Hlučín – Vel. Meziříčí 1:0 (kon.) | Zlín B – Olomouc B 2:2 (kon.)
konec
FC Zlín B
2:2 (1:1)
SK Sigma Olomouc B
Pátek 04.09.2020, 17:00 • Stadion Letná, Zlín • Moravskoslezská fotbalová liga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání nakonec končí remízou 2:2, která je zasloužená s obou stran. Olomouc byla většinu času lepší, proto šla dvakrát do vedení, ale Zlín vždy dokázal opravdu rychle vyrovnat. Jinak to ale byl opravdu pohledný fotbal plný šancí, nezaujatého diváka to tak určitě bavilo. Oba celky tak berou po bodu. (20:04:27)
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Střídání v týmu FC Fastav Zlín B: ze hřiště odchází Martinez, přichází Staněk.
     
    90+1
    Nastavuje se jedna minuta.
     
    90
    Španělský záložník to po chybě soupeře zase vzal na sebe, ale tentokrát se to už vůbec nevyplatilo. Mohl uvolnit nějakého lépe postaveného spoluhráče, ale místo toho míč napálil jen do středu brány.
     
    89
    To po jeho přihrávce zakončoval Martin Mlýnek, který však z bezprostřední blízkosti napálil jen protihráče, kteří dělají k udržení remízy všechno možné i nemožné.
     
    88
    Sigma si v závěru utkání také tvoří nějaké gólové příležitosti. Centr od rohového praporku však dobře kryje Rakovan, Martine pak míří do dalšího úniku.
     
    86
    Střídání v týmu FC Fastav Zlín B: ze hřiště odchází Lukáš Hrdlička, přichází Vít Mlýnek.
     
    86
    Martinez to opět vzal na sebe. Míče se ujal na středu hřiště a připravoval se k přihrávce, ale nakonec k tomu nebyla ideální příležitost. Z dálky tak zakončil sám, ale jen nad.
     
    85
    Martinez měl na hlavě třetí branku svého týmu! Po centru Zahradníka však hlavičkuje jen do obránce, který sráží míč mimo hrací plochu.
     
    83
    Domácí začínají mít v posledních minutách převahu. Do zakončení se tak nyní dostal třeba Venený, ale těžký volej skončil jen vedle brány.
     
    82
    Reichl si tentokrát při vyrážení centru byl více než jistý. Míč však srazil opravdu daleko od brány, takže zůstává v držení Zlína.
     
    81
    Hrdlička se sám zkoušel dostat přes dva protihráče, což se mu málem povedlo. Nakonec však získal jenom rohový kop.
     
    80
    Oba týmy se nyní střídají v držení míče a marně hledají cestu dopředu. Uvidíme, jestli se v poslední desetiminutovce ještě někdo dostane do vedení.
     
    79
    Domácí chvíli odpočívají od neustálého bránění. Míč drží na své polovině a ani se moc nehrnou dopředu, aby ho rychle neztratili.
     
    78
    Sigma rozehrává další roh, po kterém byl v pokutovém území docela velký zmatek, ale lépe to dopadlo pro Fastav, který míč nakonec uklidil z této nebezpečné oblasti.
     
    77
    Novák výborně nepustil před sebe nabíhajícího Zmrzlého, míč si navíc poté zkušeně podržel, takže mohl v pohodě rozehrát.
     
    76
    Martinez zkoušel vysunout do úniku Martina Mlýnka, který měl pochopitelně docela vysokou rychlost, ale nic to nezměnilo na tom, že byla přihrávka moc dlouhá a skončila až u gólmana.
     
    75
    Střídání v týmu FC Fastav Zlín B: ze hřiště odchází Němeček, přichází Uhřík.

    Lukáš Mihal

    Branky: 34. Slaměna (pen.), 53. Kolář – 32. Zifčák, 50. Yunis

    Karty:   64. Pafka (ZLB) – 25. Grygar (OLB), 59. Grečmal (OLB)


    FC Zlín B: Rakovan – Němeček (75. Uhřík), Slovák, Slaměna, Pafka (71. Zahradník), Hrdlička (86. V. Mlýnek), Martinez (90+1. Staněk), Chwaszcz, Venený (C), Nečas (71. M. Mlýnek), Kolář.
    Náhradníci: Lebánek – Uhřík, Staněk, V. Mlýnek, Strachoň, M. Mlýnek, Zahradník.

    SK Sigma Olomouc B: Reichl – David (C), Yunis, Grygar, Bednár, Galus, Zifčák, Zmrzlý, Grečmal (67. Baďura), Látal, Radič (63. Chytil).
    Náhradníci: Obzina – Neuer, Hapal, Chytil, Hausknecht, Fiala, Baďura.

    Rozhodčí: Dudek – Kotala, Mrázek
    ocianews.com