Liberec – Hr. Králové 3:2 (kon.) | Jablonec – Varnsdorf 3:1 (kon.) | Příbram – Vyšehrad 1:2 (kon.)
Opava – Prostějov 0:2 (kon.) | Chrudim – Žižkov 1:2 (kon.) | Blansko – Třinec 0:1 (kon.)
konec
FK Jablonec
3:1 (2:0)
FK Varnsdorf
Pátek 04.09.2020, 10:30 • Stadion Střelnice, Jablonec nad Nisou • Přípravný zápas
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (12:07:16)
     
    Je konec! Jablonec zvládl dnešní přípravný duel a poráží Varnsdorf 3:1. Dlouho se čekalo na první šanci. Poté v obrovské příležitosti selhal Tomáš Ladra, který napálil míč nad břevno. Po třiceti minutách zahrával Jablonec přímý kop, ze kterého se trefil Jan Krob. I druhý gól padl po standardní situaci. Jan Chramosta se prosadil akrobatickým způsobem po rohovém kopu. Krátce po změně stran se hosté dostali zpátky do zápasu brankou Patrika Schöna. Jablonec ale dokázal nápor hostů otupit a poslední slovo měl v 83. minutě Jakub Považanec.
     
    Konec zápasu.
     
    90
    Považanec vybojoval odražený míč na polovině soupeře, skvěle si jej pokryl tělem a uklidnil rozehrávku přihrávkou do zadních řad.
     
    89
    Právě autor třetí branky Jakub Považanec vyslal další průnikovou přihrávku mezi obránce, jenže nikdo v zeleném dresu jeho úmysl nepochopil.
     
    87
    Hra je přerušena! Jeden z hostujících fotbalistů zůstává po předchozím souboji ležet na trávníku a bude potřebovat ošetření.
     
    86
    Jablonec zahrával další rohový kop. Na vysoký centr si naskočil Jeřábek, ale během výskoku se dopustil faulu.
     
    85
    Jablonec už si pouze kontroluje své vedení a snaží se dohrát dnešní přípravný duel s míčem na kopačkách.
    83. Jakub POVAŽANEC - 3:1
     
    83
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Jablonec se dočkal třetí branky a podle všeho rozhoduje o svém triumfu! Na parádní centr z levé strany si v pokutovém území naběhl JAKUB POVAŽANEC a špičkou kopačky uklidil míč do sítě!
     
    82
    Právě Hrubý byl v pokračující akci pozdě v souboji na hranici velkého vápna a nedovoleným zákrokem zastavil útočnou snahu Jablonce.
     
    81
    Robert Hrubý zastavil odkop hostujícího celku na hranici velkého vápna, jenže si netroufl na zakončení a roztáhl hru do křídla.
     
    80
    Po další akci už se Jablonec dočkal zakončení. Rána z velkého vápna byla sice prudká, ale postrádala potřebnou přenost. Ladrovi dnes zkrátka není přáno.
     
    79
    Jeřábek uvolnil přihrávkou na pravou stranu rozběhnutého Jana Kroba, který si ale netroufl na individuální průnik a raději přenesl hru přes šíři hřiště.
     
    78
    Varnsdorf předvedl další rychlou akci po levém křídle, jenže nákop na rychlonohého hráče prosvištěl až do zámezí.
     
    76
    Ladra napadal rozehrávku hostujících stoperů, jenže obránci Varnsdorfu si s jeho přítomností zkušeně poradili a odehráli míč do bezpečí.
     
    75
    Po delší době se hosté podívali až před branku domácího Jablonce. Centr z pravé strany si ale pohlídali obránci v zelených dresech.
     
    74
    Jablonec mohl definitivně rozhodnout o svém triumfu! V pokutovém území se do zakončení dostal Ladra, ale přízemní střelou minul vzdálenější tyč!

    Tomáš Kubečka


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Jablonec. Více informací zde.

    Branky: 30. Krob, 38. Chramosta, 83. Považanec – 48. Schön


    FK Jablonec: Hanuš – Štěpánek, Jeřábek, Martinec, Krob – Hübschman, R. Hrubý – Haitl, Chramosta, Ladra – Čvančara
    FK Varnsdorf: Vaňák (46. A. Richter) – Lehoczki, Zbrožek, Hasil, Novák (46. Rudnickyj) – Bláha, Kubista – Minsung (46. Kim), Kocourek (46. Bláha), Schon – Šimon (46. M. Richter)
    Náhradníci: A. Richter, Ondráček, Rudnickyj, M. Richter
    bahis siteleri