 11:30 • Mini WERK ARENA • President Cup
Partner:
     
    50:17
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice jdou znovu do vedení! MATĚJ PŘIBYL obral ve středním pásmu Marčinčina o kotouč, následně si jej vyměnil s Petrem Pavelcem a z hodně ostrého úhlu propasíroval kotouč až za Krajčího záda. Asistence: Petr Pavelec.
     
    36:37
    Dukla Trenčín právě vstřelila branku!
    A máme vyrovnáno! Staré hokejové přísloví nedáš-dostaneš se naplnilo. FILIP PODOLÁČEK se prosmýkl kolem dvou bránících hráčů a následně vypálil z levého kruhu. Slovenský bek zakončil přesně k levé tyčce. Asistence: Dávid Porubský.
     
    33:39
    Dukla Trenčín právě vstřelila branku!
    Dukla snižuje na rozdíl jediné branky! Nepozornosti v obranném pásmu Vítkovic využil SAMUEL HONZEK, který přesnou střelou k bližší tyči překonal Viléma. Slovenský brankář v krátkém sledu inkasuje podruhé. Asistence: Jakub Kopecký.
     
    32:12
    Dukla Trenčín právě vstřelila branku!
    Dukla snižuje po signalizované výhodě! Petrík předložil kotouč na modré čáře zcela osamocenému MICHALOVI HRUŠKOVI, který měl dostatek času se na střelu připravit. Slovenský bek vyslal pumelici střelou příklepem, která prosvištěla kolem Vilémovi lapačky. Asistence: Viktor Petrík a Dominick Ollé.
     
    16:30
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice jdou už do tříbrankového vedení! MATYÁŠ SKŘIPČÁK po souhře s Ondřejem Krčmářským vystřelil z pravého kruhu, jeho rána zapadla přesně k bližší tyči. Asistence: Ondřej Krčmarský.
     
    15:34
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice navyšují své vedení! MATYÁŠ MELOVSKÝ se dostal ke kotouči v mezikruží, před Krajčím se mu zjevil zcela prázdný prostor. Vítkovický útočník se rozhodl pro střelu, kterou Krajčí vyrazil pouze před sebe a na následnou dorážku už neměl nárok. Bez asistence.
     
    02:36
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice jdou z protiútoku do vedení! MATYÁŠ MELOVSKÝ se dostal ke kotouči ve středním pásmu, následně přejel přes útočnou modrou a z levého kruhu zakončil přesně k bližší tyči. Asistence: Matěj Přibyl.

    Dominik Stošek

    Branky a nahrávky: 33. Hruška (Petrík, Ollé), 34. Honzek (Kopecký), 37. Podoláček (Porubský) – 3. Melovský (Přibyl), 16. Melovský, 17. Skřipčák (Krčmářský), 51. Přibyl (Pavelec)


    HK DUKLA Trenčín: Krajčí (Šurín) – Podoláček, Čančo, Jakubec, Lehocký, Kopúň, Ďurina, Ilončiak, Hruška – Kopecký, Honzek, Križan, Chudoba, Ondrašík, Petrík, Ollé, Marčinčin, Párička, Belic, Porubský, Tokoš
    HC Vítkovice Ridera: Vilém (Irgl) – Kosina, Zielinski, Bialy, Řepa, Lazár, Fibigr, Kršík, Falhar – Přibyl, Melovský, Štiak, Krčmarský, Petr, Milata, Pavelec, Macias, Skřipčák, Činčala, Kalandra, Handl

    Rozhodčí: Trombík – Paloncy, Szewieczek
    bahis siteleri