Motor ČB – Linz 4:3 (kon.) | K. Vary – Mountfield HK 4:1 (kon.) | Velké Meziříčí B – Havlíčkův Brod 6:5 (kon.)
SHKM Hodonín – Břeclav 6:5 (2:1 po s.n.)
konec
Banes Motor České Budějovice
4:3 (1:1, 2:0, 1:2)
Steinbach Black Wings Linz
Pátek 11.09.2020, 17:00 • Budvar aréna • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:59 HOLEC - 4:3
     
    59:59
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Neskutečné! Necelou sekundu před koncem základní hrací doby je rozhodnuto! Zdeněk Doležal poslal v pádu kotouč před branku, odkud jej až za záda bezmocného Kickerta poslal MIROSLAV HOLEC. Asistence: Zdeněk Doležal.
    58:32 PICHÉ - 3:3
     
    58:32
    Linz právě vstřelil branku!
    Velká radost na hostující straně, kterou zařídil střelou z mezikruží SEBASTIAN PICHÉ! Ten rozvlnil nekompromisně síť za Paterovými zády ještě nekompromisnějším projektilem. Asistence: Brian Lebler.
    44:16 UMIČEVIČ - 3:2
     
    44:16
    Linz právě vstřelil branku!
    A je to znovu jen o jednu vstřelenou branku! DRAGAN UMIČEVIČ najel na pravém křídle, odkud zamířil přesně na vzdálenější růžek. A přesně tam kotouč také skončil. Bez asistence.
    39:20 DOLEŽAL - 3:1
     
    39:20
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí příznivci se radují ze třetí trefy! Daniel Voženílek poslal přihrávku na ZDEŇKA DOLEŽALA, kterému stačilo jen nastavit hůl a je to o dva góly! Asistence: Daniel Voženílek, René Vydarený.
    26:06 VOŽENÍLEK - 2:1
     
    26:06
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hokejisté z Českých Budějovic jdou znovu do vedení! DANIEL VOŽENÍLEK stál přímo před brankovištěm, kam se k němu odrazil kotouč, a on jej pohotově dotlačil za brankovou čáru. Asistence: Pavel Pýcha, Zdeněk Doležal.
    07:10 LEBLER - 1:1
     
    07:10
    Linz právě vstřelil branku!
    Tak nakonec samotný BRIAN LEBLER najel až k brance, kde byl velmi pohotový, rázný a rozhodný, takže kotouč dostal přesně tam, kam bylo třeba – za Čiliakova záda. A právě domácí brankář už se z branky stěhuje na střídačku. Bez asistence.
    01:12 HOLEC - 1:0
     
    01:12
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak domácí příznivci se radují z první branky. Challenge byla spíše jen zkouškového rázu, bude se dnes praktikovat po každé brance. MIROSLAV HOLEC využil odraženého kotouče od zadní části hřiště a u levé tyče doklepal puk za čáru! Bez asistence.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 2. Holec, 27. Voženílek (Pýcha, Doležal), 40. Doležal (Voženílek, Vydarený), 60. Holec (Doležal) – 8. Lebler, 45. Umičevič, 59. Piché (Lebler)


    Banes Motor České Budějovice: Čiliak (Patera) – Allen, Pavel, Vydarený, Suchánek, Plášil – Christov, Venkrbec, Holec – Voženílek, Přikryl, Doležal – Novák, Gilbert, Karabáček – Jonák, Prokeš, Beránek
    Steinbach Black Wings Linz: Kickert (Gračnar) – Kragl, Dorion, Piché, Beaudoin, Tikkinen, Matzka, Müller – Lebler, Hytönen, Umičevič – Kozek, Gaffal, Kristler – Leiler, Brucker, Lahoda – Freunschlag, Pušnik, Bretschneider

    Rozhodčí: Květoň, Souček – Bělohlav, Jindra
    thejrc.org