Sokolov – Slavia 3:2 (2:1 po s.n.) | Opava – Kopřivnice 2:1 (kon.) | Znojmo – Havířov 2:2 (kon.)
Poprad – Lipt. Mikuláš 13:2 (kon.) | Litoměřice – Kadaň 6:3 (kon.) | Benátky n/J – Kolín 6:2 (kon.)
Vrchlabí – Šumperk 4:0 (kon.) | Tábor – Havlíčkův Brod 5:0 (kon.) | Jablonec n/N – Dvůr Králové n. L. 4:5 (kon.)
Děčín – Mostečtí Lvi 4:8 (kon.)
konec
HK Poprad
13:2 (3:0, 4:1, 6:1)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Čtvrtek 20.08.2020, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tak v poslednej tretine domáci na plné obrátky spustili svoj gólostroj. V tretej dvadsaťminútovke sa za domácich presadili Bjalončík, Vandas, Haščák, Lušňák, Romaňák a Brejčák. Za hostí pridal jeden gól Piatka. Poprad obrovsky deklasoval Mikuláš 13:2. (20:08:26)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:31
    Zápas sa už len symbolicky dohráva, o víťazovi je dávno rozhodnuté.
     
    58:19
    Lukáš Hamráček si hľadal priestor medzi kruhmi. Napokon Liptáci získali pásmo, na modrej čiare si spracoval prihrávku Petran a príklepom vypálil. Vošvrdova lapačka bola pohotová.
     
    57:15
    Poprad dal gól!
    Gólostroj Popradu sa ešte stále nezastavil. Puku sa za pravým kruhom zmocnil DANIEL BREJČÁK. Preisinger ideálne clonil Bábikovi a puk prenikol po strele švihom do siete.
    Asistencia: Matúš Paločko.
     
    56:42
    Sám na bránu sa teraz na opačnej strane vyrútil Patrik Bečka, vyskúšal to strelou zblízka, no mieril iba na Vošvrdovu hokejku.
     
    56:04
    Poprad dal gól!
    Tucet gólov v sieti Liptovského Mikuláša. Po strele spomedzi kruhov od Skokana profitoval z dorážky DÁVID ROMAŇÁK, ktorý zblízka doklepol do prázdnej brány.
    Asistencie: Dávid Skokan, Marcel Haščák.
     
    55:12
    Opäť sa naskytla ďalšia strelecká príležitosť, tentokrát pre Mateja Paločka. Mal dostatok času na mierenie, skúšal to spomedzi kruhov, ale trafil iba zadný mantinel.
     
    54:17
    Poprad dal gól!
    Tak predsa to len ešte pre domácich hokejistov nie je málo. Do streleckej listiny sa zapisuje aj PATRIK LUŠŇÁK, ktorý ostal voľný medzi kruhmi, spracoval si prihrávku od Zagrapana a strelou k žrdi prekonal Bábika.
    Asistencie: Marek Zagrapan, Michael Vandas.
     
    53:19
    Poprad dal gól!
    A je to tu, domáci strieľajú desiaty gól a už je z toho totálny debakel. Svitana prisunul puk na ľavom kruhu pre MARCELA HAŠČÁKA, ktorý predviedol svoju parketu a strelou švihom nedal šancu Bábikovi.
    Asistencie: Patrik Svitana, Dávid Skokan.
     
    52:42
    Kamzíci si zahrajú presilovku o dvoch hráčov. Filip Mezovský je vylúčený za zovretie puku.
     
    52:38
    Rýchla spolupráca domácich. Skokan od bránkovej čiary z prvej dával prihrávku pred bránkovisko Preisingerovi, ktorého okamžité zakončenie skončilo na Bábikovej hrudi.
     
    51:58
    Poprad bude hrať presilovku a možno strelí aj okrúhly desiaty gól. Andrej Lištiak dostáva dve minúty za seknutie.
     
    51:57
    Bjalončík pred bránkou posúval puk Šotekovi, ktorý zakončoval z blízkosti, no triafal iba priamo do hrude Bábika.
     
    51:00
    Rudolf Huna mohol opäť znížiť. Naberal rýchlosť po stredovej osi, pretlačil sa pred bránku, ale bekhendom zakončil iba na Vošvrdovo rameno.
     
    49:48
    Poprad dal gól!
    Dlho sa však hostia z druhého gólu v stretnutí netešili. Poprad bol v pásme, Dalhuisen si spracoval prihrávku na modrej, šikovne nahral pred bránku voľnému MICHAELOVI VANDASOVI, ktorý jemne ušiel Bábikovi a bekhendom do prázdnej brány zakončil.
    Asistencie: Mike Dalhuisen, Marek Zagrapan.
     
    48:41
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Hostia znižujú stav stretnutia. Bola to trochu odvaha a chyba gólmana Vošvrdu, ktorý sa znovu pokúšal o rozohrávku spoza brány. Puk však nahral do pásma priamo na hokejku hosťujúceho MAROŠA PIATKU a ten do odkrytej brány zakončil.
    Bez asistencie.
     
    48:26
    Bola z toho napokon strela od modrej čiary z hokejky Romaňáka, s ktorou nemal gólman Bábik problémy a bezpečne zachytil.
     
    48:02
    Matej Paločko to skúsil individuálne, prekročil s pukom modrú čiaru a získal pásmo. Kamzíci sa teraz snažia niečo opäť vymyslieť.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 3. Česánek (Matej Paločko), 9. Preisinger, 17. Haščák (Drgoň, Svitana), 26. Skokan (Dalhuisen), 27. Šotek (Preisinger, Česánek), 28. Jevoš, 37. Zagrapan (Svitana), 44. Bjalončík, 50. Vandas (Dalhuisen, Zagrapan), 54. Haščák (Svitana, Skokan), 55. Lušňák (Zagrapan, Vandas), 57. Romaňák (Skokan, Haščák), 58. Brejčák (Matúš Paločko) – 22. Lištiak (Ró. Huna), 49. Piatka


    HK Poprad: Vošvrda (Rychlík) – Ulrych, Drgoň, Dalhuisen, Brejčák, Kramár, Müller, Česánek, Romaňák, Božoň, Hodorovič – Haščák, Skokan, P. Svitana – Valigura, Zagrapan, Vandas – Lušňák, Preisinger, Matúš Paločko – Matej Paločko, Bjalončík, Mešár – Dzivjak, Jevoš, Šotek
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Hollý (27. Bábik) – Petran (A), Kurali, Nemec, Droppa, Mezovský, Bača, Duran, Trška – Ri. Huna, Ró. Huna, Ru. Huna (C) – Lištiak, Piatka (A), Uhrík – Toma, Minárik, Hamráček – Michalík, Bečka, Uram

    Rozhodčí: Orolin – Stanzel, Šoltés
    ocianews.com