Kladno – Kolín 7:1 (kon.) | Vsetín – Šumperk 6:0 (kon.) | Havířov – Sokolov 1:2 (kon.)
Poruba 2011 – Benátky n/J 3:1 (kon.) | Litoměřice – Třebíč 4:3 (po pr.) | Jihlava – Prostějov 3:2 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
4:1 (0:0, 1:1, 3:0)
BK Mladá Boleslav
Sobota 12.09.2020, 16:00 • KV Arena, Karlovy Vary • Juniorská liga akademií • 12. kolo
Partner:
     
    Energetici vstřelili ve třetí části hned tři branky, na které Mladá Boleslav nenašla odpověď. Plný počet bodů tak zůstává na západě Čech. (18:18:50)
     
    Konec zápasu.
     
    59:15
    Parádní individuální pokus Sapouška, který prokličkoval odevzdanou obranou soupeře až před gólmana. Nicméně zakončit už nedokázal.
     
    58:19
    Domácí se již nikam neženou.
     
    55:38
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tohle už vypadá na pojistku pro karlovarské barvy. Mladoboleslavští sice přečkali oslabení, pár vteřin po něm však udeřil DAVID NOVOTNÝ. Kapitán Západočechů se nerozpakoval, zajel do útočného pásma a táhlou střelou z prostoru nad kruhy překonal Zeithamla na vzdálenější tyč. Asistence: Vítek Benda.
     
    53:29
    Petr Šíma (MBL) nehezky atakoval u mantinelu Filipa Krajčíka. Hostující útočník inkasuje za svůj krosček dvouminutový trest.
     
    53:12
    Zeithaml na druhé straně podržel své spoluhráče.
     
    52:40
    Oddechový čas si vyžádala domácí Energie.
     
    52:34
    Veledůležitý moment pro Karlovy Vary! Oskar Haas se řítil sám na Hamrlu, karlovarský gólman ale zlikvidoval i tento samostatný únik.
     
    49:27
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Další zaváhání hostující obrany je potrestáno. Slovenská spolupráce zafungovala, Bačo našel LUBOMÍRA KUPČA, jenž tváří v tvář gólmanovi zvolil svižnou střelu zápěstím, kterou se nemýlil. Asistence: Róbert Bačo, Dominik Rymon
     
    47:04
    Bruslaři se osvobozují.
     
    45:13
    Energetici mohou své vedení ještě zpříjemnit. Karel Křepelka (MBL) je vyloučen na dvě minuty za držení.
     
    42:50
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Václav Stejskal našel svým pasem na modré čáře za hostující obranou LUKÁŠE ADÁMKA, kterého už hostující zadáci nechytili. Útočník s jednapadesátkou na zádech našel skulinku mezi betony Zeithamla a Energie jde do vedení. Asistence: Václav Stejskal.
     
    41:39
    Dominik Vacík neměl kolem sebe žádné volné spoluhráče, a tak prověřil Hamrlovu pozornost sám.
     
    40:02
    První buly třetího dějství vyhrávají domácí.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Prostřední dvacetiminutovka přinesla i vytoužené góly, a to dokonce na obou stranách. Nejprve se trefil ve 31. minutě Martin Snášel, který využil postavení domácího gólmana a šikovně našel svou střelou cestu až do brány. Karlovarská odpověď přišla v čase 38:21, kdy přesně pálil z pravého kruhu Petr Rozhon. Třetí perioda začne přibližně v 17:27.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:46
    Menší potyčku mezi Stejskalem (KVA) a Snášelem (MBL) sudí trestá dvouminutovými tresty na obou stranách první jmenovaný je vyloučen za krosček, hostující forvard pak za sekání.

    Matěj Hodoval

    Branky a nahrávky: 39. Rozhon (Novotný), 43. Adámek (Stejskal), 50. Kupčo (Bačo, Rymon), 56. Novotný (Benda) – 31. Snášel (Haas)


    HC Energie Karlovy Vary: Hamrla (Maleček) – Bulka, Stejskal, Cestr, Vogel, Benda, Krajčík – Adámek, Novotný "C", Rozhon, Kupčo, Rymon, Bačo, Seidler, Sapoušek, Šmajda, März
    BK Mladá Boleslav: Zeithaml (Šatný) – Moravec, Vacík, Rudolph "C", Křepelka, Rajgl, Jasečko – Mežnar, Szturc, Půček, Šíma, Závora, Dlask, Hašlar, Snášel, Haas, Baďura, Plíšek, Peca

    Rozhodčí: Hucl – Pešek, Malý
    thejrc.org