Kroměříž – Ostrava 0:3 (kon.)
konec
SK Hanácká Slavia Kroměříž
0:3 (0:3)
FC Baník Ostrava
Středa 02.09.2020, 17:00 • Stadion Kroměříž • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    87
    Štěpánek sice směřoval do úniku, ale rychle se před něj dostali Stronati se Svozilem, kteří mu nedali prostor k zakončení. Domácí forvard tak nakonec získal jen roh.
     
    56
    Čtvrtý gól Baníku měl na kopačce Kuzmanovič, který zakončoval volejem ze středu šestnáctky. Míč však napálil jen do středu brány, kde prokázal dobré reflexy Kofroň!
     
    49
    Buchta poslal míč před bránu, kde se o zakončení z bezprostřední blízkosti pokoušel Smola, ale to mu protihráči nebylo dovoleno. Nakonec zasáhl Kofroň!
     
    46
    Střídání v týmu SK HS Kroměříž: ze hřiště odchází Dostál, přichází Kofroň.
     
    38
    Potočný zase pálil z přímého kopu a nyní to byla opravdu blízko gólu! Balón totiž skončil na brankové konstrukci, konkrétně na břevnu!
     
    30
    I když přímý kop nebyl v úplně optimální pozici, Potočný stejně zkusil vypálit. Dostál si i přesto nebyl zákrokem vůbec jistý, míč vyrazil jen před sebe. Následně ještě dorážel Pokorný, ale ten byl neúspěšný!
     
    23
    Domácí jsou v plném počtu zataženi u svého vápna, ale stejně mají s obranou problémy. Daniel Tetour tak útočil již na svou čtvrtou trefu, ale tentokrát mu v tom zabránil Žiška, který míč vykopl doslova z brankové čáry!
     
    20
    Baník právě vstřelil branku!
    DANIEL TETOUR má na kontě již ve 20. minutě hattrick! Baník se s lehkostí dostal do šestnáctky, kde se výborným pasem blýskl Tijani, který tak pro jediného střelce dnešního duelu připravil další branku.
     
    11
    Baník právě vstřelil branku!
    Bleskově je to 2:0! Hanácká Slavia nechala trochu prostoru v pokutovém území, čehož dokázal využít Reiter, který zde našel hlavu DANIELA TETOURA, který zkušeně zakončil k tyči.
     
    5
    Baník právě vstřelil branku!
    Ostrava se rychle dostává do vedení! Hosté to totiž výborně vykombinovali, takže na konci akce DANIEL TETOUR jen poslal míč do odkryté brány.

    Lukáš Mihal

    Branky: 5. Tetour, 11. Tetour, 20. Tetour


    SK Hanácká Slavia Kroměříž: Dostál (46. Kofroň) – Sklenář, Sedlák, Cupák, Vyhlíd, Vasiljev, Zavadil, Votava, Žiška, Mlčoch, Kovář.
    Náhradníci: Kofroň – Tiahlo, Štěpánek, Machálek, Mustafič, Sigmund, Houser, Plecitý.

    FC Baník Ostrava: 1. poločas: Laštůvka – Fillo, Pokorný, Azackij, Fleišman – Jánoš, Tetour – Reiter, Chvěja, Potočný – Tijani.
    2. poločas: Murín – Lalkovič, Buchta, Smola, Kuzmanovič, Holzer, Kaloč, Jirásek, Juroška, Svozil, Stronati.

    Diváci: 724
    thejrc.org