Interobal Plzeň – FTZS Liberec 5:0 (kon.) | Ž. Vlci Brno – Svarog Teplice 5:7 (kon.) | Chrudim – České Budějovice 2:1 (kon.)
Slavia – Olympik Mělník 9:3 (kon.) | Česká Lípa – Helas Brno 5:3 (kon.)
konec
FK Chrudim
2:1 (2:0)
Dynamo PCO České Budějovice
Pátek 04.09.2020, 20:00 • Sportovní hala Chrudim • 1. Futsal liga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    39:52
    V posledních vteřinách přichází první faul Dynama a zároveň žlutá karta pro Radima Pouzara.
     
    38:09
    Hostující Martin Slavík dostává za nevhodný výraz směrem k rozhodčímu žlutou kartu.
     
    35:01
    Time out pro hosty, kteří zřejmě střádají plány na hru bez gólmana!
     
    35:01
    David Drozd trefuje tyčku!
     
    33:44
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A je tu to, co jsme avizovali! Hosté se velmi šťastnou trefou dostávají na dostřel. Rychlou rozehrávku hostí tečoval TOMÁŠ KOUDELKA přímo mimo dosah brankáře Litviněnka a vlastním gólem zvyšuje naději Jihočechů na body – 2:1!
     
    32:11
    Max udělal kličku do středu hřiště a poté pravačkou nebezpečně vypálil. Štefan Beránek se rozchytal k fantastickému výkonu a jen díky němu jsou Budějovice relativně blízko bodovému zisku!
     
    31:21
    A Jiří Mužík mohl ihned odmítnout tlak Dynama třetím gólem, ve velké šanci se pokusil dloubnout balon přes gólmana Beránka, který jeho úmysl vystihl a další velkou příležitost zlikvidoval!
     
    30:30
    Poprvé se na hřišti objevil Jiří Mužík a rázem musel hasit nepříjemnosti. Hosté totiž postupovali do přečíslení tři na jednoho, nakonec to Dynamo překombinovalo a odmítlo kvalitní příležitost na vstřelení kontaktní branky!
     
    27:37
    Chrudimští rázem přidali a zasypali brankáře Dynama řadou střel. Beránek ale stále odolává, největší šance Felipeho vyškrábl na rohový kop!
     
    26:35
    Roman Mareš měl na noze třetí branku, jenže z bezprostřední blízkosti po parádním pasu od Martina Doši trestuhodně minul branku Dynama!
     
    25:39
    A hosté za svoji disciplinovanost mohli být odměněni i gólově! Petr Benát mířil z levé strany sám na Litviněnka, přízemní střelou ale nastřelil jen boční síťku!
     
    22:35
    Vzápětí je to nastřelená tyčka Martinem Došou na druhé straně!
     
    22:19
    Chrudimská defenzíva totálně propadla, na Litviněnka šli nyní zcela sami dva hráči Dynama! Martin Jasanský vzal nakonec vše na sebe, prudkou ranou ale nechal vyniknout chrudimského gólmana, který ramenem zachránil domácí celek!
     
    19:40
    Hosté s málem v závěru první půle dali vlastní branku! Míč poskakoval po odrazu od jednoho z hostujících hráčů po brankové čáře, gólman Beránek včas zasáhl na poslední chvíli a zachránil tím jen dvoubrankovou ztrátu!
     
    16:27
    Tlak Chrudimi byl v poslední opravdu enormní, hosté odolávali jen silou vůle. V největší příležitosti nastřelil David Drozd z levé strany tyčku budějovické klece!
     
    14:42
    Z ničeho nic zůstal na pravé straně zcela nepokrytý Petr Benát, který se řítil sám na Litviněnka. Na poslední chvíli si ale balon příliš předkopl, ukrajinský brankář ve službách Chrudimi tuto šanci využil a vjel mu pod nohy v ideální moment. Z nadějné příležitosti tak nebylo vůbec nic.
     
    10:36
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Jenže laciná ztráta při kombinaci, rychle rozehraný aut a přesně mířená rána EVERTONA přesně k tyči znamená druhou branku v síti Dynama – 2:0!
     
    09:03
    Max vzápětí napálil stojícího hráče na brankové čáře Dynama, hosté nadále drží na východě Čech nadějný výsledek! To se o poslední návštěvě Chrudimi rozhodně říci nedá.
     
    06:12
    Evertonova rána mířila jen o kousek mimo, domácí byli několik čísel od druhé radosti!
     
    05:23
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Domácím trvalo pět a půl minuty, než prolomili budějovickou hráz! Felipe posunul balon po lajně na MARTINA DOŠU, který naznačil křižnou přihrávku, místo které prudkou ranou překvapil gólmana Beránka a poslal favorita do vedení – 1:0!
     
    02:33
    Vynikající příležitost Koudelky vyrazil do bezpečí gólman Jasenský! Dynamo zatím v Chrudimi zdatně odolává.

    Petr Dejnožka

    Branky: 6. Doša (Felipe), 11. Everton (Felipe) – 34. Koudelka (vla.)

    Karty:   39. Slavík (CEB), 40. Pouzar (CEB)


    FK Chrudim: Litviněnko (Javorski) – Everton, Mareš, Mužík, Max, Koudelka, P. Drozd, D. Drozd, Doša, Malý, Balog, Felipe
    Dynamo PCO České Budějovice: Beránek (Jasenský) – Pouzar, Benát, Slavík, Prokeš, Jasanský, Hric, Hrbáč

    Rozhodčí: Čep, Slanina – Kabeláč
    ocianews.com