Niederkorn – Zeta 3:0 (kon.)
konec
FC Progrès Niederkorn
3:0 (1:0)
FK Zeta
Středa 26.08.2020, 18:30 • Stade Municipal de Differdange • Evropská liga (předkola) • 1. předkolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Niederkornu, který svého soupeře porazil výsledkem 3:0. Lucemburský celek měl i během druhého poločasu více ze hry, navíc druhou branku opět vsítil Tekiela, kterému se povedlo proměnit pokutový kop. V nastaveném čase navíc navýšil vedení domácích Thill. Zeta se směrem dopředu hledala, většinu času narážela na pozornou obranu soupeře. Hosté se do vyložených šancí moc často nedostávali, brankář Flauss proto neměl moc práce. (20:20:28)
     
    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 9:4. Střely mimo: 1:0. Rohy: 9:4. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 20:12.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Niederkorn právě vstřelil branku!
    Tak ještě jedna branka v podání domácích! Finální zásah vyprodukoval SEBASTIEN THILL, který dokázal překonat brankáře Akoviće, jenž v tomto duelu inkasuje už potřetí. Zeta tak postupovat nebude!
     
    90+3
    Zeta se během nastaveného času dostala na útočnou polovinu, kde nesledujeme nikterak drtivý tlak. Naopak se domácí celek v poklidu brání.
     
    90+1
    Taktický zákrok předvedl vracející se Tekiela, který tak překazil rodící se akci soupeře.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, zcela určitě se bude nastavovat. Každopádně to vypadá, že domácí postup nemine.
     
    87
    Do akce se opět dostal hlavní sudí, který si všiml nedovoleného zákroku hostů. Niederkornu to pochopitelně stačí, zahrávat bude další volný kop.
     
    86
    Střídání v týmu FC Progrès Niederkorn: ze hřiště odchází Irvin Latić, přichází Florik Shala.
     
    83
    Flauss musel v krátkém časovém sledu podruhé zasahovat, tentokráte se míč snesl přímo doprostřed branky, což bylo pro brankáře snadné sousto.
     
    82
    Nya-Vedji měl na kopačce kontaktní branku, jenomže po dlouhé době musel do akce také brankář Flauss, který podržel svůj celek.
     
    81
    Do konce tohoto zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut. Zeta i nadále prohrává o dvě branky, navíc to vypadá na postup lucemburského celku.
     
    80
    Sled nepřesností, a to z obou stran. Volného předmětu se tak ujal osamocený Thill, který si ho kopl daleko před sebe, což znamenalo faul.
     
    79
    Hosté zahrávali další rohový kop, avšak ani z tohoto mráčku nezapršelo. Poté se razantně napřáhl Krstović, jehož zakončení směřovalo vedle branky.
     
    78
    Střídání v týmu FC Progrès Niederkorn: ze hřiště odchází Ryad Habbas, přichází Antonio Luisi.
     
    77
    Krátká kombinace v oblasti středového kruhu nakonec nepřinesla nic nebezpečného. Naopak nepřesně nahrával Thill, jenž našel pouze protihráče.
     
    76
    Domácí pochopitelně nikam nespěchají, při další útočné akci se s míčem vrátili na vlastní obrannou polovinu. Zeta se logicky snaží o napadání.

    David Suchý

    Branky: 11. Tekiela, 56. Tekiela (pen.), 90+3. Thill

    Karty:   34. Holtz (PRK), 38. Laterza (PRK), 48. Habbas (PRK), 64. Latić (PRK) – 38. Dinović (ZET), 40. Tuzović (ZET), 70. Vukčevič (ZET)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 9:4. Střely mimo: 1:0. Rohy: 9:4. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 20:12.
    FC Progrès Niederkorn: Flauss – Laterza, Ferino, Skenderović, Karayer – Latić (86. Shala) – Thill (C), Tekiela, Silaj, Holtz (67. Muratović) – Habbas (78. Luisi)
    Náhradníci: Sommer – Bah, Barnabo, Dublin, Luisi, Muratović, Shala

    FK Zeta: Aković (C) – Milić, Tuzović, Ceklić (67. Durović) – Dinović – Soppo, Milojko – Vukčević, Kratović, Kalezić (62. Nya-Vedji) – M. Lambulić (55. L. Lambulic)
    Náhradníci: Radulović – Ajković, Bečić, Djurović, L. Lambulić, M. Lambulić, Nya-Vedji

    Rozhodčí: Hasanov – Zejnalov, Husejnov (všichni Ázerbájdžán)
    thejrc.org