Nitra – Trenčín 2:3 (kon.) | Litoměřice – Sokolov 6:2 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
6:2 (2:2, 3:0, 1:0)
HC Baník Sokolov
Pondělí 31.08.2020, 18:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:22
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Další povedená trefa ŠIMONA KUBÍČKA. Nováček v kališnickém dresu vypálil přesně od modré z rohu u mantinelu. Jeho dělovka pak přesně zaplula do prostoru za zády překvapeného Hamrly. Asistence: Petr Hašek a Erik Čermák.
     
    39:29
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Netrvalo to dlouho a kališníci navyšují své vedení! Od mantinelu se napřáhnul ŠIMON KUBÍČEK a tvrdou ranou propálil vše, co mu stálo v cestě. Dokázal tak vstřelit již pátý gól Stadionu. Asistence: Pavel Novák.
     
    39:10
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Zdá se, že dorážky činí sokolovskému gólmanovi velký problém! Odražený puk v pravém kruhu převzal PATRIK MIŠKÁŘ. Ten jej bez váhání poslal do branky. Asistence: Matěj Beran a Martin Procházka.
     
    34:27
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Kališníci se opět dostávají do vedení. Nejprve od modré tvrdě vyslal puk na branku Jan Mlčák, jehož střelu ještě Hamrla vyrazil. Nepohlídal si ale LUKÁŠE VÁLKA, který tečoval kotouč do zcela odkrytého prostoru brankoviště. Asistence: Jan Mlčák.
     
    16:29
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Povedená trefa ERIKA ČERMÁKA a kališníci srovnávají! Doslova centimetry volného prostoru našel litoměřický útočník mezi tyčí a gólmanem, kam zcela přesně uklidil puk. Asistence: David Jindra a Marek Berka.
     
    07:57
    Baník právě vstřelil branku!
    Netrvalo to dlouho a hosté se ujímají vedení. Po krátkém tlaku na Beranovu branku se chopil příležitosti VOJTĚCH KROPÁČEK, který zcela přesně dorazil kotouč do branky svého bývalého týmu. Asistence: Martin Osmík a Otakar Šik.
     
    07:27
    Baník právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovku a je srovnáno! Přihrávku od Tomáše Vracovského nekompromisně napálil do odkrytého prostoru u Beranovy levé tyče JAKUB VRÁNA a vrací tak svůj tým do hry. Asistence: Tomáš Vracovský a Jan Pohl.
     
    01:55
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Do vedení jdou ale Litoměřičtí! Bezprostředně po akci Sokolova se domácí vydali do rychlého brejku, od modré následně vypálil PAVEL NOVÁK a otevírá tak skóre dnešního utkání. Asistence: Filip Koffer a Šimon Kubíček.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 2. Novák (Koffer, Kubíček), 17. Čermák (Jindra, Berka), 35. Válek (Mlčák), 40. Miškář (M.Beran, Procházka), 40. Kubíček (Novák), 49. Kubíček (Hašek, Čermák) – 8. Vrána (Vracovský, Pohl), 8. Kropáček (Osmík, Šik)


    HC Stadion Litoměřice: Beran A. (Škorpík) – Marcel, Holý, Výtisk (C), Poizl, Mlčák, Kubíček, Jebavý (A), Krutil – Beran M. (A), Miškář, Procházka – Koffer, Válek, Novák – Jindra, Hašek, Jánský – Damašek, Berka, Čermák.
    HC Baník Sokolov: Horák (31. Hamrla) – Tureček, Klejna, Kadeřávek, Přindiš, Klodner, Pohl – Vracovský, Rohan, Kadlec, Kropáček, Vrána, Petrov, Rulík, Osmík, Šik.

    Rozhodčí: Luczków, Folk – Beneš, Povová
    bahis siteleri