Trenčín – K. Vary 7:6 (po pr.) | Třinec – Vítkovice 2:4 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
2:4 (1:3, 0:1, 1:0)
HC Vítkovice Ridera
Neděle 09.08.2020, 11:30 • WERK ARENA • President Cup • Finále
Partner:
     
    56:53
    Třinec právě vstřelil branku!
    Ocelářům se přeci jen daří snížit na rozdíl dvou branek! V předbrankovém prostoru se k odraženému kotouči od zadního mantinelu dostal FILIP TOMICZEK a dorazil kotouč za záda ležícího Irgla. Bez asistence.
     
    25:51
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice si berou své tříbrankové vedení zpět! V předbrankovém prostoru se k odraženému kotouči dostal KRZYSIEK MACIAS, který táhlou střelou k pravé tyči prostřelil Klimka. Asistence: Matyáš Skřipčák.
     
    15:08
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři si na třetí branku Vítkovic připravili rychlou odpověď. Matěj Kozlík vypálil z oblasti mezi kruhy, jeho střelu se Vilémovi podařilo vyrazit pouze před sebe a dorážející DAWID WAWRZKIEWICZ nasadil vítkovickému brankáři jesličky. Asistence: Matěj Kozlík.
     
    14:49
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice jsou za svou aktivitu v poslední minutách odměněni a jdou již do tříbrankového trháku! Vyražená střela Melovského se dostala až k pravému mantinelu, kde operoval FILIP ŘEPA, který poslal kotouč za záda Klimka. Asistence: Matyáš Melovský.
     
    02:26
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    První útočná formace Vítkovice udeřila v krátkém sledu podruhé a znovu z protiútoku! Tentokrát se do přečíslení dva na jednoho řítil MATYÁŠ MELOVSKÝ, kterému se ještě na druhé straně nabízel jeden ze spoluhráčů. MELOVSKÝ vzal vše na sebe a svou střelou vymetl levý horní růžek Klimkovy klece. Asistence: Matěj Přibyl.
     
    02:08
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice jdou z protiútoku do vedení! MATĚJ PŘIBYL se protáhl kolem pravého mantinelu až na hranici pravého kruhu a střelou ke vzdálenější tyči překonal Klimka. Bez asistence.

    Dominik Stošek

    Branky a nahrávky: 16. Wawrzkiewicz (Kozlík), 57. Tomiczek – 3. Přibyl, 3. Melovský (Přibyl), 15. Řepa (Melovský), 26. Macias (Skřipčák)


    HC Oceláři Třinec: Klimek (Michalík) – Hykl, Ročák, Žabka, Kareš, Buják, Pospíšil – Kozlík, Cedzo, Wawrzkiewicz, Hlávka, Volas, Janoš, Tomiczek, Šutý, Gazur, Lipka, Pánek, Šotkovský.
    HC Vítkovice Ridera: Vilém (30.Irgl) – Kosina, Zielinski, Bialy, Řepa, Falhar, Kršík, Lazár – Pavelec, Melovský, Přibyl, Macias, Petr, Skřipčák, Tobola, Štiak, Milata, Krčmarský, Kalandra, Handl.

    Rozhodčí: Trombík – Tomis,Konvička
    thejrc.org