Motor ČB – Sparta 2:5 (kon.) | Litvínov – Liberec 3:4 (1:2 po s.n.) | K. Vary – Mladá Boleslav 3:1 (kon.)
Vítkovice – Zlín 5:3 (kon.) | Kladno – Plzeň 2:5 (kon.) | Pardubice – Kometa Brno 5:1 (kon.)
Mountfield HK – Olomouc 3:4 (kon.) | Přerov – Třinec 3:2 (po pr.)
konec
Mountfield HK
3:4 (1:1, 1:3, 1:0)
HC Olomouc
Úterý 18.08.2020, 18:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Generali Česká Cup • Skupina C
Předzápasové kurzy
Partner:
    45:59 Lukáš CINGEL - 3:4
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    45:59
    Hradec právě vstřelil branku!
    Doslova kočka myš! To co předváděla Olomouc s obranou Hradce v části druhé, dělají nyní Lvi s Hanáky! LUKÁŠ CINGEL se po samostatném úniku ve vlastním oslabení prosazuje přízemní střelou ke vzdálenější tyči! Ocenit ale musíme také parádní průnikovou přihrávku Koukala – 3:4! Asistence: Petr Koukal.
    31:00 Jan KNOTEK - 2:4
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    31:00
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci zvyšují na 4:2 a nyní to vypadá, že si s obranou Hradce skutečně pohrávají! Ostřížek z mezikruží našel na brankovišti opět zcela nestřeženého JANA KNOTKA. Mazanec znovu neměl nejmenší nárok – 4:2! Asistence: David Ostřížek.
    28:49 Lukáš NAHODIL - 2:3
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    28:49
    Olomouc právě vstřelila branku!
    S brankami se nám tu teď roztrhl pytel! Obrany zřejmě spí a Hanáci znovu vedou! Po přihrávce Klimka z rohu kluziště do předbrankového prostoru pohodlně skóroval trestuhodně nehlídaný LUKÁŠ NAHODIL. Šalda ho nestíhal dobruslit, takže útočník Moravanů pohodlně skóruje na 3:2 pro Kohouty! Obránce Lvů může litovat toho, že svého spoluhráče poslal bránit Klimka. Asistence: Lukáš Klimek, Jan Káňa.
    28:04 Richard NEDOMLEL - 2:2
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    28:04
    Hradec právě vstřelil branku!
    Máme bleskurychle vyrovnáno! Východočeši po delší době předvedli slušnou kombinaci a hned je z toho branka! Rána Radovana Pavlíka z levého kruhu propadla Lukášovi mezi betony a důrazný RICHARD NEDOMLEL posunul z brankoviště kotouč za čáru – 2:2! Asistence: Radovan Pavlík, Petr Koukal.
    27:25 Vilém BURIAN - 1:2
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    27:25
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomouc otáčí skóre a zaslouženě jde do vedení! Obrana Hradce nyní trestuhodně zaspala a ani jeden bránící hráč nestíhal svého soupeře! Kohouti šli v podstatě do situace dva na nikoho. Bambula šikovně přihrál VILÉMU BURIANOVI, jenž z bezprostřední blízkosti dopravil bekhendem kotouč do prázdné brány! Asistence: Jan Bambula, Tomáš Gřeš.
    06:43 Lukáš NAHODIL - 1:1
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    06:43
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomouc krátce po skončení přesilové hry srovnává krok! Škůrek si se svými střelami od modré čáry nedal pokoj a nyní slaví úspěch! Jeho pokus tečoval v předbrankovém prostoru LUKÁŠ NAHODIL a Mazanec byl tentokrát naprosto bez šance – 1:1! Asistence: David Škůrek, Lukáš Klimek.
    01:34 Lukáš CINGEL - 1:0
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    01:34
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec bleskově využívá přesilovku a jde do vedení! Lev narýsoval z levé strany přesný křižný pas na pravý kruh, odkud LUKÁŠ CINGEL parádní ranou zápěstí zamířil do bližšího horního rohu – 1:0! Asistence: Jakub Lev, Aleš Jergl.

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 2. Cingel (Lev, Jergl), 29. Nedomlel (R. Pavlík, Koukal.), 46. Cingel (Koukal) – 7. Nahodil (Škůrek, Klimek), 28. Burian (Bambula, Gřeš), 29. Nahodil (Klimek, Káňa), 31. Knotek (Ostřížek)


    Mountfield HK: Mazanec (Lukeš) – Nedomlel "A", Váchal, Jank, Čáp, Šalda, Kukla, Gaspar – Lev, Cingel, Chalupa – V. Síla, Sklenář, Kelly Klíma – Perret, Kevin Klíma, Jergl – R. Pavlík "A", Koukal "C", Pilař. Trenér: Vladimír Růžička st.
    HC Olomouc: Lukáš (Mokrý) – Švrček, Valenta, Ondrušek "A", Škůrek, Vyrůbalík "C", Rutar, Hlaváč – Ostřížek, Knotek "A", Tomeček – Olesz, Kolouch, Kucsera – Klimek, Nahodil, Káňa – Burian, Gřeš, Bambula. Trenér: Zdeněk Moták.

    Rozhodčí: Horák, Sýkora – Frodl, Komárek

    Diváci: 750
    thejrc.org