Příbram B – Motorlet 0:3 (kon.) | Vltavín – Rakovník 4:0 (kon.) | Sokolov – Povltavská 0:3 (kon.)
Benešov – Sparta B 0:4 (kon.) | Domažlice – Slavia B 0:0 (odl.)
konec
FK Příbram B
0:3 (0:2)
FK Motorlet Praha
Sobota 05.09.2020, 10:00 • Na Litavce - UMT • Česká fotbalová liga (A) • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Motorletu, který svého soupeře porazil výsledkem 3:0. I ve druhém dějství jsme sledovali územní převahu Příbrami, jenomže domácím to dnes prostě nešlo. Směrem dopředu to totiž bylo bezradné, hostující obrana totiž podala velice zodpovědný výkon. Motorlet se dokázal střelecky prosadit také ve druhém dějství, střelecký účet zápasu totiž uzavřel střídající Jiří Suk. (11:47:21)
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, dost možná se nebude vůbec nastavovat. Příbram by pochopitelně chtěla vstřelit čestnou trefu.
     
    87
    Práci měl také brankář Kočí, kterému se padající předmět povedlo schovat do svých rukavic. Poté následovalo vyhození do strany, domácí to zkusí po zemi.
     
    86
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut, o vítězi je pravděpodobně rozhodnuto. Nyní budeme sledovat odkop od branky Motorletu Praha.
     
    85
    Posléze se k dorážce dostal kapitán Kodr, který vsadil na razanci střely. Zakončení ovšem trefilo obětavého protihráče, domácí budou zahrávat další roh.
     
    84
    Do kombinace se zapojil také střídající Mezera, který se pokusil o centr z levé strany. Do vzduchu se vyhoupl Mišun, jenž hlavou orazítkoval břevno.
     
    83
    Motorlet měl k dispozici rohový kop, který se snášel k přední tyči, kde se ovšem povedlo ve vzduchu zakročit Puchmertlovi. Příbram tak peláší kupředu.
     
    82
    Střídání v týmu FK Motorlet Praha: ze hřiště odchází Tomáš Rossmann, přichází Martin Hurka.
    Střídání v týmu FK Motorlet Praha: ze hřiště odchází Jan Walter, přichází Jakub Zeman.
    Střídání v týmu 1. FK Příbram B: ze hřiště odchází Jan Vokřínek, přichází Stanislav Vokurka.
    Střídání v týmu 1. FK Příbram B: ze hřiště odchází Jan Díl, přichází Milan Mišun.
    77. SUK - 0:3
     
    77
    Motorlet právě vstřelil branku!
    Další ojedinělá šance hostujícího celku končí třetí přesným zásahem! Do pokutového území se totiž snesl další centr, který brankář Kočí vyrazil pouze před sebe, kde se nacházel JIŘÍ SUK, kterému se povedlo poslat míč do prázdné branky.
     
    76
    Tentokráte se jeden z hostujících hráčů nacházel v ofsajdu, akce tak byla rychle u konce. Poté sudí razantně domluvil jednomu z nadávajících hráčů.
     
    75
    Valenta se rychlým hodem pokoušel nastartovat Fotra, který to měl daleko k míči. Mnohem rychleji se k němu dostal Kočí, jenž založil rychlý protiútok 1. FK.
     
    74
    Také Kočí obstaral dalekonosný odkop, který ovšem doputoval pouze na hlavu pozorného Čepeláka. Motorlet si dokonce vybojoval autové vhazování.
     
    73
    Brankář Mihálek nasbíral další cenné vteřinky, načež odkopával daleko na druhou polovinu. Tam ovšem našel pouze hlavu Mezery, který hlavičkoval do autu.
     
    72
    Do konce tohoto zápasu zbývá něco málo kolem dvaceti minut, Motorlet stále vede o dvě branky. Před malým momentem unikl hrozbě žluté karty Čepelák.
     
    71
    K volnému míči se dostal Vokřínek, který ho ihned zkoušel přenést na naběhnuvšího Díla. To nebylo špatné řešení, včas se z branky ale vydal Mihálek.
     
    70
    Střídání v týmu FK Motorlet Praha: ze hřiště odchází Michal Rataj, přichází Jiří Suk.
     
    69
    Avšak ani z tohoto mráčku nezapršelo. Naopak si hostující brankář Mihálek přichystal prudký odkop k postranní lajně, kde ovšem Rossmann nedokázal doskočit.

    David Suchý

    Branky: 5. Rataj, 44. Rossmann, 77. Suk

    Karty:   31. Obdržal (PRB)


    FK Příbram B: Kočí – Puchmertl, Šíma, Kolář, Díl (82. Mišun), Vlček, Obdržal, Belej (66. Mezera), Ptáček, Kodr (C), Vokřínek (82. Vokurka)
    Náhradníci: Smrkovský – Mezera, Mišun, Vokurka

    FK Motorlet Praha: Mihálek – Filip, Čepelák (C), Rossmann (82. Hurka), Rataj (70. Suk), Bitto (58. Fotr), Simaichl (58. Dvorský), Rothe, Žaloudek, Walter (82. Zeman), J. Valenta
    Náhradníci: Vyčichl – Hurka, Fotr, T. Valenta, Zeman, Suk, Dvorský

    Rozhodčí: Aubrecht – Hányš, Tvrdík
    ocianews.com