KÍ Klaksvík – Slovan Bratislava 0:0 (zruš.)
zrušeno
KÍ Klaksvík
0:0 (-:-)
ŠK Slovan Bratislava
Pátek 21.08.2020, 18:00 • Djúpumýri, Klaksvík • Liga mistrů (předkola) • 1. předkolo
Předzápasové kurzy
     
    Klaksvík se v rámci druhého předkola střetne se švýcarským Bernem. (15:49:33)
     
    Sága, která nemá ve fotbalovém světě obdoby, je oficiálně u konce. Slovan nedostal povolení nastoupit a v Lize mistrů končí.
     
    Z médií začínají vyplouvat na povrch informace o tom, že se utkání skutečně neodehraje. Klaksvík by v tom případě postoupil do druhého předkola Ligy mistrů kontumačně.
     
    Trable slovenského mistra pokračují! V den zápasu byl v jeho rezervním kádru opět nalezen pozitivní případ. Pokud ho opakovaný test potvrdí, tak se hrát nebude.
     
    ŠK Slovan se rozhodl narychlo vypravit další letadlo, aby se utkání mohlo v náhradním pátečním termínu odehrát. Přítomni by kromě juniorů měli být i ti hráči A-týmu, kteří se do původní nominace nevešli. Nutností každopádně zůstávají negativní testy na Covid-19.
     
    Utkání je z koronavirových důvodů skutečně odloženo. Slovan musí do pátku nasadit B-tým, jinak bude ze soutěže vyloučen.
    Faerské úřady údajně poslaly celý tým Slovanu do karantény. Slovenský klub může nasadit rezervní tým, ale čas má pouze do pátku.
     
    O postupujícím do druhého předkola se rozhodne již dnes. Vzhledem k nutným změnám v systému předkol byly odvetné zápasy zrušeny.
     
    Slovan Bratislava před pár dny oznámil, že se jeho dva členové nakazili koronavirem. Další testy u ostatních fotbalistů ale byly negativní a odehrání zápasu prvního předkola by tedy nemělo nic bránit.
     
    ŠK Slovan Bratislava

    Klub z Tehelné poleho pole před pár týdny oslavil svůj desátý titul v samostatné slovenské lize, když si ve zkrácené sezóně vybudoval obrovský náskok sedmnácti bodů na druhou Žilinu. V nové sezóně má za sebou už tři zápasy, přičemž ten poslední skončil prohrou 1:2 se Zlatými Moravcemi. Dnes se Slovan bude snažit napravit loňské fiasko z prvního předkola Ligy mistrů, kde senzačně padl s černohorským klubem Sutjeska Nikšić. V Evropské lize už to bylo mnohem veselejší. Svěřenci Jána Kozáka postoupili přes Feronikeli, Dundalk a PAOK Soluň do základní skupiny a tam si dvakrát zahráli se zvučnými soupeři jako Besiktas, Braga a Wolverhampton.
    Slovan bude hrát v dosti nevšedním prostředí
     
    KÍ Klaksvík

    Od faerského klubu se postup do druhého předkola určitě nečeká. Jistý respekt z něj ale jde, protože se aktuálně nachází ve skvělé formě. Klaksvík vyhrál všech pět posledních ligových zápasů s úctyhodným skóre 23:0. S obhajobou loňského titulu to bude mít přesto složité, neboť z druhého místa tabulky ztrácí na vedoucí HB Tórshavn pět bodů. V pohárech se Klaksvík představí čtvrtý rok za sebou. Během loňského léta přešel přes Tre Fiori a Riteriai až do druhého předkola Evropské ligy, kde v poměru 0:2 nestačil na švýcarský Lucern.
     
    Všem fotbalovým fanouškům přeji příjemné chvíle při sledování textového přenosu ze zápasu prvního předkola Ligy mistrů. Od dvaceti hodin se můžeme těšit na vystoupení Slovanu Bratislava na hřišti faerského Klaksvíku!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.

    Michal Břuchanský

    Branky:


    KÍ Klaksvík:
    ŠK Slovan Bratislava:

    Rozhodčí: Hagenes – Grønevik, Isaksen (NOR)
    bahis siteleri