Trenčín – K. Vary 7:6 (po pr.) | Třinec – Vítkovice 2:4 (kon.)
po prodl.
HK DUKLA Trenčín
7:6 (2:0, 1:4, 3:2 - 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
Neděle 09.08.2020, 08:30 • WERK ARENA, Třinec • President Cup • Utkání o bronz
Partner:
     
    64:56
    Dukla Trenčín právě vstřelila branku!
    A je rozhodnuto. Bronzovou medaili z šestého ročníku President Cupu si domů odváží trenčínská Dukla! Necelé čtyři sekundy před koncem prodloužení se prosazuje MICHAL HRUŠKA. Asistence: Jakub Križan.
     
    53:32
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A je tu znovu srovnávací trefa v podání Energie, MATĚJI ZEMANOVI je povedlo najít skulinku v dolní části branky a na světelné tabuli tak svítí smírné skóre 6:6. Asistence: Adam Csabi.
     
    47:42
    Dukla Trenčín právě vstřelila branku!
    Trečín doslova strhává vedení na svou stranu, SAMUEL HONZEK projel celým brankovištěm, vymíchal gólmana a ještě dokázal zasunout kotouč přesně k pravé tyči karlovarské branky. Asistence: Jakub Kopecký.
     
    46:32
    Dukla Trenčín právě vstřelila branku!
    Parádní srovnávací trefa v podání VIKTORA PETRÍKA, slovenský forward poslal nechytatelnou dělovku z voleje přesně pod víko Malečkovy klece a stav je znovu nerozhodný. Asistence: Filip Podoláček a Tobias Tokoš.
     
    43:54
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie opět převrací vedení na svou stranu, v oslabení trestuhodně bránícím hráčům Dukly ujel MATYÁŠ ADÁMEK, který střelou do levého růžku rozvlnil síť za zády Šurína. Asistence: Adam Csabi.
     
    40:47
    Dukla Trenčín právě vstřelila branku!
    A máme srovnáno, pod Javorovým se schyluje k další přestřelce. Z levého kruhu srovnává na 4:4 DOMINICK OLLÉ. Asistence Branislav Ondrašík a Andrej Párička.
     
    39:50
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Otočka par excellence v podání karlovarské Energie, o čtvrtou branku Západočechů během sedmi minut se postaral slovenský rodák a odchovanec HC Liptovský Mikuláš, PETER PALAJ. Asistence: David Varvařovský a Lukáš Bubeliny.
     
    37:16
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Neskutečný výkon zatím pod Javorovým předvádí ADAM CSABI, karlovarský forward s číslem 20 to vzal opět na sebe a brankou z mezikruží završuje hattrick, zároveň srovnává skóre utkání na 3:3. Bez asistence.
     
    35:06
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Po faulu Hrušky se k trestnému střílení postavil karlovarský kanonýr ADAM CSABI, který si následně vymíchal Šurína a forhendem zasunul kotouč za brankovou čáru.
     
    32:07
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Západočeši stahují náskok Trenčína na dvoubrankový, ADAM CSABI dokázal uniknout trenčínské defenzívě a tváří v tvář Šurínovi se nemýlil. Bez asistence.
     
    27:10
    Dukla Trenčín právě vstřelila branku!
    "Domácí" Dukla již vede o tři branky, po pasu Samuela Honzeka se z levé části předbrankového prostoru prosazuje JAKUB KOPÚN. Asistence: Samuel Honzek a Jakub Kopecký.
     
    08:20
    Dukla Trenčín právě vstřelila branku!
    Trenčín odskakuje na rozdíl dvou branek, skvěle teď dokázali proměnit akci 2 na 1 SAMUEL HONZEK a Branislav Ondrašík, kde se první jmenovaný po pasu Ondrašíka přes brankoviště obsadil do role zakončovatele a z pravé strany předbrankového prostoru vymetl odkrytý prostor v Malečkově kleci. Asistence: Branislav Ondrašík.
     
    05:32
    Dukla Trenčín právě vstřelila branku!
    Slovenský mančaft se v boji o bronzové medaile dostává do jednobrankového vedení, Marek Marčinčin našel přesně hůl SAMUEL HONZEKA, který si s pukem najel mezi kruhy, odkud rozvlnil síť za zády Malečka. Asistence: Marek Marčinčin.

    Jakub Kotajny

    Branky a nahrávky: 6. Honzek (Marčinčin), 9. Honzek (Ondrašík), 28. Kopún (Honzek, Kopecký), 41. Ollé (Ondrašík, Párička), 47. Petrík (Podoláček, Tokoš), 48. Honzek (Kopecký), 65. Hruška (Križan) – 33. Csabi, 36. Csabi (TS), 38. Csabi, 40. Palaj (Varvařovský, Bubeliny), 44. Adámek (Csabi), 54. Zeman (Csabi)


    HK DUKLA Trenčín: Krajčí (30. Šurín) – Hruška, Kopúc, Lehocký, Jakubec, Ilončiak, Ďurina, Podoláček, Čančo – Križan, Honzek, Kopecký, Ollé, Petrík, Ondrášik, Belic, Pórička, Marčinčin, Porubský, Tokoš.
    HC Energie Karlovy Vary: Maleček (Ebenstreit) – Kočí, Dorot, Anton, Brustmann, Bubeliny, Vican – Zeman, Adámek, Csabi, Palaj, Pastor, Trögner, Váňa, Varvařovský, Ondrejka.

    Rozhodčí: Konvička – Tomis, Trombik
    thejrc.org