Mladá Boleslav – Liberec 8:2 (kon.) | Olomouc – Kometa Brno 5:2 (kon.) | Plzeň – Sparta 1:5 (kon.)
Litvínov – K. Vary 6:0 (kon.) | Zlín – Třinec 4:0 (kon.) | Vítkovice – Přerov 1:0 (kon.)
Kladno – Motor ČB 3:8 (kon.) | Mountfield HK – Pardubice 6:5 (po pr.)
po prodl.
Mountfield HK
6:5 (0:1, 3:2, 2:2 - 1:0)
HC Dynamo Pardubice
Čtvrtek 13.08.2020, 18:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Generali Česká Cup • Skupina C
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:37
    Hned dvojnásobné vyloučení na hostující straně a Hradec má 1:23 5 na 3! Nejprve se provinil Juraj Mikuš (PCE) sekáním, na což ve výhodě navázal Vladimír Svačina (PCE) hákováním. Domácí berou time.
     
    45:24
    Další vyloučení v utkání, tentokrát na trestnou míří opět Rhett Holland (PCE). I klasifikace trestu zůstává stejná, jedná se o podrážení. Hradečtí Lvi tak mají ideální šanci na návrat do utkání.
     
    42:24
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Holland – 2 min., podrážení).
     
    40:53
    Po debatě nakonec dostal dvě minuty jenom Jakub Orsava (MHK) za nedovolené bránění.
     
    35:40
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Zeman – 2 min., držení).
     
    27:42
    Tlak Hradce může po komerční pauze pokračovat, Denis Kusý (PCE) je odeslán na lavici hanby za hru vysokou holí.
     
    22:07
    Radim Šalda (MHK) jde podruhé v zápase na trestnou. Tentokrát sice protestuje, verdikt hlavního rozhodčího, který jej posílá na dvě minuty kvůli vysoké holi, ale už nezmění.
     
    19:34
    26 sekund před koncem třetiny dochází k souběžnému vyloučení. Radovan Pavlík (MHK) se dostal do křížku s Valentinem Claireauxem (PCE) a oba míří na trestnou lavici. Domácí hráč za krosček, hostující za hrubost.
     
    16:09
    Tomáš Zeman (PCE) při práci s holí zavrtal svoji hokejku pod helmu Richarda Nedomlela, čímž se dopustil přestupku a za hru vysokou holí dostal menší trest.
     
    13:03
    Po komerční přestávce dostanou Dynamáci další silné nakopávací léky, neboť za katr míří Radim Šalda (MHK), který to s důrazem u mantinelu přehnal a byl z toho krosček.
     
    08:39
    Robert Kousal (PCE) je dnes prvním vyloučeným v zápase. Za držení hole už míří na trestnou a Lvi rozehrají první přesilovku.

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 26. Pilař (Sklenář), 27. Perret (Orsava), 32. Kelly Klíma, 50. Nedomlel (Lev, Kelly Klíma), 57. Kelly Klíma (Kevin Klíma), 64. Smoleňák (Zámorský, Cingel) – 13. Tybor, 25. Mandát (Svačina, Poulíček), 35. Mandát (Svačina, Poulíček), 42. Tybor (Kolář, Kousal), 44. Tybor


    Mountfield HK: Lukeš (Mazanec) – Nedomlel (A), Zámorský, Jank, Gaspar, Šalda, F. Pavlík (A), Čáp – Lev, Cingel, Smoleňák (C) – Sklenář, Pilař, Kelly Klíma – Perret, Kevin Klíma, Jergl – R. Pavlík, Koukal, Orsava
    HC Dynamo Pardubice: Nečas (Borovička) – Vála, Nakládal (C), Mikuš, Holland, Kolář (A), Hrádek, Bučko – Blümel, Kousal, Tybor – Mandát (A), Poulíček, Svačina – Kusý, Claireaux, Paulovič – Rohlík, Zeman, Machala

    Rozhodčí: Jeřábek, Vrba – Rampír, Komínek

    Diváci: 750
    ocianews.com