Liberec – Hr. Králové 3:2 (kon.) | Jablonec – Varnsdorf 3:1 (kon.) | Příbram – Vyšehrad 1:2 (kon.)
Opava – Prostějov 0:2 (kon.) | Chrudim – Žižkov 1:2 (kon.) | Blansko – Třinec 0:1 (kon.)
konec
FK Blansko
0:1 (0:0)
FK Třinec
Pátek 04.09.2020, 17:00 • Stadion ASK • Přípravný zápas
     
    Je konec! Dnešní utkání nám přeci jenom nabídlo jednu branku, o kterou se pět minut před koncem postaral hostující Akulinin. I ve druhém dějství jsem sledovali hodně ofenzivní podívanou, jenž nabídla několik zajímavých momentů. Oba celky si vypracovaly své šance, avšak střelecky se dokázal prosadit pouze Třinec. Blansko mělo na vyrovnání málo času, hosté si tak vedení pohlídali až do konce. (18:42:17)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, Blansko nemá na vyrovnání zrovna moc času. Třinec se zkušeně drží na útočné polovině.
     
    88
    Třinec se opět dostal na útočnou polovinu, kde jsme byli svědky nedovoleného zákroku na Akulinina. Hosté si tak vyzkouší další volný kop, z pravé strany.
     
    87
    Blansko to bude mít v tomto případě nesmírně složité, prohrává totiž o jednu branku. Do konce zápasu nezbývá moc času, nyní aut vybojoval vracející se Klusák.
    85. AKULININ - 0:1
     
    85
    Třinec právě vstřelil branku!
    Nakonec tu přeci jenom máme první branku zápasu! K rozehrávce standardní situace se totiž postavil Weber, který to zkoušel střílenou nabídku. Ta proletěla až do domácí branky, přičemž brankář Maňák sotva reagoval. Jako poslední se zřejmě míče dotkl LEONID AKULININ.
     
    84
    Jeden z domácích zahrál rukou, čehož si hlavní sudí pochopitelně všiml. To znamená standardní situaci z levé strany, do šestnáctky se ženou hostující obránci.
     
    83
    Do konce tohoto zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut. Oba celky se pokouší s výsledkem něco udělat, jenomže se dost možná branky vůbec nedočkáme.
     
    82
    Po rohovém kopu se do šance dostal domácí Vasiljev, který ovšem z dobré pozice hlavou přestřelil branku. Po delší době výstraha ze strany Blanska.
     
    79
    Po jednom ze soubojů se na zemi ocitl Lahodný, avšak v tomto případě se o faul nejednalo. Třinec se daleko nedostal, u balónu je stále hostující brankář.
     
    78
    Sudí ponechal hostujícímu celku výhodu, která ovšem nepřinesla nic nebezpečného. Javůrkova nabídka trefila prvního protihráče, bude se tak vhazovat.
     
    77
    Třinec se snažil volný kop rozehrát urychleně, avšak Weber si rozehrávku zopakuje. Mezitím se domácí hráči dokázali vrátit za míče, rozehrávat se bude po zemi.
     
    76
    Blansko se natlačilo směrem k vápnu soupeře, kde jsme byli svědky dalšího zakončení. To ale putovalo výrazně vedle branky, brankář tak nemusel zasahovat.
     
    75
    Nakonec z toho byl zisk rohového kopu pro Třinec. Míč se snášel do malého vápna, kde domácí odvraceli mimo šestnáctku. Poté slabě hlavičkoval Habusta.
     
    74
    Sledovali jsme dalekonosný odkop od hostující branky, který se snesl daleko na druhou stranu. Akulinin sklepl míč pod sebe, kde momentálně operuje Celba.
     
    73
    Autového vhazování se tentokráte ujal Klusák, který si na levém křídle vybral Machalíka. Ten byl čistě ubráněn, přesto se k volnému míči dostal Vasiljev.
     
    72
    Je před námi závěrečná dvacetiminutovka zápasu. Fanoušci se v tomto přátelském utkání branky nedočkali, oba celky na to mají ještě celkem dost času.
     
    71
    K velice pohotové střele se na opačné straně dostal Stáňa, jehož jedovka směřovala přímo doprostřed. Maňák měl menší problémy, nakonec ale neinkasoval.

    David Suchý

    Branky: 85. Akulinin


    FK Blansko: Halouska (46. Maňák) – Sukup (60. Helebrand), Huška (60. Šustr), Štrbák, Klusák – Ilko (46. Přerovský), Lahodný, Machalík, Vasiljev, Kania (46. Bartolomeu) – Šašinka
    FK Třinec:
    1. poločas: Ciupa – Bolf, Gáč, Janoščín, Hýbl – Weber, Vaněk – Omasta, Akulinin, Puchel – Attah

    2. poločas: Ciupa – Celba, Habusta, Šuľa, Javůrek – Samiec, Foltyn – Stáňa, Weber, Puchel – Akulinin.

    Náhradníci: Pastornický – Samiec, Celba, Foltyn, Habusta, Šula, Javůrek, Stáňa

    Rozhodčí: Zelinka – Vostrejž, Vejtasa
    bahis siteleri