Motor ČB – Sparta 2:5 (kon.) | Litvínov – Liberec 3:4 (1:2 po s.n.) | K. Vary – Mladá Boleslav 3:1 (kon.)
Vítkovice – Zlín 5:3 (kon.) | Kladno – Plzeň 2:5 (kon.) | Pardubice – Kometa Brno 5:1 (kon.)
Mountfield HK – Olomouc 3:4 (kon.) | Přerov – Třinec 3:2 (po pr.)
konec
HC Dynamo Pardubice
5:1 (1:0, 1:1, 3:0)
HC Kometa Brno
Úterý 18.08.2020, 18:00 • enteria arena • Generali Česká Cup • Skupina C
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:18 MIKUŠ - 5:1
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    58:18
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácím se to přeci jen povedlo, halou zní písnička Pátá. JURAJ MIKUŠ byl na konci pohledné akce, kdy z prostoru mezi kruhy uklízel puk po přihrávce Kusého do odkryté branky – 5:1! Asistence: Denis Kusý, Valentin Claireaux.
    54:30 MIKUŠ - 4:1
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    54:30
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    JURAJ MIKUŠ nejspíš definitivně rozhoduje o třech bodech. Obránce Dynama přebral na modré čáře puk, dlouho se nerozmýšlel a svižnou střelou překonal Klimeše – 4:1! Asistence: Vladimír Svačina.
    49:39 Radoslav TYBOR - 3:1
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    49:39
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí se dostávají do vedení o dvě branky. Po střele z levého kruhu se puk motal před brankou, kde jej za bezmocného Klimeše dostal RADOSLAV TYBOR – 3:1! Asistence: Valentin Claireaux, Robert Kousal.
    38:34 Ondřej VÁLA - 2:1
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    38:34
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí pokračovali v útočném snažení a povedlo se. ONDŘEJ VÁLA dostal šanci na reparát a tentokrát od modré čáry zamířil přesně. Je pravda, že Klimeš toho moc neviděl, Dynamo tak jde opět do vedení – 2:1! Asistence: Robert Kousal.
    33:57 Peter SCHNEIDER - 1:1
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    33:57
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak to bylo opravdu rychlé. Po vyhraném vhazování zakombinovali na modré čáře obránci, puk se poté dostal na levý kruh k Muellerovi, který ideální žabičkou před brankou oslovil PETERA SCHNEIDERA, jemuž stačilo jen vložit hokejku do přihrávky a jít slavit, Klouček neměl nárok – 1:2! Asistence: Peter Mueller, Ralfs Freibergs.
    17:59 Radoslav TYBOR - 1:0
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    17:59
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácím se povedlo udeřit z brejku, čímž se ujímají vedení. RADOSLAV TYBOR dostal na modré čáře přihrávku od Poulíčka, následně si mezi kruhy položil obránce Komety a přesně zakončil – 1:0! Asistence: Patrik Poulíček.

    Milan Šplíchal

    Branky a nahrávky: 18. Tybor (Poulíček), 39. Vála (Kousal), 50. Tybor (Claireaux, Kousal), 55. Mikuš (Svačina), 59. Mikuš (Kusý, Claireaux) – 34. Schneider (Mueller, Freibergs)


    HC Dynamo Pardubice: Klouček (Nečas) – Kolář, Nakládal, Mikuš, Hrádek, Vála, Holland, Jelínek – Blümel, Kousal, Tybor – Mandát, Poulíček, Svačina – Vondrka, Claireaux, Kusý – Machala, Anděl, Zeman.
    HC Kometa Brno: Klimeš (Vejmelka) – Gulaši, Freibergs, Pyrochta, Zábranský, Mikyska, Němec, Bartejs – Zaťovič, Holík, Mueller – Vincour, Rákos, Schneider – Plášek, Střondala, Horký – Kunc, Kusko, Šoustal.

    Rozhodčí: Lacina, Pilný – Klouček, Ganger

    Diváci: 1458
    thejrc.org