S. Makedonie – Arménie 2:1 (kon.) | Ázerbájdžán – Lucembursko 1:2 (kon.) | Kypr – Černá Hora 0:2 (kon.)
Estonsko – Gruzie 0:1 (kon.)
konec
Severní Makedonie
2:1 (2:0)
Arménie
Sobota 05.09.2020, 15:00 • National Arena Todor Proeski, Skopje • Liga národů UEFA - Liga C • Skupina 2
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (17:02:59)
     
    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 4:9. Rohy: 1:13. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 14:18.
     
    Je za námi duel Ligy národů UEFA mezi Severní Makedonií a Arménií! Domácí fotbalisté vedli po prvním poločase o dvě branky, když se prosadili z penalt – Ezgjan Alioski a Ilja Nestorovski. V druhém poločase sice Arménie nebyla tolik aktivní, přesto se dočkala alespoň snížení, i když na konci samotného zápasu. I ona totiž kopala penaltu, se kterou si hravě poradil Tigran Barseghjan.
     
    90+5
    Konec zápasu.
    90+4. Tigran BARSEGHJAN - 2:1
     
    90+4
    Arménie právě vstřelila branku!
    Nakonec tu tedy máme ještě snížení, ale pro hosty už to bude hodně pozdě. TIGRAN BARSEGHJAN poslal svou levačkou míč do protipohybu gólmana, čímž určuje konečný stav dnešního zápasu.
    90+3. Penaltový zákrok
     
    90+3
    Penalta pro Arménii!
     
    90+2
    Fotbalisté v červeném se ještě hnali do přečíslení, když nakonec přišla z velmi dobré pozice. David Jurčenko si s tím však poradil a udržel ho v rukavicích.
     
    90+1
    Nastavovat se budou tři minuty!
     
    90
    Aleksandar Trajkovski to chtěl ještě dokázat vstřelenou brankou. Mířil po zemi na zadní tyč, ovšem jeho pokus se nakonec vytočil těsně vedle, je z toho odkop.
     
    89
    A utkání už se nám blíží ke konci opravdu mílovými kroky. Tři body do tabulky zapíše Severní Makedonie, která je nyní vládcem na hřišti.
     
    88
    Eljif Elmas hledal z první spoluhráče na polovině hřiště, ale jeho pas nebyl ani trochu přesný. Hosté následně poslali dlouhý nákop, ale k tomu měl nejblíže brankář Severní Makedonie, který míč lapil.
     
    86
    Visar Musliu byl dohrán po odehrání míče, čehož si hlavní rozhodčí všiml. Norberto Briasco-Balekian s tímto rozhodnutím nesouhlasil, ale nic s tím neudělá.
     
    85
    K tomu se fotbalisté v bílém v posledních minutách ani nedostávají k balónu, spíše faulují. David Jurčenko si proto nyní připsal zákrok po střele ze standardky.
     
    84
    Žlutou kartu dostává Kamo Hovhannisjan (Arménie).
     
    83
    Každopádně to vypadá, že o dnešním vítězovi je rozhodnuto. Severní Makedonie celkem v klidu kontroluje v druhé půli výsledek. Arménie neměla nic.
     
    82
    Visar Musliu si hodně stěžoval, že on nebyl tím, kdo míč poslal do zámezí. Tak to viděl i hlavní rozhodčí, který opravil výrok pomezního a autové vhazování otočil.
     
    81
    Rozhodně je ale sympatické, že hostující fotbalisté se nadále nevzdávají. Mají však značný problém v dnešním zápase, kterým je trefení branky...

    Denisa Józsová

    Branky: 5. Alioski (pen.), 38. Nestorovski (pen.) – 90+4. Barseghjan (pen.)

    Karty:   58. Musliu (MAK), 71. Alioski (MAK) – 3. Harojan (ARM), 37. Hambardzumjan (ARM), 84. Hovhannisjan (ARM)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 4:9. Rohy: 1:13. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 14:18.
    Severní Makedonie: Šiškovski – Ristovski (C), Velkovski, Musliu, Ristevski (71. Spirovski) – Nikolov (75. Trajkovski), A. Ademi – Alioski, E. Bardhi, Elmas – Nestorovski (61. Pandev).
    Náhradníci: Bogatinov, Iliev – Bejtullaj, Toševski, Trajkovski, Pandev, Zajkov, Stojanovski, Velkoski, Spirovski.

    Arménie: D. Jurčenko – Hambardzumjan, Harojan (C), Calisir, S. Grigorjan (46. Babajan) – Grigorjan, Wbeymar – Hovhannisjan, Korjan, Bajramjan (46. Barseghjan) – Karapeťan (76. Briasco-Balekian).
    Náhradníci: Ajvazov, Beglarjan – T. Voskanjan, Kadymjan, Babajan, Barseghjan, A. Hovhannisjan, Išchanjan, Udo, Bičachčjan, A. Grigorjan, Briasco-Balekian.

    Rozhodčí: Peljto – Ibrisimbegović, Beljo (BIH)
    bahis siteleri