Olomouc – Vítkovice 5:5 (kon.) | Písek – SHK Hodonín 6:3 (kon.) | Žďár n/S – Lev Benešov 6:3 (kon.)
konec
IHC Králové Písek
6:3 (1:2, 3:0, 2:1)
SHK Drtiči Hodonín
Středa 02.09.2020, 18:00 • Zimní stadion Písek • Přípravné zápasy
Partner:
     
    Třetí gól Drtičů zároveň uzavřel i dění středečního duelu, jenž dospěl k poněkud překvapivému výsledku – domácí Králové poráží původně favorizovaný Hodonín v poměru 6:3. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek večera. (20:08:06)
     
    Konec zápasu.
     
    58:33
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Snížit se právě podařilo MICHALU ROMANČÍKOVI, kterému se povedlo domácího gólmana zmást naznačením a zamezit tak jeho přesunu na levou stranu – hodonínský útočník pak zakončoval do prázdné. Asistence: Erik Hložánek
     
    57:50
    Před Kubáněm teď nebezpečně operoval David Matějka, byl volný na dorážku, ke které měl velice blízko, Drtiči si však situaci v poslední chvíli zvládli ohlídat.
     
    57:20
    Dvakrát icing domácích.
     
    56:28
    Hosté se snaží horko těžko něco vymyslet, čas však nehraje v jejich prospěch. Kotouče se navíc po jedné z nevydařených střel opět ujímají aktivitou hýřící Králové..
     
    55:44
    Domácí si teď příliš neporozuměli a posílají kotouč na zakázané uvolnění..
     
    55:18
    Písečtí hrají v plném počtu.
     
    54:38
    Od inkasování branky právě zachránil svůj celek Martin Parýzek, který pohotově vyhodil kotouč z bezprostřední blízkosti Hausera..
     
    53:15
    Hosté mají možnost dosavadní výsledek utkání trochu zkorigovat – na trestnou lavici usedá Dominik Bílek.
     
    52:19
    Písek právě vstřelil branku!
    Šestý gól posílá na střelecký účet domácího mužstva TOMÁŠ ROD. Bez asistence
     
    51:34
    Písek právě vstřelil branku!
    Tak přece jen se dočkali – David Matějka připravil vhodnou střeleckou pozici MARTINU MATĚJČKOVI, který přesnou nekompromisní ranou prolomil ono zdlouhavé střelecké trápení svého výběru. ASISTENCE: David Matějka
     
    50:41
    Ze střelecké aktivity Králové neubrali ani posléze, ale ta koncovka.. Domácí tak v posledních několika minutách zbytečně spálili hodně příležitostí.
     
    49:24
    Pochybení hostujících hráčů teď mohli potrestat hned dva domácí hokejisté – Kubáň každému z nich čelil zcela sám, ani jeden z Králů ale nebyl schopen usměrnit kotouč tím správným směrem. Bylo tak pouze vidět bezmocné lomení rukama píseckých fanoušků..
     
    48:35
    Hauser schytal nepříjemnou jedovku zápěstím do svého pravého ramene.
     
    48:00
    Gólman Drtičů si poradil i s nadcházející smrští píseckých dorážek..
     
    47:22
    Kubáň tedˇ čelil hned několika střeleckým pokusům z holí domácích, všem ale úspěšně odolal. Hned poté se vhazovalo po jeho pravé straně..
     
    46:40
    Přibyl naskočil zpět do hry, Králové kompletní.
     
    46:10
    Hosté byli teď v útoku hodně nepříjemní, domácí se ovšem nakonec zvládli osvobodit.

    Kateřina Němcová

    Branky a nahrávky: 6. Bednařík, 29. Matějček, 30. Kosnar, 38. Kosnar (Sýbek, Novák), 52. Matějček (Matějka), 53. Rod – 4. Balán (Vosátko), 13. Balán, 59. Romančík (Hložánek)


    IHC Králové Písek: Hauser (Kříž) – Turek, Parýzek, Dudáček, Bílek, Šafář, Suda – Kosnar, Rod T. st., Sýbek, Matějka, Matějček, Bednařík, Novák, Přibyl, Rod T. ml, Volf
    SHK Drtiči Hodonín: Kubáň (Polášek) – Jirásek, Kruckovič, Spalovský, Vosátko, Uhříček, Veselský, Koubek – Komínek (C), Romančík, Hložánek, Balán, Bulín, Krejčí, Škvrně, Urbánek, Sedláček

    Rozhodčí: Poskočil – Šperl, Mitáš
    thejrc.org