Motor ČB – Kladno 7:4 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
7:4 (1:1, 3:2, 3:1)
Rytíři Kladno
Pondělí 17.08.2020, 17:30 • Budvar aréna • Generali Česká Cup • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:14
    Tak to byla velká šance na straně Středočechů! Šimon Jelínek napřáhl na vrcholku pravého kruhu a jeho dobrá rána trefila jen zadní tyčku!
     
    59:00
    Minuta do konce utkání!
     
    58:40
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Niklas Pavel – 2 min., sekání).
     
    58:23
    Niklas Pavel je na ledě!
     
    56:23
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Niklas Pavel – 2 min., nedovolené bránění).
    55:52 Martin NOVÁK - 7:4
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    55:52
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Dvě vteřiny sice po přesilové hře utekly, ale Motor se stejně prosazuje! MARTIN NOVÁK dostal přihrávku zpoza branky a střelou do horních pater branky se prosazuje! Kotouč ještě zůstal zamotaný v síti. Asistence: Albert Michnáč.
     
    53:50
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Vítězslav Bílek – 2 min., podrážení).
     
    53:20
    Adam Kubík nyní mohl snížit rozdíl na jednu branku! Dostal se ke střele z první z prostoru mezi kruhy, ovšem Marek Čiliak skvělým zásahem vyrážečkou poslal puk do rohu.
    49:22 Tomáš GUMAN - 6:4
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    49:22
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A s góly se nám nyní roztrhl pytel, jelikož Rytíři stahují rozdíl znovu na dvě branky! TOMÁŠ GUMAN dostal přihrávku mezi kruhy, odkud se svým pokusem nemýlil. Asistence: Vítězslav Bílek a Adam Kubík.
    49:04 Vít JONÁK - 6:3
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    49:04
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor se dostal do přečíslení dva na jednoho, kterého beze zbytku využívá! Pavel Pýcha táhl celou akci a jeho dobrou ránu vyrazil David Stahl hrudníkem před sebe. K puku se následně dostal VÍT JONÁK, který měl jednoduchou pozici na dorážku. Asistence: Pavel Pýcha a Adam Raška.
     
    43:47
    Paradoxně měly Budějovice obrovskou šanci na skórování! K odraženému kotouči totiž pelášil Albert Michnáč, když se proti němu vydal i brankář. Ten byl u kotouče později, ale Michnáč vyjel ze střeleckého úhlu. Proto ještě hledal Tomana, ale poslal přihrávku za něj.
     
    42:48
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Adam Raška I – 2 min., podrážení).
    41:55 Albert MICHNÁČ - 5:3
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    41:55
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Neutekly ani dvě minuty z poslední periody a Budějovice vedou o dvě branky! ALBERT MICHNÁČ nahrával křižným pasem na spoluhráče, ale ten byl tečován jedním ze soupeřů. Puk se následně dostal do obloučku, který nakonec skončil za zády Stahla! Ten vůbec nevěděl, kde puk je. Asistence: David Gilbert.
     
    40:28
    Velká šance na domácí straně, která nakonec nekončí brankou! Radek Prokeš poslal kotouč před branku, kde se všemožně odrážel, ale nakonec skončil těsně vedle tyče! Velká šance.
     
    39:00
    Minuta do konce třetiny!
    35:21 Roman PŘIKRYL - 4:3
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    35:21
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A Jihočeši otáčejí stav dnešního utkání, poprvé v zápase se dostávají do vedení! Niklas Pavel poslal střílenou přihrávku po zemi, do které vložil hokejku ROMAN PŘIKRYL, jehož teč skončila přesně pod horní tyčkou! Asistence: Niklas Pavel a Zdeněk Doležal.
     
    34:20
    A byli velmi blízko vstřelení branky! Kotouč se po střele totiž zastavil v brankovišti před úplně prázdnou bránou, kam už dojížděl jeden z hráčů Kladna. Na poslední chvíli se tam však zjevil Václav Svach, který kotouč odpálil do bezpečí.
    31:28 Miroslav INDRÁK - 3:3
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    31:28
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jihočeši využívají i druhou početní výhodu a v Budvar aréně je znovu srovnáno! Svou první branku v dresu Motoru dal MIROSLAV INDRÁK, jenž tečoval nahození Pýchy od modré. Asistence: Pavel Pýcha a Roman Přikryl.
     
    30:43
    A tohle byla už gólová šance na domácí straně, dokonce nejen jedna! Adam Raška nejprve tečoval nahození od modré, které David Stahl vyrazil vyrážečkou jen tak tak. Následně už mohl zasunout do prázdné, ale kladenský gólman udržel beton na ledě.
     
    29:32
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Ondřej Mikliš – 2 min., nedovolené bránění).
    28:29 Roman PŘIKRYL - 2:3
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    28:29
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    O chvilku později už to ale branka je a Motor využívá početní výhodu! Zdeněk Doležal sice svou šanci ještě nevyužil, ale kotouč se odrazil k ROMANU PŘIKRYLOVI, jeho střela z první šla přesně do šibenice! Asistence: Zdeněk Doležal a Karel Plášil.
     
    27:56
    A hned jsme viděli obrovskou šanci na domácí straně! Ke kotouči se mezi kruhy dostal David Gilbert, jenž měl ideální střeleckou pozici, ale David Stahl jeho pokus vyrazil vyrážečkou!
     
    27:34
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Jakub Štochl – 2 min., držení).
    26:46 Matyáš FILIP - 1:3
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    26:46
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A Kladno se dokonce znovu prosazuje a vede v dnešním zápase již o dvě branky! Jiří Ticháček nahodil kotouč k tyči, kde se odrazil od brusle MATYÁŠE FILIPA až za brankovou čáru. Zde nemůže být pochyb o regulérnosti, jelikož Bernat bruslí nikam nepohnul. Asistence: Jiří Ticháček a Vševolod Sorokin.
     
    23:37
    To byla velká šance na straně Kladna! To totiž ujelo do přečíslení dva na jednoho, když si najížděl na přihrávku Tomáš Guman. Ten jí však nedostal a jeho spoluhráč vyprášil betony Čiliaka.
    21:46 Nicolas HLAVA - 1:2
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    21:46
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A Středočeši nakonec využívají početní výhodu, čímž se znovu dostávají do vedení! Kousek za kruhem napřáhl NICOLAS HLAVA, který tečoval ránu Gumana od modré. Marek Čiliak toho moc neviděl, měl před sebou jednoho z hostů. Asistence: Tomáš Guman a Jiří Ticháček.
     
    19:49
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (David Gilbert – 2 min., sekání).
     
    19:00
    Minuta do konce třetiny!
    17:47 Karel PLÁŠIL - 1:1
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    17:47
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Budějovice jsou nyní přece jen nabuzené poté, co Hrubec musel na střídačku. David Gilbert vymyslel skvělou přihrávku na zadní tyč, kde byl připravený KAREL PLÁŠIL, jenž se střelou z první prosadil a srovnal stav dnešního utkání. Asistence: David Gilbert a Pavel Pýcha.
     
    12:25
    Ondřej Mikliš je na ledě!
     
    10:25
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Ondřej Mikliš – 2 min., hákování).
     
    09:40
    Jakub Suchánek je na ledě!
     
    09:01
    Ale tohle byl fantastický zákrok v podání Marka Čiliaka! Matyáš Šapovaliv se dostal k odraženému puku, když byl domácí gólman již na zemi. Čiliak však fantasticky máchl lapačkou, ve které puk také našel! Nádherný moment.
     
    07:40
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Jakub Suchánek – 2 min., nedovolené bránění).
     
    06:09
    A to nebyla vůbec špatná šance hostujícího celku! Marek Čiliak si vyjel celkem hodně z branky, a tak to jeden z Rytířů zkoušel po zemi na zadní tyč, ale těsně minul!
    03:41 Tomáš GUMAN - 0:1
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    03:41
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A Středočeši se dostávají po necelých čtyřech minutách do vedení! TOMÁŠ GUMAN to zkusil z nepříliš připravené pozice, avšak kotouč se nakonec dokutálel až za brankovou čáru! Asistence: Adam Kubík a Jiří Ticháček.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 18. Plášil (Gilbert, Pýcha), 29. R. Přikryl (Z. Doležal, Plášil), 32. Indrák (Pýcha, R. Přikryl), 36. R. Přikryl (Pavel, Z. Doležal), 42. Michnáč (Gilbert), 50. Jonák (Pýcha, Raška I), 56. M. Novák (Michnáč) – 4. Guman (Kubík, Ticháček), 22. Hlava (Guman, Ticháček), 27. Filip (Ticháček, V. Sorokin), 50. Guman (Bílek, Kubík)


    Banes Motor České Budějovice: Čiliak (Patera) – Pýcha (C), Plášil, Lytvynov, Pavel, Suchánek, Svach – D. Voženílek, R. Přikryl, Z. Doležal – Jonák, Prokeš, Hrubec – Raška I, Toman, Indrák – M. Novák, Gilbert, Michnáč.
    Rytíři Kladno: Stahl (Jiroušek) – Ticháček, V. Sorokin, Kehar (C), Zelingr, Mikliš, Štochl – Guman, Kubík, Bílek (A) – Hajný, Šapovaliv, Š. Bláha – Š. Jelínek, Routa, Hlava – Bernat, Filip, Urban.

    Rozhodčí: Lacina, Pilný – Ganger, Klouček

    Diváci: 1420
    thejrc.org