Trenčín – K. Vary 7:4 (kon.) | Třinec – Vítkovice 4:3 (1:0 po s.n.) | Třinec – K. Vary 8:1 (kon.)
Vítkovice – Trenčín 7:0 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
8:1 (3:0, 3:1, 2:0)
HC Energie Karlovy Vary
Sobota 08.08.2020, 17:15 • WERK ARENA • President Cup • Semifinále
Partner:
     
    54:04
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec si otevřel střelnici a navyšuje své vedení na 8:1! MARTIN PÁNEK byl ve skrumáži před Malečkem dostatečně důrazný, aby si došel pro svůj první gól na tomto turnaji. Karlovarská obrana nedostatečně čistí prostor před svou brankou a to je jeden z hlavní důvodů, proč nyní ztrácí na svého soupeře sedm branek. Asistence: Jakub Lipka a Boris Žabka.
     
    48:07
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využili zmatků před Malečkovou klecí a zvyšují na 7:1! Tentokrát byl za dnešní aktivitu po zásluze odměněn PATRIK VOLAS, který dorazil střelu Tomiczka z mezikruží přesně k pravé tyčce. Asistence: Filip Tomiczek a Patrik Šutý.
     
    32:39
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinecká exhibice pokračuje! Oceláři vsítili už šestou branku! Z levého kruhu pálil ke vzdálenější tyči Buják, Maleček jeho střelu vyrazil svým betonem přesně na hůl MATĚJE KOZLÍKA, který střelou bekhendem dorazil kotouč do poloprázdné karlovarské klece. Asistence: Dominik Buják a Adam Cedzo.
     
    31:56
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí Oceláři odskakují znovu do čtyřbrankového vedení! Oceláři opět skórují z přečíslení! Ochman se ve středním pásmu dostal ke kotouči, následně s ním podél mantinelu přejel přes útočnou modrou a přihrál na zcela volného MARKA ROČÁKA, který propasíroval kotouč k pravé tyči. Asistence: Petr Ochman.
     
    27:21
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energetici snižují na 1:4! TOBIÁŠ PASTOR využil zaváhání na modré čáře jednoho z třineckých beků, kotouč následně potáhl až na pravý kruhu a prudkou přízemní střelou překonal Klimka. Bez asistence.
     
    21:27
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři skórují po čtvrté v tomto duelu! Tentokrát se jednalo o velice pohlednou akci. Jeden z třineckých beků výborně zapracoval ve svém obranném pásmu a elegantně přešel přes Zemana. Následně se ke kotouči dostal Volas, jenž společně s PATRIKEM ŠUTÝM vyrazil do úniku dva na nikoho! Druhý jmenovaný po pěkné souhře s Volasem zakončil přesně k bližší tyči. Patrik Volas.
     
    19:16
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři navyšují skóre a vedou už o tři branky! Od modré čáry vystřelil Buják, jeho střelu vyrazil Maleček pouze před sebe a z následné dorážky se prosadil JAKUB LIPKA. Asistence: Martin Pánek a Dominik Buják.
     
    17:44
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři jdou do dvoubrankového vedení! A znovu se o to postarala dvoji Tomiczek-Volas! Tentokrát našel Volas FILIPA TOMICZKA na pravém kruhu, odkud třinecký útočník prostřelil Malečka pumelicí, která zapadla k pravé tyčce. Asistence: Patrik Volas.
     
    10:13
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využívají přesilovou hru a jdou do vedení! Volas vyslal na hranici pravého kruhu tvrdou ránu příklepem, kotouč se následně odrazil od betonu Malečka přímo před něj. Ve skrumáži před Malečkem se nejlépe zorientoval FILIP TOMICZEK, který kotouč zametl za záda bezmocného karlovarského gólmana. Asistence: Patrik Volas.

    Dominik Stošek

    Branky a nahrávky: 11. Tomiczek (Volas), 18. Tomiczek (Volas), 20. Lipka (Pánek, Buják), 22. Šutý (Volas), 32. Ročák (Ochman), 33. Kozlík (Buják, Cedzo), 49. Volas (Tomiczek, Šutý), 55. Pánek (Lipka, Žabka) – 28. Pastor


    HC Oceláři Třinec: Klimek (Milota) – Hykl, Ročák, Žabka, Kareš, Buják, Andrle – Kozlík, Cedzo, Hlávka, Tomiczek, Volas, Šutý, Janoš, Wawrzkiewicz, Ochman, Lipka, Šotkovský, Pánek.
    HC Energie Karlovy Vary: Maleček (Jiskra) – Kočí, Dorot, Anton, Brustmann, Bubeliny, Vican – Zeman, Adámek, Csabi, Palaj, Váňa, Varvařovský, Ondrejka, Prokop.

    Rozhodčí: Puczok – Klimek, Szewieczek
    thejrc.org