Třinec – Mountfield HK 2:3 (kon.) | Litvínov – Plzeň 2:5 (kon.) | Sparta – Liberec 2:2 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
2:2 (0:1, 0:1, 2:0) Stav série: 0:1
Bílí Tygři Liberec
Středa 26.08.2020, 19:00 • Tipsport arena (Praha - Holešovice) • Play-off Generali Česká Cup • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To už bylo ode mě definitivně všechno, mějte se krásně a někdy u dalších online přenosů se budu těšit, na počtenou! (21:18:49)
     
    Ve třetí třetině sparťané zdramatizovali vývoj série zásluhou Davida Tomáška a Michala Řepíka. Více už toho však domácí borci nestihli a prohrávají celkovým poměrem 4:6. Do dalšího kola tedy postupuje Liberec.
     
    Konec zápasu.
     
    59:40
    Kvapil chtěl poslat přihrávku napříč pásmem Řepíkovi, do této přihrávky se však vložil svou hokejkou Jaroslav Vlach. Toto už Liberečtí zvládnou.
     
    58:55
    Liberecký obránce Ronald Knot (LIB) vyfasoval od rozhodčích dvě minuty za hrubost a už sedí na trestné lavici. Sparťané mají poslední šanci!
     
    58:54
    Roman Horák čekal u mantinelu na přihrávku od svého spoluhráče, ale sudí znovu přerušuje. Navíc se bude vylučovat na liberecké straně.
     
    58:26
    Další příležitost Pražanů! Tomášek zkoušel prostrčit kotouč u levé tyčky do branky, ale Kváča byl znovu na svém místě.
     
    58:13
    Rozeběhly se nám poslední dvě minuty třetí třetiny. Řepík se snažil ukořistit kotouč do své moci, ale rozhodčímu se ztratil puk z dohledu a přerušuje hru.
     
    57:46
    Po dalším zákroku hostujícího gólmana si sparťanští trenéři berou oddechový čas a Machovský zůstává na střídačce!
     
    57:34
    Další dobrá šance domácích! Roman Horák měl dostatek prostoru na střelu, která se však zastavila ve změti těl před libereckým brankářem Kváčou.
     
    57:13
    Krkolomný přechod domácích přes modrou čáru vyšel a Košťálek našel v hloubi pásma Buchteleho, který se však do další akce už neprokličkoval.
     
    56:24
    Zikmund ztratil puk v útočném pásmu a do útoku mohli zavítat Liberečtí. Lenc naservíroval kotouč přesně do voleje Rachůnkovi, Machovský kryje.
     
    55:29
    Další dobrý pokus domácích! Prudká střela doletěla až ke Kváčovi, před nímž chtěl tečovat Řepík, ale neúspěšně. Škoda pro domácí.
     
    54:29
    Buchtele si musel puk nadvakrát zpracovat, ale i přesto domácí pronikli přes útočnou modrou čáru. Následně střílel příklepem obránce Dvořák, Kváča zasáhl.
     
    54:03
    Před námi posledních šest minut třetího dějství. Machovský si nyní počkal na střelu jednoho z libereckých hráčů a ukryl kotouč ve své náruči.
     
    53:21
    Menší šermovačku v útočném pásmu před Kváčou chtěl vyřešit Sukeĺ, který se však ani nadvakrát nedokázal prosadit. Sparťanům se pomalu krátí čas.
     
    52:54
    Horák musel pro puk vyjet až do středního pásma, ale sparťanům to nemusí vadit, jelikož si liberečtí hráči nerozuměli a poslali kotouč přes všechny čáry.
     
    52:23
    Po přerušení následuje další komerční přestávka v dnešním utkání. Mezitím byl oznámen počet diváků. Duel tady v Holešovicích sleduje 1 423 fanoušků!
     
    52:12
    Dvořák vybojoval kotouč pro Janduse, který si všiml Řepíka. Tomu se otevřel prostor, ale Kváča si na jeho střelu počkal!

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 42. Tomášek (Sukeĺ), 47. Řepík (Horák, Tomášek) – 3. Rychlovský (Najman, Vlach), 34. Lenc (Birner, Gríger)


    HC Sparta Praha: Machovský (Neužil) – Piskáček (A), Košťálek, Jurčina, Pavelka, Jeřábek, Dvořák, M. Jandus – Kvapil, Horák, Řepík (C) – Rousek (A), Sukeĺ, Tomášek – Buchtele, Říčka, Forman – Zikmund, D. Vitouch, Dvořáček.
    Bílí Tygři Liberec: Kváča (Pavelka) – Šmíd (A), Knot, Rosandič, Hanousek, Derner, Štibingr, Kunst – Birner (A), Filippi, Bulíř – Rachůnek, Gríger, Lenc – Šír, Jelínek (C), Zachar, Vlach, A. Najman, Rychlovský.

    Rozhodčí: Jeřábek, Vrba – Ondráček, Špůr

    Diváci: 1 423
    24.08.2020
    Liberec - Sparta 4:2

    Branky a nahrávky: 7. Vlach (Knot, Šír), 14. Lenc (Derner, Gríger), 21. Filippi (Lenc), 59. Vlach (Rosandič) – 42. Buchtele, 45. Kvapil (Košťálek)

    Sparta 0 1 Liberec
    #1 Pondělí 24.08.2020 • 18:00
    Liberec - Sparta 4:2
    #2 Středa 26.08.2020 • 19:00
    Sparta - Liberec 2:2
    thejrc.org