Třinec – K. Vary 4:1 (kon.) | Trenčín – Vítkovice 3:4 (kon.) | Vítkovice – K. Vary 6:2 (kon.)
Třinec – Trenčín 9:6 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
9:6 (3:3, 4:3, 2:0)
HK DUKLA Trenčín
Pátek 07.08.2020, 18:45 • WERK ARENA, Třinec • President Cup
Partner:
     
    51:47
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využívají přesilovou hru a navyšují své vedení na 9:6! Od modré čáry vypálil střelou příklepem DOMINIK BUJÁK, jehož střela prošla přes tři hráče až k pravé tyčce Krajčího klece. Asistence: Filip Tomiczek a Vojtěch Janoš.
     
    50:10
    Vyloučení v týmu HK Dukla Trenčín (Ďurina – 2 min.- nedovolené bránění).
     
    42:59
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři si znovu berou dvoubrankové vedení na svou stranu! Wawrzkiewicz předvedl perfektní napadání, po kterém vybojoval kotouč za brankou a předložil kotouč na útočnou modrou. Odtud vystřelil SEBASTIÁN CIENCIALA, jehož střela byla ještě tečována a vymetla levý horní růžek. Asistence: Dawid Wawrzkiewicz.
     
    41:13
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Volas – 2 min., pozdní dohrání).
     
    38:57
    Dukla Trenčín právě vstřelila branku!
    Tak toto je obrovská chyba! Dukla snižuje na rozdíl jediné trefy gólem v oslabení! Andrle se zapomněl na modré čáře a trestuhodně přišel o kotouč. JAKUB KRIŽAN jeho zaváhání využil a dostal se do přečíslení dva na nikoho. Slovenský útočník to vzal na sebe, umístil svou střelu přesně k pravé tyči a nedal Klimkovi žádnou šanci. Asistence: Branislav Ondrašík.
     
    38:18
    Vyloučení v týmu HK Dukla Trenčín (Lehocký – 2 min., nedovolené bránění).
     
    36:09
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Buják – 2 min., vysoká hůl).
     
    35:58
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Pospíšil – 2+2 min, hrubost). Trest odpyká Hlávka.
    Vyloučení v týmu HK Dukla Trenčín (Ondrášík – 2 min., hrubost).
     
    35:00
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři znovu odskakují do dvoubrankového vedení! Cienciala vyslal střelu z pravého kruhu na branku, kotouč se následně odrazil od betonu Krajčího k Byrtusovi, který dorážkou trefil pouze tyčku. Nakonec však naštěstí pro Třinec v předbrankovém prostoru operoval ONDŘEJ ŠOTKOVSKÝ, který kotouč zametl za brankovou čáru. Asistence: Samuel Byrtus a David Cienciala.
     
    32:32
    Dukla Trenčín právě vstřelila branku!
    Gólové hody v Třinci pokračují! Slováci snižují na rozdíl jediné branky! Do samostatného úniku se dostal SAMUEL HONZEK, který si položil Klimka na led a poté zakončil střelou k jeho pravé tyči. Bez asistence.
     
    30:00
    Dukla Trenčín právě vstřelila branku!
    Trenčín snižuje na rozdíl dvou branek! Z pravého kruhu vypálil DOMINICK OLLÉ, jehož střela byla sražená tak, že kotouč přeskočil povyjetého Klimka a skákavě zapadl až za brankovou čáru. Asistence: Branislav Ondrášík.
     
    28:50
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři střílí šestou branku utkání! Hattrick pro třineckého kapitána! Tak teď už můžeme hovořit o vyložené smůle na trenčínských hokejkách. Oceláři si vytvořili přečíslení dva na jednoho, ze kterého se MATĚJ KOZLÍK snažil propasírovat kotouč na jednoho ze svých spoluhráčů. Přihrávka se ale ke svému adresátovi nedostala. Tato skutečnost ale nemusí domácí vůbec mrzet, protože jeden z bránících beků kotouč smolně tečoval až za záda Krajčího. Asistence: Adam Cedzo a Michal Pospíšil.
     
    23:30
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec přidává slepenou branku a jde už do dvoubrankového vedení! V brejkové situaci se střelou k vzdálenější tyči z pravého kruhu prosadil ADAM CZEDZO. Asistence: Tadeáš Hlávka a Petr Andrle.
     
    23:02
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak toto byla teprve kuriózní trefa! Oceláři se dostali pod menší tlak ve svém obranném pásmu, ze kterého je dostal až ONDŘEJ ŠOTKOVSKÝ. Třinecký útočník přebruslil všechny bránící hráče Dukly a vystřelil. Jeho ránu sice Krajčí vykryl, ten ji však vyrazil pouze před sebe a jeden z vracejících se obránců kotouč smolně srazil do své branky. Bez asistence.
     
    17:00
    Dukla Trenčín právě vstřelila branku!
    I přesto, že Dukla v posledních minutách spíše bránila, tak přeci střílí vyrovnávací branku! Před velkou skrumáží před brankou Klimka se nejlépe zorientoval BRANISLAV ONDRAŠÍK, který z bezprostřední blízkosti vymetl levý horní růžek Klimkovy klece. Asistence: Jakub Kopecký.
     
    12:42
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři jdou do vedení! Tak tohle si za rámeček Krajčí rozhodně nedá. Střela VOJTĚCHA JANOŠE z levého kruhu nebyla úplnou pumelicí, i přesto ale našla cestu za záda slovenského brankáře, kterému přeskočila přes lapačku až za brankovou čáru. Asistence: Patrik Volas.
     
    12:05
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři srovnávají s Trenčínem krok! O vyrovnávací branku se postaral znovu třinecký kapitán MATĚJ KOZLÍK, který dorazil střelu Michala Pospíšila za záda bezmocného Krajčího. Asistence: Michal Pospíšil.
     
    09:31
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Volas – 2 min., faul loktem).
     
    06:31
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využívají přesilovku jednu sekundu před jejím vypršením a snižují stav na 1:2! Adam Czedzo nahodil kotouč na Krajčího, který se poté příhodně odrazil až na hůl MATĚJE KOZLÍKA. Třinecký kapitán zcela osamocen na pravém kruhu zakončil nekompromisně pod horní tyč. Asistence: Adam Czedzo.
     
    04:30
    Vyloučení v týmu HK Dukla Trenčín (Párička – 2 min., hákování).
     
    03:24
    Dukla Trenčín právě vstřelila branku!
    Úvod jako hrom! Dukla jde už do dvoubrankového vedení! Petrík vyslal z levého kruhu střelu bekhendem, kotouč vyslaný z jeho hole sice Klimek ještě stihl vyrazit, na následující dorážku TIMOTEJE ILONČIAKA však neměl nárok. Asistence: Viktor Petrík.
     
    01:34
    Dukla Trenčín právě vstřelila branku!
    Trenčín jde do vedení! BRANISLAV ONDRAŠÍK se dostal nikým nebráněný až ke střele z mezikruží, je rána zapadla přesně k pravé tyči. Bez asistence.

    Dominik Stošek

    Branky a nahrávky: 7. Kozlík (Czedzo), 13. Kozlík (Pospíšil), 13. Janoš (Volas), 24. Šotkovský, 24. Czedzo (Hlávka, Andrle), 29. Kozlík (Cedzo, Pospíšil), 35. Šotkovský (Byrtus, Cienciala), 43. Cienciala (Wawrzkiewicz), 52. Buják (Tomiczek, Janoš) – 2. Ondrašík, 4. Ilončiak (Petrík), 17. Ondrašík (Kopecký), 30. Ollé (Ondrašík), 33. Honzek, 39. Križan (Ondrašík)


    HC Oceláři Třinec: Klimek (Michalík) – Žabka, Pospíšil, Buják, Andrle, Cienciala, Mošnička – Kozlík, Czedzo, Tomiczek, Hlávka, Jánoš, Volas, Wawrzkiewicz, Šotkovský, Gazur, Pánek, Byrtus, Kobala.
    HK DUKLA Trenčín: Šurín (Krajčí) – Podoláček, Čančo, Jakubec, Lehocký, Kopúň, Ďurina, Ilončiak, Hruška – Kopecký, Honzek, Križan, Chudoba, Ondrašík, Petrík, Ollé, Marčinčin, Párička, Belic, Porubský, Tokoš

    Rozhodčí: Puczok – Tomis, Klimek
    thejrc.org