Trenčín – K. Vary 7:4 (kon.) | Třinec – Vítkovice 4:3 (1:0 po s.n.) | Třinec – K. Vary 8:1 (kon.)
Vítkovice – Trenčín 7:0 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
8:1 (3:0, 3:1, 2:0)
HC Energie Karlovy Vary
Sobota 08.08.2020, 17:15 • WERK ARENA • President Cup • Semifinále
Partner:
     
    Pro dnešek je to ode mne vše, děkuji za pozornost a přeji pěkný sobotní večer. (19:21:50)
     
    Třetí třetina žádný zvrat v utkání nepřinesla. Oceláři přidali ještě dvě další branky zásluhou Martina Pánka a Patrika Volase, pro oba aktéry se jednalo o premiérové trefy na tomto turnaji. Oceláři tak zcela jasně přehráli Karlovy Vary v poměru 8:1 a po zásluze se dostali až do finále, které se v třinecké WERK ARENĚ bude konat zítra od 11:30.
     
    Konec zápasu.
     
    59:10
    Zápas už se chýlí ke svému konci a o letošním prvním finalistovi je rozhodnuto. Podle průběžného skóre v sousední Mini WERK ARENĚ to vypadá, že se letošní finále ponese v duchu vyhecovaného moravskoslezského derby.
     
    58:09
    Šutý nyní předvedl dobrý obranný zákrok, když zneškodnil střelu Prokopa z mezikruží.
     
    57:23
    Váňa na několik málo okamžiků pronikl až do své útočné třetiny a chystal se vystřelit, v rozhodující fázi mu ale sjel kotouč z čepele.
     
    55:29
    Obrázek hry stále stejný, Oceláři jsou zcela jasně lepším celkem a mají kotouč ve své moci.
     
    54:04
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec si otevřel střelnici a navyšuje své vedení na 8:1! MARTIN PÁNEK byl ve skrumáži před Malečkem dostatečně důrazný, aby si došel pro svůj první gól na tomto turnaji. Karlovarská obrana nedostatečně čistí prostor před svou brankou a to je jeden z hlavní důvodů, proč nyní ztrácí na svého soupeře sedm branek. Asistence: Jakub Lipka a Boris Žabka.
     
    53:24
    Karlovy se téměř po více než pěti minutové prodlevě přeci jen dostali do útočné třetiny. Z pravého kruhu střílel Váňa, jehož střelu Klimek vyrazil svým pravým betonem.
     
    53:13
    Maleček se po delším tlaku Ocelářů dostal ke kotouči a přerušuje hru.
     
    52:33
    Dominace Ocelářů pokračuje. Karlovy Vary mají velký problém dostat se ze svého obranného pásma.
     
    50:27
    Maleček v tomto zápas musí potit krev. Je v neskutečném zápřahu a nyní musel reagovat na střelu Hlávky. Na druhé straně se musí Klimek protahovat, aby neztuhnul, protože v poslední minutách se ke kotouči vůbec nedostal.
     
    49:14
    Šotkovský projel podél mantinelu až na levý kruh, odkud svou střelou orazítkoval pravou tyčku Malečkovy branky.
     
    48:07
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využili zmatků před Malečkovou klecí a zvyšují na 7:1! Tentokrát byl za dnešní aktivitu po zásluze odměněn PATRIK VOLAS, který dorazil střelu Tomiczka z mezikruží přesně k pravé tyčce. Asistence: Filip Tomiczek a Patrik Šutý.
     
    46:38
    Do slibné příležitosti se prokličkoval Šotkovský, jenž střílel ze zápěstí před brankovištěm Malečka, strážce karlovarské svatyně jeho střelu vykryl svým ramenem.
     
    45:35
    Žabka nahazoval kotouč do skrumáže před Malečkem, karlovarský brankář stihl však zakleknout a kotouč svými betony vyrazil.
     
    45:15
    Kareš vypálil od modré čáry, kotouč vyslaný z jeho hole doplachtil do předem připravené Malečkovy lapačky.
     
    44:13
    Až nyní se podařilo získat kotouč Dorotovi, který střílel z mezikruží k bližší tyči, Klimek jeho střelu vyrazil do rohu.
     
    43:12
    Oceláři jsou aktuálně na kotouči a kontrolují hru. Vary se prozatím ke kotouči nemůžou dostat.

    Dominik Stošek

    Branky a nahrávky: 11. Tomiczek (Volas), 18. Tomiczek (Volas), 20. Lipka (Pánek, Buják), 22. Šutý (Volas), 32. Ročák (Ochman), 33. Kozlík (Buják, Cedzo), 49. Volas (Tomiczek, Šutý), 55. Pánek (Lipka, Žabka) – 28. Pastor


    HC Oceláři Třinec: Klimek (Milota) – Hykl, Ročák, Žabka, Kareš, Buják, Andrle – Kozlík, Cedzo, Hlávka, Tomiczek, Volas, Šutý, Janoš, Wawrzkiewicz, Ochman, Lipka, Šotkovský, Pánek.
    HC Energie Karlovy Vary: Maleček (Jiskra) – Kočí, Dorot, Anton, Brustmann, Bubeliny, Vican – Zeman, Adámek, Csabi, Palaj, Váňa, Varvařovský, Ondrejka, Prokop.

    Rozhodčí: Puczok – Klimek, Szewieczek
    thejrc.org