Mladá Boleslav – Liberec 8:2 (kon.) | Olomouc – Kometa Brno 5:2 (kon.) | Plzeň – Sparta 1:5 (kon.)
Litvínov – K. Vary 6:0 (kon.) | Zlín – Třinec 4:0 (kon.) | Vítkovice – Přerov 1:0 (kon.)
Kladno – Motor ČB 3:8 (kon.) | Mountfield HK – Pardubice 6:5 (po pr.)
konec
Rytíři Kladno
3:8 (0:2, 0:3, 3:3)
Banes Motor České Budějovice
Čtvrtek 13.08.2020, 18:00 • ČEZ Stadion, Kladno • Generali Česká Cup • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    V rámci 4. kola Generali Česká Cupu se na kladenském ČEZ Stadionu proti sobě postaví domácí Rytíři a hostující Motor České Budějovice.

    Domácí Rytíři Kladno za sebou mají pouhý jeden zápas tohoto předsezónního turnaje, protože kvůli nákaze koronavirem v týmu byli nuceni svůj vstup do něj odložit. Odsunutý začátek se jim ale povedl na jedničku, když doma zaskočili Spartu, kterou přemohli 3:2. Přesnými zásahu k tomu pomohli bratři Ondřej a Štěpán Bláhové, ke kterým se přidal i další mladík Štěpán Jelínek. Vítězný debut si v bráně pak odbyla i slovenská posila Andrej Košarišťan.

    Hostující ČEZ Motor České Budějovice za sebou už má dvě pohárová kola a jeho hráči po nich mohou mít smíšené pocity. První zápas se sice Jihočechům vůbec nepovedl a byla z toho jasná prohra 5:2 na Spartě, úterní reparát se ale povedl na jedničku a Motor si doma poradil s Plzní 4:2 i díky dvěma brankám Zdeňka Doležala a bodovému příspěvku Václava Karabáčka (1+1).
     
    Posledních 5 zápasů Rytířů:

    11.8. – Kladno vs. Sparta – 3:2
    6.3. – Litvínov vs. Kladno – 6:2
    3.3. – Kladno vs. Boleslav – 3:2
    1.3. – Kometa vs. Kladno – 1:2
    27.2. – Kladno vs. Sparta – 4:2

    Posledních 5 zápasů Motoru:

    11.8. – Motor vs. Plzeň – 4:2
    10.8. – Sparta vs. Motor – 5:2
    7.3. – Motor vs. Poruba – 8:1
    4.3. – Vsetín vs. Motor – 2:5
    2.3. – Motor vs. Slavia – 12:1

    Posledních 5 vzájemných zápasů:

    19.4. 2019 – Motor vs. Kladno – 2:4
    16.4. 2019 – Kladno vs. Motor – 4:2
    5.4. 2019 – Motor vs. Kladno – 3:4
    2.4. 2019 – Kladno vs. Motor – 2:0
    2.2. 2019 – Kladno vs Motor – 4:2
     
    Zdravím Vás z kladenského zimáku, oba celky už jsou na ledě a začínají rozcvičku na dnešní zápas. Do jeho začátku zbývá stále něco málo přes půl hodiny.
     
    Za hosty v brankovišti nastoupí Jiří Patera, který bude už třetím rozdílným brankářem Motoru v jejich třetím přípravném zápase. To domácí Kladno opět vsadí na Andreje Košarišťana, který chytal už proti Spartě, pustil dvě branky a podal velmi dobrý výkon.
     
    Úvodní sestavy:

    Rytíři Kladno: Košarišťan (Jiroušek) – Kehar (A), Zelingr, Štochl, Sorokin, Mikliš, Zajíc, Ticháček – Hajný, Račuk (C), Bernat – Guman, Kubík, Routa – Hlava, Pitule (A), Jelínek – Urban, Filip, O. Bláha

    ČEZ Motor České Budějovice: Patera (Strmeň) – Vydarený (A), Pavel, Pýcha (C), Plášil, Slováček, Kachyňa – Christov, Venkrbec, Holec – Novák (A), Gilbert, Toman – Beránek, Michnáč, Karabáček – Raška, Čížek, Indrák

    Rozhodčí: Lacina, Pilný – Ganger, Klouček.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Hráči už jsou nastoupeni na ledě a během několika málo minut budeme svědky úvodního buly.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:11
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak to je šokující úvod pro domácí hokejisty! Pouhých 11 vteřin Motoru zabralo vstřelit úvodní branku zápasu. Po skrumáži v útočné třetině se puk dostal na hůl MIROSLAVA HOLCE, který dokázal z úhlu protlačit puk přes Košarišťana až za čáru. Asistence: Vít Christov.
    00:11 HOLEC - 0:1
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    01:19
    Domácí jsou jako opaření a Motor i nadále útočí, tentokrát si ale obrana Rytířů poradila a bude se vhazovat ve středním pásmu.
     
    01:55
    S pukem i nadále hrají hlavně Jihočeši, z levé strany pálil Karabáček, ovšem Košarišťan dokázal betonem vyrazit do bezpečí.
     
    02:42
    První nebezpečnou akci mělo i Kladno, když se do útočné třetiny probil Hajný a donutil Pateru k zákroku.
     
    03:12
    Rytíři znovu před bránou, Kubíkova formace vytvořila nebezpečnou skrumáž před Paterou, ten si ovšem s bekhendovým zakončením Gumana poradil a hra je přerušena.
     
    03:36
    Velice zbytečná ztráta Štochla za vlastní bránou, po které musel Košarišťan vyrážet nebezpečnou Venkrbcovu ránu do ochranné sítě.
     
    04:37
    Hostující kapitán Pýcha nahazoval puk od modré čáry směrem na kladenskou bránu, před gólmanem ovšem chyběla jakákoliv clona a ten tak puk pohodlně schoval do lapačky.
     
    05:05
    Patera se zapojil do rozehrávky a ta mu moc nesedla, když puk poslal přesně na hůl Bláhy, tomu ale zpracování nevyšlo.
     
    05:24
    Kladno bude mít první přesilovku, znovu Bláha se probíjel do zakončení a podrazil ho Jakub Čížek, který si jde na dvě minuty odpočinout na trestnou lavici.
     
    06:15
    Motor se zatím dobře brání a daří se mu puk držet v bezpečné vzdálenosti od Patery, kladenští zatím marně hledají šanci svého soka zamknout do obranné ulity.
     
    06:58
    Hlava zkoušel střelu z mezikruží, před ním ale bylo moc hráčů a tak byl puk sražen až za bránu Českých Budějovic.
     
    07:37
    Rytíři selhali ve snaze si vytvořit nějakou větší šanci, Motor tak tedy po návratu Čížka opět hraje v plném počtu. Po nahození Vydareného podržel puk Košarišťan a hra je znovu přerušena.
     
    07:43
    Kladno se sice ke kotouči v obranné třetině dostalo, ale Kehar ho poslal pouze na zakázané uvolnění.
     
    08:09
    Račuk sice vybojoval puk ve středním pásmu, ale díky teči jednoho z hostů se Hajný vystavil do ofsajdu, který rozhodčí odhalili.
     
    08:32
    I Motor si zahraje svou první přesilovku, za hákování si jde odpočinout Ondřej Mikliš a jeho spoluhráči se tak budou muset bránit.
     
    09:13
    Novák dával křížný pas před branku na Michnáče, ten sice zakončil pohotově z první, ale Košarišťan se bleskově přesunul, díky čemuž puk dokázal vyrazit za bránu!
     
    10:07
    Motor se dlouho držel v útočné třetině, až se Kladnu nakonec podařilo chvíli před koncem oslabení vyhodit a oslabit tak tlak svého soupeře.
     
    10:49
    Rytíři už hrají v plném počtu a do útočného pásma se probil Kubík, který ve výhodné pozici ještě zkoušel nahrávat a o puk kvůli tomu přišel.
     
    11:09
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor ujížděl do rychlého kontru ve třech hráčích a sehrál to dokonale! Na středu táhl puk Toman, který ho včasně posunul do pravé strany na MIROSLAVA INDRÁKA, jenž z první překonal přesouvajícího se Košartišťana. Asistence: Matěj Toman a Vít Christov.
    11:09 INDRÁK - 0:2
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    11:58
    Na druhé straně dokázalo zahrozit i Kladno, ale Patera byl proti Pituleho střele na místě a dokázal ji vyrazit do bezpečí.
     
    12:49
    Michnáč se dostal na pravém kruhu k puku a přemýšlel, co s ním, nakonec se rozhodl vypálit, domácí gólman ale byl na ledě včas a jeho pokus vyrazil.
     
    13:22
    Domácí hokejisté jsou po druhé inkasované brance v útlumu, teď opět poslali puk jen na icing, když se přihrávka nepovedla Bernatovi.
     
    13:58
    Dobré střídání domácích, do velké šance se díky němu dostal Routa, který pořádně vystrašil Pateru, po přihrávce od Kubíka ale poslal puk těsně mimo bližší tyč!
     
    14:51
    Sledujeme hluchou pasáž zápasu, oba týmy hrají dlouho bez přerušení, ale na větší šance čekáme.
     
    15:45
    Dlouhý úsek bez přerušení končí, ve středním pásmu se k puku dostal Slováček, který zkusil zaskočit domácího gólmana, ten ale puk viděl a skryl ho.
     
    16:35
    Bernat už vnikal do útočného pásma, byl ale proti přesila a budějovická obrana mu tak puk dokázala odebrat.
     
    16:52
    Další zakázané uvolnění domácích, tentokrát odpálil kotouč přes všechny čáry testovaný Rus Sorokin.
     
    17:11
    A hra je znovu přerušena, Košarišťan vyhodnotil závar před svou brankou jako nebezpečný a raději puk zalehl, čímž dopřál svým kolegům oddych.
     
    18:02
    Kehar se sice dostal k puku v obranné třetině, jeho vyhození ale bylo slabé,, takže ho na modré dokázal zachytit Pavel. Útok Motoru pokračuje.
     
    18:33
    První třetinu zakončí přesilovka Motoru, v rohu obranné třetiny podrazil Zajíc svého soupeře a už se mu otevírají dvířka na trestnou.
     
    19:13
    Budějovice sice drží puk v útočné třetině, zatím jsou ale sterilní a jejich tlak nevede k žádnému nebezpečnému zakončení.
     
    19:45
    Teď se ke střele dostal volný Holec, z levého kruhu ale pouze trefil připraveného Košarišťana, následně pak Kladno vyhodilo.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je za námi a domácí rozhodně byli poznamenání katastrofickým úvodem do zápasu. Už po 11 vteřinách totiž udeřil Miroslav Holec, když zaskočil domácího gólmana z úhlu. Následně se hra sice vyrovnala, ale byli to znovu hosté, kdo udeřil, když přečíslení pohotově vyřešil z první Miroslav Indrák. Rytíři také měli své šance, většinou ale své akce nedotáhli do konce a nebo jim v cestě stál pozorný Patera. Druhá třetině bude začínat přibližně v 18:51.
     
    Hráči jsou zpět na ledě, Motoru zbývá 33 vteřin z přesilovky a tak pravděpodobně začne tlakem.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:35
    Domácí se na úvod třetiny ubránili, dokonce v útočném pásmu a po návratu Zajíce na led tak hrají v plném počtu.
     
    21:09
    Chrstov se probíjel po levém křídle, byl ale sám a tak zakončil svou zblokovanou střelou pouze mimo domácí branku.
     
    21:55
    Motor stále drží puk ve spíše platonickém tlaku, Kladno se ale nemůže dostat k delšímu držení puku.
     
    22:15
    V levém kruhu se dostal ke střele hostující Raška, nebyla to ale dobrá pozice a chyběla mu clona, takže Košarišťan v pohodě kryl.
     
    22:47
    Na druhé strašně vyjel z brány Patera, který pod sebe schoval puk – následně došlo k menší šarvátce mezi Čížkem a Štochlem, vše nakonec končí vyloučením gólmana Patery, který se ohnal po jednom z hráčů.
     
    23:37
    Rytíři pokračují v agresivní hře před brankou, nahození Zelingra Patera dokázal schovat, následně opět došlo k potyčce před brankou, tentokrát se ale vše obejde bez vyloučení.
     
    23:49
    Račuk zahrál vysokou holí a hra se tak přesune do středního pásma, kde uvidíme buly.
     
    24:20
    Hlava za bránou zhitoval Pavla, následně se díky tomu dostal k zakončení zblízka Pitule, ale jeho pohotová střela se zastavila na hrudi Patery.
     
    25:35
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Puk se odrážel v útočném pásmu Motoru, když Košarišťan zasáhl proti otočce zpoza branky od Rašky ještě zasáhl, následně ale Indrák poslal puk mezi kruhy na PAVLA PÝCHU a ten propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Miroslav Indrák a Adam Raška.
    25:35 Pavel PÝCHA - 0:3
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    26:13
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak to je tedy sprška branek do Košarišťanovy brány! Ke střele se po pohledné kombinaci dostal Slováček, před brankou si kladenští beci nepohlídali MARTINA BERÁNKA a ten dokázal šikovnou tečí rozvlnit síť! Asistence: Ondřej Slováček a Václav Karabáček.
    26:13 Martin BERÁNEK - 0:4
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    27:27
    Kladno je jako opařené a bere si oddechový čas, Košarišťan zatím zůstává v brance, svým obráncům ale dnes rozhodně za jejich výkon a organizaci hry děkovat nebude.
     
    27:49
    Už se opět hraje a do akce musel Patera, který je dnes zatím bezchybný – teď dobře přečetl hru a sebral puk před najíždějícím Kubíkem.
     
    28:18
    U střídačky Motoru došlo k potyčce v přerušené hře, kdy se do sebe pustili Čížek a Hajný – oba dva jsou následně vyloučeni za hrubost.
     
    28:57
    Ve vlastní třetině rozehrál velice špatně Štochl, k zakončení se díky tomu dostal Beránek, ale domácí gólman si poradil.
     
    29:25
    Na druhé straně ujížděl po levé straně Hlava, který servíroval puk před branku na Pituleho, ten ale v obrovské šanci nedokázal seřídit mířidla a branku netrefil!
     
    30:32
    Další chyba kladenské obrany, Zelingrovi se puk zamotal mezi brusle a zbytečně ho ztratil ve středním pásmu. Kladenským zatím chybí klid na hokejkách, hlavně při rozehrávce od vlastní branky.
     
    31:44
    Rychlá sekvence na obou stranách, nejprve Guman tvrdou střelou donutil k těžkému zákroku Pateru, do kontru na druhé straně uháněl Toman, ale ztroskotal na pohotovém Košarišťanovi.
     
    32:22
    Ve středním pásmu zahrál Karabáček vysokou holí a hra je tedy přerušena, Kladno potřebuje zkonsolidovat hlavně svou obrannou hru, protože jejich rozehrávka je více než kostrbatá – může k tomu využít i tuto přesilovku.
     
    33:08
    K dobré ráně se dostal po velkém tlaku Guman, střela z levého kruhu mu ale nesedla a zaduněla o zadní mantinel.
     
    33:47
    Do útočného pásma vletěl Hlava, který nic nevymýšlel a poslal puk přímo na bránu – byl ale v úhlu, takže Patera měl lehkou práci.
     
    34:09
    Po rychlé kombinaci pálil z pravé strany Filip, Patera se ale výtečně přesunul a dokázal puk včas vykopnout!
     
    34:35
    Na druhou stranu po konci oslabení spěchal Michnáč, na led se ale položil Sorokin a jeho přihrávku pohotově zablokoval.
     
    35:01
    A hra je znovu přerušena, Košarišťan nadvakrát dokázal zkrotit puk a útok Motoru tak byl úspěšně přerušen.
     
    36:04
    Kladno se v posledních minutách dostává do útočného pásma o něco více, většinou ale není schopno své akce dotáhnout k nebezpečné střele, takže Patera zatím drží čisté konto.
     
    37:02
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor navyšuje svoje vedení a obrana kladenských znovu zaváhala. Štochl přes sebe nechal projít nahrávku od Michnáče, která našla najíždějícího VÍTA CHRISTOVA na levém kruhu a ten propálil na bližší tyč Košarišťana. Asistence: Albert Michnáč a Ondřej Slováček.
    37:02 Vít CHRISTOV - 0:5
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    38:12
    Hra se trochu uklidnila, ale Kladno se nedokáže dostat do tempa, tento duel ho nezastihl v dobrém rozpoložení.
     
    39:24
    Třetina se už jenom dohrává, Kladno drží puk v bezpečné vzdálenosti od obou branek a nijak se nežene k soupeřově brance.
     
    39:57
    Střelu od modré ještě zkusil Pýcha, ale Košarišťan měl celkem dobrý výhled a dokázal puk vyrazit do rohu za branku.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá třetina je za námi a její výsledek byl pro domácí Rytíře ještě krutější než výsledek té první. Během této dvacetiminutovky jsme viděli tři branky, všechny vsítil Motor a o výhře je tak asi rozhodnuto. Během necelé minuty se prosadili tvrdou střelou Pýcha a tečí Beránek, aby na ně před koncem periody navázal Christov. Zápas už se tak v poslední třetině bude pravděpodobně jenom dohrávat.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:13
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak to bylo opět rychlé, před branku Kladna se odrazil volný puk, Račuk prohrál souboj s MATOUŠEM VENKRBCEM a ten dokázal zblízka propálil Košarišťana pod lapačku. Začátky třetin Rytířům dnes vůbec nejdou. Asistence: René Vydarený.
    40:13 VENKRBEC - 0:6
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    41:49
    Jelínek a Hlava jeli do přečíslení, ale prvně zmíněný dal svému spoluhráči přihrávku na nohy a ten si s ní nedokázal poradit.
     
    42:42
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kehar ve středním pásmu dobře přerušil akci soupeře, provezl puk po pravé straně až před branku a tam ho posunul na ONDŘEJE BLÁHU. Ten si zblízka dokázal poradit, prosadil se přes obránce a doklepnutím sebral Paterovi čisté konto. Asistence: Martin Kehar.
    42:42 Ondřej BLÁHA - 1:6
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    43:27
    Kladno je jako polité živou vodou a opět se tlačí do útočné třetiny, Kubíkova formace ale v rohu o puk přišla a musí se vracet zpět do obrany.
     
    44:09
    Českobudějovičtí také chvíli podrželi kotouč v útočném pásmu, tam ale dlouho nevydrželi a opět se hraje ve středním pásmu.
     
    44:35
    Patera schoval puk v lapačce po nahození ze středního pásma od Zajíce, hra se tedy přesune do útočného pásma Rytířů.
     
    44:53
    Úspěšný zákrok zapsal na druhé straně i Košarišťan, který nedůraznou střelu Michnáče schoval do lapačky.
     
    45:38
    Po odraženém puku se do střely z úhlu opřel Bláha, beton Patery byl ale včas na ledě a budějovický gólman vyrazil puk za bránu.
     
    45:50
    Kladno si vyzkouší po delší době přesilovku, na trestnou míří Karel Plášil, který se provinil ve středním pásmu sekáním.
     
    46:13
    Rytíři se konečně dostali do pásma, po pravé straně se protáhl Račuk a bez rozpaků namířil na bránu, Patera ale byl na svém místě.
     
    47:19
    Hlava schytal tvrdý hit u mantinelu, Kladno není schopné se usadit v útočném pásmu a Motoru se zatím dobře daří absorbovat tlak.
     
    48:01
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Kladenská obrana si připsala další minelu, když si nepohlídala návrat KARLA PLÁŠILA z trestné lavice. Ten se coby obránce dostal za zadní linii domácích, počkal si na pas od Rašky a ujížděl sám na Košarišťana, kterého si položil na led a bekhendovou kličkou zavěsil. Asistence: Adam Raška.
    48:01 Karel PLÁŠIL - 1:7
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    49:24
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Opět je sníženo a tentokrát nemůže mít čisté svědomí Patera. Ten vyjel daleko z branky, nedohodl se s obráncem a puk jim ukradl Jakub Hajný, který objel branku a předložil přihrávku před prázdnou branku na TOMÁŠE URBANA – ten zachoval klid a vsítil dnešní druhou branku domácích. Asistence: Jakub Hajný.
    49:24 Tomáš URBAN - 2:7
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    50:05
    Tak jsou tu dvě bitky! Nejprve šel do potyčky Mikliš s Karabáčkem, následně se u střídačky do sebe pustili i Hajný s Pavlem. První duel vyhrál kladenský borec, ten druhý vyzněl lépe pro soupeře.
     
    50:05
    Logicky přichází tresty, všichni aktéři bitky jdou na trestnou – za první zákrok dostal Beránek 5 + do konce zápasu, menší tresty si pak jdou odpykat za domácí Zajíc, Hajný a Mikliš, za hosty pak Karabáček, Pavel a Čížek.
     
    51:01
    Kladno bude hrát dlouhou přesilovku 5 na 3, Kachyňa si jde sednout za nedovolené bránění na modré čáře.
     
    51:32
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak přesilovka je využita a domácí snižují na rozdíl čtyř branek! TOMÁŠ URBAN dostal po pěkné kombinaci přesnou přihrávku mezi kruhy od Marka Račuka a z první se položil do střely, která byla dostatečně prudká na to, aby Pateru překonala. Asistence: Marek Račuk.
    51:32 Tomáš URBAN - 3:7
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    52:29
    Kladenský tlak pokračuje, Pitule si najel před branku a snažil se clonit na střelu Ticháčka, tentokrát ale Patera zasáhl.
     
    52:40
    Síly na ledě se na nějakou dobu vyrovnají, na trestnou si jde sednout dvougólový střelec Tomáš Urban za nedovolené bránění.
     
    53:43
    Po delší době se Motor dostal do útočného pásma, Pýchovo nahození ale přesné nebylo a kladenští tak dokázali vyhodit zpátky do středního pásma.
     
    55:06
    Dlouhá přesilovka Rytířů už skončila a dalšího využití jsme se nedočkali, domácí tak stále ztrácí nedostižné čtyři branky a zápas se pomalu chýlí ke konci.
     
    55:55
    Košarišťan se rozhodl puk vyklepat z lapačky a rozehrát ho, to se mu podařilo a založil útok Kladna, ve středním pásmu ale o kotouč přišel Bláha.
     
    56:56
    České Budějovice se znovu dostávají do hry, po pravé straně všem ujel Holec, byl ale už ve velkém úhlu a jeho střela tak byla snadnou kořistí pro domácího gólmana.
     
    57:19
    Glibert se dokázal probít přes střední a díky němu tak Motor může zatlačit svého soupeře.
     
    57:35
    Tentokrát bude hrát přesilovku hostující celek, v obranném pásmu si sekáním pomohl Matyáš Zelingr a jde si sednout na už tak přeplněnou trestnou.
     
    58:27
    Kladno se zatím brání velice aktivně, i díky tomu má Motor problémy s přechodem přes střední pásmo – ten se teď nepovedl a píská se ofsajd.
     
    59:04
    Rytíři se stále brání, Keharovi se ale podařilo vyhodit a jeho celek si tak alespoň na nějakou chvíli může částečně vydechnout.
     
    59:26
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Něco přes půl minutu do konce a vidíme další gól v síti domácích. MIROSLAV HOLEC dostal do pravého kruhu přesný pas od Pýchy a střelou z první dokázal překonat přesouvajícího se Košarišťana, který na dnešní zápas nebude vzpomínat dobře. Asistence: Pavel Pýcha.
    59:26 Miroslav HOLEC - 3:8
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    Konec zápasu.
     
    Dnešní divoký zápas je tak u konce a poslední třetina přinesla dalších šest branek! Hned zkraje třetiny udeřil po kiksu domácí obrany Venkrbec, na což odpověděl mladík Ondřej Bláha. Další přesný zásah patřil opět Motoru, tentokrát se radoval Plášil po samostatném úniku, ale po minutě opět korigoval mladík Urban po chybě Patery. Ten samý borec využil i následnou přesilovku Kladna 5 na 3, aby v poslední minutě pečetil dnešní skóre v početní výhodě Holec.

    Z dnešního zápasu, ve kterém jsme viděli 11 branek, je to tedy vše. Já se s Vámi loučím a přeji příjemný zbytek čtvrtečního večera! (20:31:27)

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 43. Bláha (Kehar), 50. Urban (Hajný), 52. Urban (Račuk) – 1. Holec (Christov), 12. Indrák (Toman, Christov), 26. Pýcha (Indrák, Raška), 27. Beránek (Slováček, Karabáček), 38. Christov (Michnáč, Slováček), 41. Venkrbec (Vydarený), 49. Plášil (Raška), 60. Holec (Pýcha)


    Rytíři Kladno: Košarišťan (Jiroušek) – Kehar (A), Zelingr, Štochl, Sorokin, Mikliš, Zajíc, Ticháček – Hajný, Račuk (C), Bernat – Guman, Kubík, Routa – Hlava, Pitule (A), Jelínek – Urban, Filip, O. Bláha
    Banes Motor České Budějovice: Patera (Strmeň) – Vydarený (A), Pavel, Pýcha (C), Plášil, Slováček, Kachyňa – Christov, Venkrbec, Holec – Novák (A), Gilbert, Toman – Beránek, Michnáč, Karabáček – Raška, Čížek, Indrák

    Rozhodčí: Lacina, Pilný – Ganger, Klouček
    thejrc.org