Třinec – K. Vary 4:1 (kon.) | Trenčín – Vítkovice 3:4 (kon.) | Vítkovice – K. Vary 6:2 (kon.)
Třinec – Trenčín 9:6 (kon.)
konec
HC Vítkovice Ridera
6:2 (1:1, 3:1, 2:0)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 07.08.2020, 18:00 • Mini WERK ARENA, Třinec • President Cup
Partner:
     
    55:24
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A nyní již je akce, u které byl Dominik Petr úspěšná, vítkovický útočník namazal před branku MARTINOVI MILATOVI, který dokázal kotouč usměrnit do prázdné klece. Asistence: Dominik Petr a Filip Řepa.
     
    43:12
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí se dostávají do tříbrankového vedení a Mini WERK ARENOU zní známá slova písně "Ne, pětku ne". Matyáš Melovský se opět obsadil do role asistenta a dokázal namazat MATĚJI PŘIBYLOVI, který famózně vymetl levý horní růžek Jiskrovy klece. Asistence: Matyáš Melovský.
     
    38:56
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Kanonáda ostravského celku pokračuje. Vybídnutí Melovského dokázal využít MATĚJ PŘIBYL, který dokonale umístil svou střelu z pravého kruhu k zadní tyči karlovarské klece. Asistence: Matyáš Melovský a Matěj Štiak.
     
    36:59
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Následovníci rytíře Vítka teď slepenou brankou otáčí vývoj utkání na svou stranu. Vítkovický bek ŠTĚPÁN KRŠÍK dokázal využít pasu Handla a rozvlnil síť za zády Jiskry. Asistence: Radim Handl a Martin Milata.
     
    35:09
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Pod Javorovým je opět srovnáno. Jen co Zeman naskočil do hry, Vítkovice opět dokázaly využít odraženého kotouče a srovnat tak s Energetiky krok. Střela obránce Řepy z levého kruhu totiž Jiskru rozhodila natolik, že se již nedokázal přesunout na druhou stranu brankoviště, kde stál MATĚJ ŠTIAK, který dokázal vymést prázdnou branku. Asistence: Filip Řepa.
     
    26:50
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté sice tahali v dosavadním průběhu třetiny za kratší konec, skvělá souhra útočného dua Adámek – ADAM CSABI ale opět zafungovala a díky brance druhého jmenovaného se Energie dostává do vedení. Asistence: Matyáš Adámek.
     
    02:31
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A je srovnáno! Energetici dokázali využít svůj tlak před Irglem, na 1:1 srovnává MATYÁŠ ADÁMEK. Asistence: Adam Csabi.
     
    00:34
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ostravané se hned v úvodu utkání dostávají do vedení. Karlovarský Jiskra si sice poradil se střelou Štiaka, k odraženému puku se však dostal MATYÁŠ MELOVSKÝ. Asistence: Matěj Štiak a Matěj Přibyl.

    Jakub Kotajny

    Branky a nahrávky: 1. Melovský (Štiak, Přibyl), 36. Štiak (Řepa), 37. Kršík (Handl, Milata), 39. Přibyl (Melovský, Štiak), 44. Přibyl (Melovský), 56. Milata (Petr, Řepa) – 3. Adámek (Csabi), 27. Csabi (Adámek)


    HC Vítkovice Ridera: Irgl (Vilém) – Bialy, Řepa, Kosina, Falhar, Kršík, Fibigr, Lazár, Zieliwski – Přibyl, Melovský, Štiak, Macias, Petr, Handl, Činčala, Kalandra, Milata, Pavelec, Krčmarský, Skřipčák.
    HC Energie Karlovy Vary: Jiskra (Ebenstreit) – Kočí, Dorot, Anton, Brustmann, Bubeliny – Zeman, Adámek, Csabi, Ondrejska, Pastor, Trögner, Galla, Váňa, Vavařovský.

    Rozhodčí: Trombik – Novák, Szewieczek
    bahis siteleri